Şimdi Ara

Xenoblade Chronicles, Nintendo 3DS'e Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Hâli hazırda sahip olduğu 92 Metacritic skoruyla birlikte Nintendo Wii'ye çıkmış en başarılı yapımlar arasında gösterebileceğimiz RPG oyunu Xenoblade Chronicles, aradan geçen yılların ardından Nintendo 3DS için duyuruldu.
     
        Nintendo'nun gerçekleştirdiği yeni Direct sunumunda gelen duyuruya göre Xenoblade Chronicles, yeni duyurulan Nintendo 3DS modellerine özel olarak piyasaya sunulacak. Konuyla ilgili sunum sırasında, "Xenoblade Chronicles'ı Nintendo 3DS'e getirmeyi istiyorduk ancak CPU'nun yetersiz kalmasından dolayı bunu yapamamıştık. Fakat şimdi yeni 3DS modellerindeki güçlendirilen CPU buna imkan sağlıyor." açıklamaları yapıldı.
     








  • Bu eski 3ds 2ds ve 3ds XL için gelmeyecek demek oluyor :( oh my god

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski 3ds çöp ilan etmenin bir başka yolu.. Oldumu bu nintendo ozaman mokul bir değere al benim konsolu yerine az bi miktar parayla yenisini ver.. Yazıklar olsun nintendo gerçekten batıyomusun yoksa anlamadım bu ne saçma politikadır

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yeni 3ds almak farz oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RedTurkei

    Eski 3ds çöp ilan etmenin bir başka yolu.. Oldumu bu nintendo ozaman mokul bir değere al benim konsolu yerine az bi miktar parayla yenisini ver.. Yazıklar olsun nintendo gerçekten batıyomusun yoksa anlamadım bu ne saçma politikadır

    DS lite ile DSI gibi düşünebilirsin.


    DSI ada özel oyunlar çıkmıştı ds lite da çalışmayan.
  • Vay anasini arkadas, aynj konsolun farkli sku larina gelen oyunlar her sku da calismayacak. Hem sasirdim, hem kizdim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: soniczeki

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: RedTurkei<br> <br> Eski 3ds çöp ilan etmenin bir başka yolu.. Oldumu bu nintendo ozaman mokul bir değere al benim konsolu yerine az bi miktar parayla yenisini ver.. Yazıklar olsun nintendo gerçekten batıyomusun yoksa anlamadım bu ne saçma politikadır<br> </blockquote><br> DS lite ile DSI gibi düşünebilirsin.<br> <br> <br> DSI ada özel oyunlar çıkmıştı ds lite da çalışmayan.


    Tamam ama o kamerayı kullanan oyunlardı.Onun haricinde hepsi ds lite da çıktı.Benec bunda da öyle olmalı eski 3ds ve 3ds xla da çıkmalı
  • Saçmalık gerçekten mevcut el konsolun güncellemek ? , cep telefonları gibi siniz ....yeni nesil uzun ömürlü bir el konsolu cikartsaydiniz daha iyi olurdu.

    Son çıkan 2DS'de patladı o zaman .. Nintendo politikaları iyice yerin dibine giriyor ...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Wii de oynamistim cidden cok guzel oyun ama Nintendo bunu onceki modellere getirmeyerek iyice sacmalamis, sirf yeni modelleri satmak icin yapilan bir sacmalik olmus bu, Last of Us'un sirf ps3 superslim e gelmesi gibi.Sinir etti beni Nintendo cidden.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu donanım güncellemesinin sadece Xenoblade için getirildiği düşünmüyorum. İlla ki ileride gelecek oyunlara yatırım yapmak istemiştir Nintendo haksız mıyım?
  • Fena durmuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.