Şimdi Ara

The Last of Us'ın Yeni Güncellemesi ile Oyuna Yeni Harita ve Silahlar Eklenecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Geçtiğimiz senenin başarılı oyunlarından biri olan The Last of Us'ın PS3 sürümündeki başarısının ardından oyun PS4 için The Last of Us: Remastered adında piyasadaki yerini almıştı.

        Oyunun geliştiricisi Naughty Dog, oyunun PS3 sürümüne 24 saat içerisinde yeni güncelleme geleceğini duyurdu. Ayrıca bu zaman diliminde PS4 için de yeni bir güncelleme gelebilirmiş. Bu güncellemeler ile birlikte oyuna yeni silahlar ve yeni harita eklenecek. Hemen hemen her silahların kullanım ömrü de uzayacak. Bunun yanı sıra PS4'e yönelik düzeltmeler de gelecek.

        Yeni güncelleme, yani 1.08 Patch'i önümüzdeki 24 saat içerisinde PS3 kullanıcıları için aktif olurken, PS4 güncellemesinin de yakın zamanda aktif olması bekleniyor.







  • Silah geliyor yine ücret ile açıyorsun kullanıma ne anladık ondan:( bide çok şaşırdıım bi nokta: PS3 kontrol cihazı ps4 te iş görmüyor hadi bağlanmıyor tamam da bari usb ile çalışsaydi ya bi misafir geldi fifa atalım dedik Sony kazık attı...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ekledikleri dokunmatik ekran yüzünden hep bu uyuşmazlık yoksa çalışma mantığı aynı
    quote:

    Orijinalden alıntı: veli@1144

    Silah geliyor yine ücret ile açıyorsun kullanıma ne anladık ondan:( bide çok şaşırdıım bi nokta: PS3 kontrol cihazı ps4 te iş görmüyor hadi bağlanmıyor tamam da bari usb ile çalışsaydi ya bi misafir geldi fifa atalım dedik Sony kazık attı...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyun hic bekledigim gibi cikmamisti single zaten cizgiden cizgiye ilerleyen standart bir zombi vurma oyunu. Multiplayer zaten cok vasat oynanacak gibi degil..tabi hayatinda sadece ps3 gormus cocuklar bu oyunu goklere cikariyor..kisacasi bir olayi yok oynamaya degmez vakit kaybi..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen çizgisel oyun görmemişsin kardeş evet bi konuda haklısın o da şu multi de oynanış daha seri olabilirdi bi tomb raider in oynanış dinamiği gibi seri olsaydi (tomb raider ın Multisini denemedim )çok daha zevkli olurdu ama bu durum oyuna vasat cizgisel demek için yeterli değil zombi oyunlarının mantığı aynıdır zaten ama bu zombi kovalamacası da değil heryerden zombi fışkıran bi yapısı yok.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ya bazı fonksiyonlar çalışmasa kabul edilir de hiç çalışmaması nedir ya

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • inFamous ss da çalışmazda dokunmatik panel istemeyen oyunlarda çalışsaya bari
  • Oyun bulma sorununu hallettsinler artık, Erzak Baskını oynarken kanser oluyorsun.
  • ya ben bu güncelleme ile oyuna giremedim. ücretsiz haritaları indirmeniz lazım diyo. psn e atıyo sonra bişe olmuyo. bilen veya yardımcı olacak varmı arkadaşlar. oyun cusa 00556 hangi bölge acaba o psn den mi indirmem gerekiyo. gerci harita falan görmedim hiç diğer psn lerde sadece item silah falan var.
  • Arkadaşlar son çıkan silahları bilen varmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.