Şimdi Ara

Mario Kart 8'e Link, Isabella ve Villager Karakterleri Ekleniyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •        Nintendo Wii U satışlarını artıran ve oldukça sevilen Mario Kart 8 için yeni bir söylenti ortaya çıktı. Nintendo İngiltere'nin resmi sitesinde yapılan bir listelemeye göre yeni bir DLC yolda ve bu DLC oyuna yeni karakterler, pistler ve araçlar getirecek.
     
          İki aşamalı olarak yayınlanacak bu ek paketlerin ilki oyuna  Tanooki Mario, Cat Peach ve Link karakterlerini ekleyecek. Bunun yanında bu paketle birlikte oyuna sekiz yeni pist ve dört yeni araç eklenecek. Bu paketin çıkış tarihi olarak da 2014 yılının Kasım ayı gösteriliyor. 

          İkinci paket ise oyuna Villager, Isabelle ve Dry Bowser karakterlerini ekleyecek. Bunun yanında yine ilk pakette olduğu gibi oyuna sekiz pist ve dört araç eklenecek. Bu paketin çıkış tarihi de 2015 yılının Mayıs ayı olacak. Aşağıdan bu paketler için yayınlanan görseli görebilirsiniz. 
     








  • Oyunun satış rakamları şimdiden 3 milyona dayandı ve bu DLC'lerle önümüzdeki seneye kadar rahat 5 milyon rakamına ulaşır. Wii gibi korsana yenik düşmüş bir konsolda bile Mario Kart 35 milyon satmıştı, Wii U satışları ile oyun satışları da paralel olarak artacaktır.
  • Oyun zaten bayağı eğlenceliydi 8 euro'ya satılacak indirilebilir içeriklerle yıllarca keyifle oynanabilecek bir oyun haline gelecek. Bu içerikler arasında 16 adet yeni track olacağı şeklinde bir haber okumuştum umarım doğrudur.
  • Seçenek bollaşmış, maşallah.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.