Şimdi Ara

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3, 2 Milyondan Fazla Sattı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Amerika, Avrupa ve Japonya'nın tamamında çıkışını yapan Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3, bildiğiniz gibi bir yılı aşkın süredir piyasada yer alıyor. Oyun bu süre içerisinde iyi satmış gibi görünüyor.
     
         Firmanın PC tarafındaki satışlarından da mutlu olduğu oyunun 2 milyondan fazla sattığı söyleniyor. Bu satışların 1 milyon kopyası Amerika'da, 750.000 kopyası Avrupa'da, 250.000'lik kalan adetler ise Japonya/Asya'da yapılmış.




  • bunuda hikaye güncelleyip tekrar tekrar satıyorlar yeni çıkacak oyunuda diğerlerinden farklı değil sadece 5-6 yeni karakter ve güncel hikaye modu

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu sitenin en büyük sorunlarından biri Neredeyse çıkmış oyunların yarısında Çıkış Tarihi: Açıklanmadı yazmasıdır :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fazliboz

    bunuda hikaye güncelleyip tekrar tekrar satıyorlar yeni çıkacak oyunuda diğerlerinden farklı değil sadece 5-6 yeni karakter ve güncel hikaye modu


    Oyunu PS2 ve PSP'den beri takip etmekteyim şimdiye kadar bayağı değişiklik oldu ama son zamanlarda biraz PES gibi durakladı. Hala Free Battle kısmı eğlenceli benim için.(Mifune OP)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Anime severler boş durmamış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Regulus35

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: fazliboz<br><br>bunuda hikaye güncelleyip tekrar tekrar satıyorlar yeni çıkacak oyunuda diğerlerinden farklı değil sadece 5-6 yeni karakter ve güncel hikaye modu</blockquote><br><br>Oyunu PS2 ve PSP'den beri takip etmekteyim şimdiye kadar bayağı değişiklik oldu ama son zamanlarda biraz PES gibi durakladı. Hala Free Battle kısmı eğlenceli benim için.(Mifune OP)


    psp ve ps2 deki ultimate ninja serisini biliyorum bayağı güzeldi ama ben strom serisinden bahsediyorum cod gibi kendini tekrar ediyor

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • çok iyi oyundu

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Konuyla tam olarak bir alakası yok ancak Dota 1 in wow dan çıkan bir mod onların arasında narutonunda bir mobası vardı online modda dota 2 le yarışabilecek kadar zengin içerikliydi belki o oyunda dota yüzünden harcanan belki çok fazla mod oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.