Şimdi Ara

Xbox Live'a Yapılan Hacker Saldırıları Kısa Sürede Etkisizleştirildi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Sony'e saldırı yapan hacker grubunun hedefinde Microsoft da vardı. Xbox Live'a yapılan saldırı sonrasında Microsoft'un servisinde kısa süreli aksamalar yaşandı. Örneğin Diablo 3'ün grup sohbeti, sürekli bağlantı kopmasına sebep olan sunucu sorunları gibi sinir bozucu şeylerle karşılaşıldı. Microsoft ise çok kısa bir sürede bu sorunları çözmeyi başardı.
     
        Aynı hacker grubu PSN'e saldırmış ve Sony Online Entertainment başkanı John Smedley'nin uçağında bomba olduğuna dair bir ihbarda bulunmuştu. Hacker grubu FBI'ın kendilerine bir şey yapamayacağını iddia edecek kadar da kendine güveniyor.
     








  • FBI adami hoplatir haberini goruruz bir iki gune :)
  • Bu konuda en güvenli altyapıya sahip şirketlerden biri microsoft.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Birşey demek istiyorum. Sen Türkçe Öğretmeni misin? Diyenler olabilir ama yinede demeden edemedim. Konularda haber metnini yazan arkadaşlar sıklıkla cümle düşüklüğü ya da anlatım bozukluğu yapıyorlar. Yazıyı yazınca yayınlamadan önce baştan sona okusanız fena olmaz.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Örnek de vermek gerekirse: Örneğin Diablo 3'ün grup sohbeti, sürekli bağlantı kopmasına sebep olan sunucu sorunları gibi sinir bozucu şeylerle karşılaşıldı.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1094ali1094

    Birşey demek istiyorum. Sen Türkçe Öğretmeni misin? Diyenler olabilir ama yinede demeden edemedim. Konularda haber metnini yazan arkadaşlar sıklıkla cümle düşüklüğü ya da anlatım bozukluğu yapıyorlar. Yazıyı yazınca yayınlamadan önce baştan sona okusanız fena olmaz.


    En azından onlar cümle düşüklüğü yapıyor , senin gibi karakter düşüklüğü yapmıyor kardeş . . .

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Microsoft farkı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Y@KI$IKLII

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: 1094ali1094<br><br>Birşey demek istiyorum. Sen Türkçe Öğretmeni misin? Diyenler olabilir ama yinede demeden edemedim. Konularda haber metnini yazan arkadaşlar sıklıkla cümle düşüklüğü ya da anlatım bozukluğu yapıyorlar. Yazıyı yazınca yayınlamadan önce baştan sona okusanız fena olmaz.</blockquote><br><br>En azından onlar cümle düşüklüğü yapıyor , senin gibi karakter düşüklüğü yapmıyor kardeş . . .

    Ya laf konuşmuş olmak için yorum yapmayın ya seviyesiz seviyesiz konuşuyorsunuz. Ben adamlara hakaret mi ettim? Ben bu adamları severek takip ederim sadece kendi dil özelliklerimizin biraz daha dikkatli,estetik kullanılmasını rica ettim. Neresinde bunun karaktersizlik? Üç beş tane kendini bilmez çıkıyorsunuz saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz dikkat mi çekmeye çalışıyorsunuz?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Miçrosoft zaten o heçkırları satın aldı.Psn'e saldırttı.Kimse çakmasın diye de kendilerine de küçük saldırı yaptırttı.Biz bunları yemeyiz Mıçrisoft!!!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pek inanasım gelmedi nedense.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: diablo81

    Buyuk sirket= asla hacklenmeyen online altyapiya sahip xbox yani Microsoft.

    Kucuk sirket bakkal hesabi= daha yeni 1-2 sene once 1 ay kapali kalan kullanicilarin kredi kartlarini caldiran simdide 2 gundur hacklenen psn e sahip sony...


    Forum kapanabilir.
  • dün gece fifa oynarken bir anda bağlantı kesildi 10 15 dakika bişey sürdü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.