Şimdi Ara

DriveClub'ın Betasından Oynanış Videosu ve Ekran Görüntüleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •      PlayStation 4 kullanıcılarının uzun süredir merakla beklediği DriveClub çıkışına yaklaşadursun, oyunun betasından bir oynanış videosu sızdırıldı.
     
         Yaklaşık 2 dakikalık bir test sürüşüne ait olan bu videoda, genel olarak oyunu ve menüsünü görme şansı yakalıyoruz. Ayrıca hemen aşağıdan bulabileceğiniz ekran görüntüleri de, oyunun grafiklerine daha da yakından bakmanıza olanak tanıyor.


    ? paylaşan: AGB-Media







  • videonun kalitesi düşük olduğundan grafikler hakkında net bir şey söylemek zor ama renk paleti, gölgelendirme ve ışıklandırma güzel duruyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Şu betayı bize de verseler ne olurdu ki yani.
  • Güneş gözünümü alıyor güneşliği indir yada güneş gözlüğü tak. Motor ve çevre seslerini daha mı iyi duymak istiyorsun camları aç, Gece yarışlarında farları uzun kısa kendin ayarla. Yağmurlu yarışlarda sileceğin hız ayarını kendin yap, yada tozlu topraklı yarışlarda cama su fışkırt. Şu küçük ayrıntılar asıl oyunu gerçekçi yapar. Ama daha bunları oyuna koymak kimsenin işine gelmedi.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • gayet güzel duruyor

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Aynlar ve dirifte verdiği heycan şu ana kadar gördüklerim içersinde en iyisi araç içi detaylar ve ses de tab seviyede ps plusa bi kısmıda olsa bedava olması gerçekten inanılmaz bir olay :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rapsody_izmir

    Güneş gözünümü alıyor güneşliği indir yada güneş gözlüğü tak. Motor ve çevre seslerini daha mı iyi duymak istiyorsun camları aç, Gece yarışlarında farları uzun kısa kendin ayarla. Yağmurlu yarışlarda sileceğin hız ayarını kendin yap, yada tozlu topraklı yarışlarda cama su fışkırt. Şu küçük ayrıntılar asıl oyunu gerçekçi yapar. Ama daha bunları oyuna koymak kimsenin işine gelmedi.


    Şimdi senin yazdıklarını düşününce bi hoş geldi gözüme ama kim bilir kaç sene sonra eklerler böyle özellikleri oyuna.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rambocuk

    Aynlar ve dirifte verdiği heycan şu ana kadar gördüklerim içersinde en iyisi araç içi detaylar ve ses de tab seviyede ps plusa bi kısmıda olsa bedava olması gerçekten inanılmaz bir olay :)


    :))))) fanboyluk yapıcam diye şu oyuna bile övgüler yapıyorsunuz ya daha ne denir size... oyun arcadeninde arcadesi ve fiziğin f si bile yok yakışmıyor böyle oyunlar içinde bulunduğumuz zamana.
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Miyamoto_Casual_Oyuncularin_Etkinligi_Acinilasi_Durumda-69681.htm




  • Bu oyun fuarda bu kadar kötü değildi.Ne olmuş anlamadım ama baya bi downgrade yemiş...Özellikle kokpit PS3 den fırlamış gibi duruyor.
  • ahaha bune abi ya fh 2 den sonra resmen çocuk oyunu gibi kalıyor şimdi gelir ps 4 fanboyları oo işte bu falan der :DDD
  • Görselleri ile şimdiye kadar çıkmış en iyi yarış oyunu olacağı kesin... Ama görselleri ile... Sürüş dinamikleri, kontroller, fizik nasıldır oynamadan bilemeyiz.

    Ah birde g27'ye destek verseler... Logitech direksiyon işini bıraktı diye mi böyle yapıyorlar anlamadım ki ...

    Şu görsellerin üstüne de zaten katarsa Gran Turismo 6 katar... Ps 1'den beri değişmedi; Sony'nin exclusive oyunları görsel kalite olarak yakalanamayacak bir çıtada olması.

    Bu arada o ayna yansımaları nedir öyle !!!! Aşmış ...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu BSC Misafirleri nedir yahu, adamlar trolluk olsun diye demediklerini birakmamis. Arkadaslarin goz doktoruna gorunmesi lazim diyecegim ama durum bildigin psikolojik...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: d3vstator

    Bu BSC Misafirleri nedir yahu, adamlar trolluk olsun diye demediklerini birakmamis. Arkadaslarin goz doktoruna gorunmesi lazim diyecegim ama durum bildigin psikolojik...

    Bence ezikliğin nirvanasında yaşıyorlar.
  • Aslında oyun downgrade yememiş ama, oyunun grafiklerinde hava şartları çok farkediyo galiba.Çünkü yağmurlu havada grafikler çok iyi, normal hava şartlarında ise grafikler çokta iyi değil .Tabi benim için önemli olan sürüş dinamikleri araba yarışlarında onlar iyi değilse o oyun çöptür bana göre.
  • yağmurlu havadaki oynanışı çok daha güzeldi gerçekten.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • şu oyunu en azından grafik olarak fh2 ile karşılaştırmayın arkadaş ya, valla driveclub a ayıp edersiniz. Driveclub next gen grafiklerine sahipken, fh2 xbox 360 grafiklerinde resmen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GT_55

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: d3vstator<br> <br> Bu BSC Misafirleri nedir yahu, adamlar trolluk olsun diye demediklerini birakmamis. Arkadaslarin goz doktoruna gorunmesi lazim diyecegim ama durum bildigin psikolojik... <img src="http://resim.donanimhaber.com/upfiles/smiley/evillol.gif" alt="" border="0" align="middle"><br> </blockquote><br> Bence ezikliğin nirvanasında yaşıyorlar.


    forumun değişmez ps fanboylarıda üşüşmüş ve hiç vakit kaybetmeden hakarete başlamışlar dur bakalım şimdilik ezik olduk bu daha açılış bakalım daha ne diyecekler :D
  • Şu misafir troller bu oyun PC'ye çıksa işte PC'nin gücü PC Master Race hüloğğ der dururdunuz. Oyun PS oyunuya her detayına kadar inceliyonuz bakalım nerden vururuz diye güzel görünüyor oyun işte tabi şu an sürüş dinamiklerini bilemeyi ama grafik olarak tatmin edici.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyun dünyasını takip etmeyen sevdiğim bir arkadaşıma videolarını izlettim ve yaşadığı şaşkınlık bana zevk verdi :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • İdare eder.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.