Şimdi Ara

The Legend of Korra: The Game'in Çıkış Tarihi Açıklandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •       Daha önce Bayonetta gibi yapımların geliştiriciliğini yapan Platinum Games bildiğiniz gibi The Legend of Korra: The Game adlı oyunu geliştirmekte. Activision'dan  Robert Conkey, IGN'e verdiği bir röportajda oyunun çıkış tarihini paylaştı.
     
          The Legend of Korra: The Game,  21 Ekim'de PlayStation 3, PlayStaiton 4 ve PC için 22 Ekim'de de Xbox One ve Xbox 360 için çıkışını yapacak. Oyunun sadece dijital olarak çıkacağını hatırlatalım.
     




  • Muhteşem bir sezon finali sonrası çok iyi oldu bu.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Anime'si de bayağı ilerledi. Oyunun çıkması güzel olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Benefit

    Anime'si de bayağı ilerledi. Oyunun çıkması güzel olur. <img src="http://resim.donanimhaber.com/upfiles/smiley/claps.gif" align="middle" border="0" alt="">


    Anime değil bu Cartoon. Anime Japonların yaptıkları. Amerikalıların yaptığı ise Cartoon.
  • Pro-bending moduda olacakmış buyrun videosu;http://www.ign.com/articles/2014/08/25/the-legend-of-korra-game-release-date-and-new-mode-plus-what-to-expect-in-book-4

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: The Benefit<br><br>Anime'si de bayağı ilerledi. Oyunun çıkması güzel olur. <img src="http://resim.donanimhaber.com/upfiles/smiley/claps.gif" alt="" border="0" align="middle"></blockquote><br><br>Anime değil bu Cartoon. Anime Japonların yaptıkları. Amerikalıların yaptığı ise Cartoon.


    Animeye benzediği için çok karıştırılıyor. Ayrıca japonların yaptığıylamı alakalı yoksa çizim tarzıylamı ilgili çünkü çizim farkıda var yani tam anlamıyla anime tarzıyla çizilse yine cartoon denmezdi sanırım.
  • Dizi efsane ama oyun olarak zor başarılı olması beklentim yok ama yapabilirlerse çok güzel olur.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Activision'un her türlü televizyon sinema efsanelerini nasıl da çöp ettiğini hepimiz biliyoruz.Beklentim 0 ın da altında.Çünkü ne zaman Activision dan beklentimi yüksek tuttuğumda hep leş giib oyunlar çıkartıyorlar. (Bknz: The Walking Dead,Amazing Spider-man)
    Bu filmden veya diziden uyarlama oyunların leş gibi olduğunu biliyorsunuzdur.Beklentiyi yüksek tutmayın, yoksa üzülürsünüz.
  • Dragon Ball gibi bir dövüş sistemi olacak, yalnız çizimleri hiç beğenmedim, yeni nesile geliyorsa en az Cartoon serisi kadar kalite olmalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.