Şimdi Ara

Bungie, Destiny'nin İlk Gün İncelemeleri Konusunda Uyarıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •     MMO dinamiklerini içerisinde bulunduran FPS oyunu Destiny, geniş içerik yelpazesiyle beraber 9 Eylül'de piyasaya çıkacak. Senenin büyük merakla beklenen oyunlarından olan Destiny için Bungie, ilk gün incelemeleri konusunda uyarıyor.
     
        Yaptığı açıklamalarda Bungie'nin topluluk yöneticisi David Dague, "İlk gün incelemelerini görmek için biz de heyecanlıyız. Ancak oyunu her oyuncunun anlayabilmesi için uzunca bir süreye ihtiyacınız olacak. Yine de tabii ki çoğu oyuncu güvendiği sitenin ilk gün incelemesini bekleyecektir. Bizim için sorun yok, ortaya koyduğumuz işten gurur duyuyoruz." sözlerine yer verdi. David Dague, Destiny'nin 20. seviyeden sonra 'tam anlamıyla' başladığını ve oyunun bildiğimiz FPS'ler gibi olmadığını belirtti.
     








  • Benim için incelemeleri çok fazla bir önemi yok özellikle yabancı sitelerinki...Hadi yine bscnin ki falan biraz daha etkili... Ama ben çok yüksek puan alıp ta benim hiç beğenmediğim yada Tam tersi olup düşük puan almış ama benim için 9 luk oyunlar biliyorum...(KENDİ ADIMA KONUŞUYORUM TABİİ Kİ :D) Yani bence yine incelemelere bakıp biraz fikir edinmeli ama yinede esas yargıya varabilmek için herkes kendi test etmeli bir oyunu... Bu oyuna gelecek olursak ps3 te betaya katıldım ve gayet tatmin edici geldi oyun bana...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Olası düşük puanlar için akıllıca bir açıklama : " Destiny'nin 20. seviyeden sonra 'tam anlamıyla' başladığını ve oyunun bildiğimiz FPS'ler gibi olmadığını" belirtmek.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Zaten incelemelerin puanının bir önemi yok ki. Editörün incelemede üzerinde durduğu şeyler hakkındaki yorumudur asıl önemli olan. Yani bir editörün hoşuna gitmemiş olan bir şey başka biri tarafından gayet hoş karşılanabilir.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yilin balonu geliyor, almadan önce iyi düsünün.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bungie'nin bu açıklaması biraz kafa karıştırıyor. Oyun için bir güvensizlik mi yaşıyorlar? Yoksa bir cümlede de oyuna güvendiklerini belirtiyorlar. Hangi amaçla söylendiği pek belli değil. Yine de oyun bence sağlam geliyor. 1 gün kaldı heyecanın başlamasına. Şahsen bu yıl beklediğim oyunların tepesinde geldiğinden büyük hevesle bekliyorum.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bsc editörlerinin(genel anlamda başarılı görürüm oyunlar hakkindaki fikirlerine güvenir(d)im) son zamanlardaki incelemelerinden bişey anlamıyorum giriyor biri hikayeden bahsediyor grafik 1 dakika ses 1 dakika falan ama hikaye anlatmaya gelince dakikaları ayırıyor birak onu biz kendimiz öğrenelim...tekniğe de vakit ayırın nereye puan verdin nerden kırdın görelim.bu oyunun da incelemesinden bişey anlayacağımı sanmıyorum eskiden ne güzeldi ya ne neydi görürdük..düşüncelerimize de itibar edilmiyor onu da anladık zaten aylardır aynı şeyden yakınıyoruz yine aynı sonuç .en cok ta infamous ss oyununa yandım editor bi girdi karakterden hikayeden kardeşim bırak ben öğreneyim onu teknik ne alemde..demolar da yoksa kör oyun alıyorum...ps4 e 4 oyun aldım infamous ı almadım cesaret edemedim neye göre alacam diye aldığım oyunlar son incelemelere ait degil.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • PS3 de demosunu oynadım gerçekten keyifli yine de bir süre sonra monotonlaşa bilir ama bu açıklama o ihtimali düşüren cinsten adam resmen oyun oynadıkça keşfedilecek demiş beklentim yüksek yeni nesile geçersem alıcam ama ps3 e almam grafikler yetersiz.

    veli@1144 yorumuna sonuna kadar katılıyorum oyunların senaryosu oynanış yapısı her ksımı gameplay videolarıyla anlaşılıyor bir tek gerçekten grafik kalitesi anlaşılamıyor. Gameplaylere bakarsanız kötü grafikli oyun yok zaten. Burda inceleme yapanların açıkça oyunun aa sorunu olup olmadığı gibi grafiksel detayları vermeleri lazım. Eskiden oyunların video incelemelerinin yanında yazılı olarak puanlarının gözüktüğü kısım daha iyidi oynanış grafik ses... diye ayrılıyordu niye ondan vazgeçtiniz anlamıyorum.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • %63 ps oyuncusuna karşılık%24 Xbox oyuncusu destiny oynayacakmış.

    Oyun zaten halo kopyası ps tayfasının da böyle bir oyunu olmadığı için oynayacaklar deli gibi tabi.

    Bu açıklamalar da biraz korku açıklamaları.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna mmo diyorlar birde yahu neyin mmo su? Karakterin sacinin boyasini degistirebiliyoruz diye mmo mu oldu? Demoyu uzun sure oynadim halo nun birebir aynisi. extradan armorun karakterin tipini vs degistirme var. Karaktere ozel yetenek gelistirme varda hepsi birbirinin aynisi..haa cikinca oyniycaz xbox ta o ayri multi fps sonucta..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Betadan sonra almamaya karar verdiğim bir oyun..İnanılmaz tekdüze ilerliyor,aşağıda arkadaşın da dediği gibi almadan önce iyi düşünün...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • şu oyun halonun aynısı diyen ya halo oynamadı yada oyundan anlamıyor (ki çoğu anlamıyor) bu oyun halo nun yapımcısından gelebilir ama halo ile alakası yok ikiside sci-fi türü diye aynı oyunlar değiller.Destiny bence çok sağlam bir oyun mmo öğelerini barındırıyor içinde arkadaşlarla online oynamakta çok eğlenceli multiplayer maçlarıda alışabilirsen çok eğlenceli oyun.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • demo videolarını izledim.. gerçekten güzel, destiny ve rainbow six fps açısından bizi doyurucak

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyun için acayip satış stratejisi izlediler.önce yok 500 milyon dolar maliyet dediler, böyle haber sitelerinin güncel sayfalarında kalmak için sürekli boş konuştular şimdiki gibi.şu yaptıkları açıklama bence yanlış, bırak da biz oynuya oynuya öğrenelim.şimdi bu açıklamayı okuyan insanlar oyunu beğenmese bile 20. Seviyeye kadar kasmak isticek, ulan bungie sen yokmusun sen

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: veli@1144

    Bsc editörlerinin(genel anlamda başarılı görürüm oyunlar hakkindaki fikirlerine güvenir(d)im) son zamanlardaki incelemelerinden bişey anlamıyorum giriyor biri hikayeden bahsediyor grafik 1 dakika ses 1 dakika falan ama hikaye anlatmaya gelince dakikaları ayırıyor birak onu biz kendimiz öğrenelim...tekniğe de vakit ayırın nereye puan verdin nerden kırdın görelim.bu oyunun da incelemesinden bişey anlayacağımı sanmıyorum eskiden ne güzeldi ya ne neydi görürdük..düşüncelerimize de itibar edilmiyor onu da anladık zaten aylardır aynı şeyden yakınıyoruz yine aynı sonuç .en cok ta infamous ss oyununa yandım editor bi girdi karakterden hikayeden kardeşim bırak ben öğreneyim onu teknik ne alemde..demolar da yoksa kör oyun alıyorum...ps4 e 4 oyun aldım infamous ı almadım cesaret edemedim neye göre alacam diye aldığım oyunlar son incelemelere ait degil.

    teknik kısım bence de artmalı fakat hikayeden de bahsetmeliler.oyunun puanına hikaye de etki ediyor.o yüzden hikaye iyi mi yoksa kötü mü anlamalıyız.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Eski sisteme dönmeli incelemeler...
  • Ya bi oyun tam anlamıyla 20. Seviyede mi başlar belki adam 20.seviyeye gelmeden sıkılacak atacak kontrolcüyü çok şüphe uyandırıcı bi durum bu yapımcılar da iyiden iyiye yemeye başladılar oyunculari umarim gerçektir söyledikleri

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 20 lvl sonrasını youtubeda izleriz ona göre karar veririz
  • Alibak banlanması dileği ile. Bu heralde GT_55 ya banlanmış ya da yeni fake hesabı ah seni seni:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Alibak banlanması dileği ile. Bu heralde GT_55 ya banlanmış ya da yeni fake hesabı ah seni seni:)


    kimsenin fake hesabı değilim, ayrıca asıl profilimi senin gibi bsc misafiri arkasına saklanmıyorum, korkak seni.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.