Şimdi Ara

Middle-earth: Shadow of Mordor'dan Yeni Video

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Orta Dünya hayranlarının heyecanla beklediği Middle-earth: Shadow of Mordor için yayınlanan senaryo videolarına bir yenisi daha eklendi.
     
         Bu videoda, oyunun senaryosunda karşılaşacağımız ve yer yer bize yardımı dokunacak olan Ratbag ile tanışıyoruz. Esprili bir dille ele alının bu videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.




  • Hadi çıksın artık ya merakla bekliyorum :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bayağı ilgi çekici görünüyor.
  • Oyun guzel duruyor ama oyunun en kotu yani Orta Dunya gozuyle bakinca cok sacma durmasi, karakterin surekli buyuler falan kullanmasi cidden sacma oluyor, keske baska bir evren yaratsalardi da bu tarz ayrintilara pek takilmadan zevk alarak oynasaydik, oyun kesinlikle Orta Dunya ismini sirf tiraj yapmak icin kullanmis gibi duruyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle Next Gen bir oyun değil, geçmiş jenerasyondan hallice duruyor, ayıca monoton olacağını da düşünüyorum. Dolayısıyla deneyeceğim platform 360 olacak.
  • Açıkçası Silmarillion'dan tutun da, Húrin'in Çocukları, Kayıp Öyküler 1-2 ya kısaca hepsini okudum. Kitaplarının da, filmlerinin de hayranıyım. Daha geçenlerde 3'ncüye bitirdim kitap serisini tekrardan. Ancak o kadar da merakla beklemiyorum bu oyunu.

    Onun dışında, belki oynatır kendini bilemiyorum, biraz mizahta var gibi. Ancak yukarıda bir arkadaşın dediği gibi, karakterin büyü kullanması falan baya saçma. Hani yok içine Wraith'miydi neyse artık o, ilk kez duyuyorum o girmişte. Anlaşmışlar da, falan filan, laf olsun torba dolsun. Oyunun konusu, LOTR evreni için müsait değil açıkçası.

    Son olarak o goblinlerin, orkların mükemmel İngiliz aksanı ne öyle yahu? Azıcık köylü ağzı katmaları gerekiyordu..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.