Şimdi Ara

Deep Down'ın %60'ı Tamamlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •       Capcom'un PlayStation 4'e özel olarak geliştirdiği Deep Down için Japon oyun dergisi Famitsu'da yeni bilgiler verildi. Dergide yayınlanan makalede oyunun yapımcısı  Kazunori Sugiura oyunun gelişimi sürecinin %60'ının tamamlandığını belirtti.
     
           Sugiura, geçtiğimi sene Tokyo Game Show'da gösterilen oyunun sadece %5'inin geliştirildiğini söyledi. Yani bir yılda oldukça büyük bir aşama kaydedilmiş. Bunun yanında yapımcı oyunun multiplayer kısmının %40'ının tamamlandığını paylaştı. Multiplayer kısmının geride kalmasının sebebi de bu kısmın oyunun geri kalan kısmına göre yaklaşık beş kat daha fazla geliştirme süresi gerektirmesi. Aşağıdan Famitsu'dan alınan taramaları görebilirsiniz.
     









  • bu oyun f2p degil mi ? oyunun singleplayer kismida mi var ?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bu oyunun f2p olması ve oynanışın o trailerdan hiçbirşey içermemesi.. özellikle atmosferinin olmaması beni hayal kırıklıgına ugrattı... bloodborne geliyor Allah'tan..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • O ilk fragmanı gördügümde ben dahil herkes belkide gelmiş geçmiş en iyi grafikli oyun geliyor dedik.Agzımı açık bırakmıştı o grafikler.Birde insanları salak yerine koyup fragmanda oyun içi gibi silah menüsünü göştermişlerdi.Bu oyun çöp gözümde.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TickTok

    O ilk fragmanı gördügümde ben dahil herkes belkide gelmiş geçmiş en iyi grafikli oyun geliyor dedik.Agzımı açık bırakmıştı o grafikler.Birde insanları salak yerine koyup fragmanda oyun içi gibi silah menüsünü göştermişlerdi.Bu oyun çöp gözümde.

    Bu oyun çok güzel olabilir ama online , f2p üzerine kurunca tabi aşırı iyi grafiklere , gerçekten iyi bir RPG yapmaya falan uğraşamadılar.Mal capcom , RPG oynamayan benim bile atmosferini görünce , ejderhaya dalma gibi şeyleri görünce ağzımın suyu aktı.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • proje ne kadar yavas ılerlemıs
  • Acele etmelerine gerek yok, yavastan gelistirmeleri avantajdir her zaman.

    Ama ciktigi zaman da akarrrrrr hakkatten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.