Şimdi Ara

Phil Spencer, Destiny'nin 1080p Olması İçin Bungie Ekibiyle Görüşüyormuş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •     Önümüzdeki ay itibariyle PS3, PS4, Xbox 360 ve Xbox One için çıkacak olan Destiny'nin PS4 sürümünün betası 1080p, Xbox One sürümünün betası ise 900p'de çıkmıştı. Fakat Bungie ekibi, oyunun Xbox One çıkışının daha yüksek bir çözünürlükte yapılacağını söylüyordu. Gelen son açıklamalara bakarsak bu çözünürlük 1080p olacak gibi.
     
        MCV'ye açıklama yapan Bungie yetkilileri, Microsoft kanadının kendileriyle sürekli iletişim halinde olduğunu söyledi. Yapılan açıklamada, "Phil Spencer gerçekten iyi bir dostumuz. Kendisi bizimle sürekli iletişim halinde. Destiny'nin Xbox One sürümünün 1080p'de çalışması ve iyi bir deneyim olması için çok uğraşıyor." cümleleri yerini aldı. Daha önce Spencer, Blizzard ile de Diablo 3 adına benzer çabayı göstermişti.
     








  • Hayır dır 1080p önemli değil diyen Microsoft değil miydi?Ne oldu da şimdi 1080p için yırtınıyorlar.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • olacak şey detaylardan kısılıp 1080 p yapılacak. 720 p ve 1080 gerçekten çok fark ediyor.İsteyen deneyebilir

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Harbiden adamalr daha 1 hafta önce 1080P efsanevi çözünürlük değil o kadar büyütülecek bir şey yok diyolardı şimdi neden oyun böyle 1080P olsun diye uğraşıyolar anlamak güç :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • xbox 360 derece dönüyor. :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 1080p yapılmasa kötü dersiniz yapılmaya çalışılsa çözünürlük önemli değildi hani dersiniz. Sizin de Xbox yönetiminden aşağı kalır yanınız yok. Adamlar FPS'den sonra çözünürlüğe bakıyor. Bunda suç ne?
  • Benim bu haberden anladığım demek ki isteyince 1080p oluyormuş.
  • Gerçekten komikler ya, gerçekten. Bi de gelip burda bu adamları savunuyorlar bize...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yollamıştır MS kendi Xbox mühendilserini halletmişlerdir çünkü cihazın güç olarak her hangi bir sıkıntısı yok fakat çok karışık bir donanıma sahip olduğundan kodlaması en az PS3 kadar zor.
  • buram buram old gen kokan "bazı" cross gen oyunları "ıkına ıkına" 1080p yapmaya çalışıyorlar. Ama daha iyi grafikli Next gen oyunları xbone oynatamıyor olay bundan ibarettir. Mesela yapımcıya gidip 720p dead rising 3 gibi oyunları 1080p yapabilirler mi? olmuyor işte
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shagrath

    Hayır dır 1080p önemli değil diyen Microsoft değil miydi?Ne oldu da şimdi 1080p için yırtınıyorlar.


    Olum lafı neresinden anlıyosunuz adam önemli değil demedi ki mükemmel, kusursuz değil dedi.Artık millet 4k çözünürlüğü konuşur oldu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Istanbul09

    Yollamıştır MS kendi Xbox mühendilserini halletmişlerdir çünkü cihazın güç olarak her hangi bir sıkıntısı yok fakat çok karışık bir donanıma sahip olduğundan kodlaması en az PS3 kadar zor. <img src="https://forum.donanimhaber.com/images/image/s13.gif" align="middle" border="0" alt="">



    Dead Rising 3 icinde gitmislerdi ama sonuc yine 720p oldu. Sistem belli, kodlamayla falan hersey bir yere kadar yapacaklari sey cok bariz, uzakta ki birseyin gölgesini ceker, poligon azaltir vs caktirmadan bazi ayarlari fark edilmeyecek bicim de indirgemeye calisicaklar ordan kis burdan kis öyle 1080p olacak.

    Ps3te yer alan mimari ile xbox one'in pek alakasi yok. Yok gelistirici kit tamamlanamamis bilmem ne yiyen var mi bunlari, microsoft bu adamin isi yazilim zaten.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    buram buram old gen kokan "bazı" cross gen oyunları "ıkına ıkına" 1080p yapmaya çalışıyorlar. Ama daha iyi grafikli Next gen oyunları xbone oynatamıyor olay bundan ibarettir. Mesela yapımcıya gidip 720p dead rising 3 gibi oyunları 1080p yapabilirler mi? olmuyor işte


    Hadi Xbox i gectim,Sanki PS4 grafik bastiginda cok veriyor 1080p yi.BF4,WD,UFC=900p KZSF=720p The Order 1886=800p ACU nin 720p oldugu konusuluyor birde burda konsola laf sokmaya calisiyor.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Ubisoft_Acik_Dunya_Oyunlarda_1080pyi_Gormekte_Sikinti_Yasiyor-61746.htm




  • 18:20:56

    Birader saydığın oyunların hepsinde yine PS4 önde zaten, satışlarda da önde bu yüzden eleştiriliyor. Ayrıca EA gibi firmaların MS ile alaşmalı olduğunu unutma. Sonuç olarak En çok 1080p oynatan konsol PS4. Yeni çıkan oyunlarda da farklar devam ediyor.

    Metro Redux
    PS4 1080p
    xbone 912p

    Golfclub
    PS4 1080p
    xbone 720p

    infamous PS4 1080p
    sunset overdrive 900p

    cod yapımcısı da xbox one'a sitem etti.
  • Gorusmeyle mi oluyormus bu isler.
    O zaman wii u da gorussun 2k olsun ps gorussun 4k olsun olmaz mi.
    Cikmasina 1 ay kalan oyunun zaten cozunurlugu bellidir, sknradan yamayla falan cozunurluk degismez upscale yapilir. Cozunurluk dediginiz sey oyle video cozujurlugu ayarlamaya benzemez.
    Bu lafim ps4 icinde gecerli ciksinin ardindan yamayla 1080p oldu falan hikaye seyler bunlar. Bastan oyun insaa edilirken yapilan bir secimdir.
    Upscale ile native yi birbirine karistirmayin arkadaslar. 1080p dense bile o upscaledir.
    Diablo olayinda da burdada ms nin yaptigi algi yonetimimidir. Bkz 2K arkadasin mesajina, nasilda ise yariyor. Yani cihazda sorun yok gorusunce hemencecik oluyormuss.
    Birde bi arkadas xbox un mimarisi karisik demis.
    Ps4 ile xbox one nin mimRisi zerresine kadar ayni, x86
    Fark lehte olarak ps4 un rami ve gpu su xboxdan daha iyi.
    Sram esram falan demeyin cunki esram grafige etki eden bir durum degil
    Bilmediginiz konuda da konusmayin komik oluyorsunuz oyle mimari karmasik falan diye cunki ses cikarmasak bunun sonu simdi mimari karmasik olunca zamanla 2k bile gorebilirize kadar goturursunuz siz bu gozu karartmis saf fanlikla.




  • PS4'ün de ileride 720p olduğunu göreceğiz. Ne de olsa Xbox One'dan aşağı kalır yanı yok. Grafikle zerre olmayacağını şu Sony beyninize sokun ilk önce.
  • Yorum kısımlarını okumak işkence gibi...
    Herkes oyun yapımcısı, herkes grafiker, herkes görüntü uzmanı.
    Bazen bilgisayar yazılımcısı olarak yazılan yorumları okuyunca ülkemin yazılım devi falan olduğunu düşünüyorum...
  • simdi bu şahane oyunu pc'de Youtube'a bakip izleyecekler var oradan 1080 p 60 fps yaparsiniz artık ahaha
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    @BSC Misafiri @ 22 Ağustos 2014; 18:20:56

    Yahu yanlış bilgi vermeyi ne kadar seviyorsunuz. KZSF'un 1080p/30fps olduğunu dünya alem biliyor. Oyunun multiplayer'i daha hızlı bir oynanışa sahip olsun diye 960x1080/60fps yapıldı. Bu single player'ın 1080p/30fps olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
  • Yürü be Phil Reyiz kim tutar seni

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.