Şimdi Ara

Super Smash Bros'un 3DS Sürümü Circle Pad Pro'yu Desteklemeyecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •        Nintendo Japonya, yaptığı yeni bir açıklamayla Super Smash Bros'un desteklediği aksesuarları listeledi. Bu listelemeye göre Super Smash Bros'un Nintendo 3DS sürümü pek çok Nintendo 3DS kullanıcısının severek kullandığı Circle Pad Pro'yu (Slider Pad veya Slide Pad Expansion olarak da bilinir) desteklemeyecek.
     
           Buna rağmen oyun yeni Nintendo 3DS modeli New 3DS ve New 3DS XL'da bulunan C-Button'ı destekleyecek. Super Smash Bros, 3DS için 3 Ekim'de Avrupa ve Kuzey Amerika çıkışını gerçekleştirecek.
     








  • New 3ds almak için başka bir sebep daha , Nintendo Ps vitanın mezarını suluyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3DS XL sahibiyim CCP ile birlikte. Cok az oyun vardi zaten bu ikinci analog aparati ccp kullanan. Yanliz yeni 3ds sistemindeki ikinci analog icin oyunu entegre edip eski 3ds icin ayri satilan aparata entegre etmemelerinin tek mantikli sebebi var.

    Amiibo! Cunku Amiibo eski 3ds konsollarinda Konsolun IR yani kizil otesi portunu ek bir aparat ile kullaniyor. Yeni 3ds modellerinde ise figuru direk olarak konsola degdirmeniz yeterli. Ama malesef ben gibi 43 milyon 3ds kullanicisi icin Amiibo kullanmak ek aparat gerektiriyor.

    Bu yuzden hem Amiibo hemde CCP destegi ayni anda calisamayacagi icin eski 3ds sistemlerinde boyle bir karar almis olmalilar. Ama yinede soyluyorum hala 2014 yilinda bolge kodu diye direten ve 43 milyon 3ds sahibi 2. Plana atan nintendo hem bu nesil hem gelecekte cok daha agir bedeller odeyecektir. Bunu gecen nesil ps3 cikisinda Sony tarafindan, bu nesil ise Microsoft tarafindan gorduk. Oyunculari karsisina alan firma bu piyasada tutunamiyor.

    Nintendo cocukluk askim ama beni bile kizdiriyolarsa bu demektir ki gelecek zamanlarda Nintendo cok daha fazla zarar edip tepki alacaktir. Umarim inatci politikalarindan birden fazla nintendo id kullanamamak, bolge kilidi gibi yaptirimlardan ve hala hazirdaki oyuncularina yenilik sunum bunu zorumlu kilmaktan biran once vazgecerler.




  • Keşke yeni 3ds'Te c-button gibi küçük bir şey yerine bu aparatta ki gibi 2. bir analoğu ekleselermiş. Konsol da yer de müsait. PS Vita'da bile 2 analog var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Keşke yeni 3ds'Te c-button gibi küçük bir şey yerine bu aparatta ki gibi 2. bir analoğu ekleselermiş. Konsol da yer de müsait. PS Vita'da bile 2 analog var.


    "bile" derken neyi kast ettin acaba? 3ds nin daha iyi bir konsol olduğunu mu? yok artık!!!

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.