Şimdi Ara

Gamescom 2014 Özel - The Crew ve DriveClub'u Denedik

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Son dönemlerin en çok beklenen yarış oyunlarından The Crew ve DriveClub'ı denedik. Bu Gamescom videomuzda Her iki yarış oyunu hakkındaki düşüncelerimizi paylaşıyoruz.






  • bi yeremi yetişmeniz lazımdı yoksa kafeinmi fazla aldınız :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • The Crew bunca zamanın Midnight Club açlığını biraz dindirecek gibi gözüküyor. Gördüğüm kadarıyla benzer bir arcade oynanışa sahip, eğlencelik bir oyun olmuş. Şimdilik ilk izlenimim olumlu.

    Aslında en büyük beklentim DriveClub'dandı ancak ilk olarak desteklediği sınırlı direksiyon modeli ile bir hayli üzmüştü beni. Şimdi de bahsedilen yer yer fazla arcade oynanışı biraz hayal kırıklığına uğrattı. Bu kadar erken konuşmak belki yanlıştır ancak sanırım grafikleri güzel, NFS veya Test Drive tadında sim+arcade karışımı bir oyun olacak. Keşke simulasyona biraz daha yakın olsa diye iç geçirip beklemeye devam ediyorum.
  • The Crew hayal kırıklığına uğrattı. oynanış kötü gözüküyor.

    grafikler de neredeyse NFS Underground gibi... acaba Açık Dünya olduğu için mi böyle?
  • PS4 cephesinde Driveclub aranan kan olamayacak gibi duruyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • the crew da rengini belli etti.. bize arabanın ağırlığını hissettirebilecek pistlerde geçmeyen bir yarış oyunu lazım. Seneye çıkacak olan NFS yi beklemeye devam
  • The crew modifiye açısından iyi ama grafikler ve araba kontrolleri bakımından izlediğim kadarıyla pek beğenmedim arabayı kullanırken biraz ağırlığı olmak zorunda bence nfs most wanted porche carrera nin kontrollerini çok beğenmiştim.(kişisel düşüncem)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Driveclub harika olacak. merakla bekliyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shely

    bi yeremi yetişmeniz lazımdı yoksa kafeinmi fazla aldınız :D

    Uçağa yetişmemiz gerekiyordu yoksa ebediyen kalırdık orada :p
  • Sayın editörler arkadaki tarihi veya turistik mekanlar hariç gamescom ile alakalı hiç mi bir videonuz yok. Gamescom deneyimini videolarla ortam çekimleriyle neden desteklemiyorsunuz. Bu şekilde inanın çok kuru oluyor yaptığınız videolar.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Driveclub harika görünüyor diğer oyunlarda olmayan kar, bulutun kütlesini bile yapmışlar daha ne olsun. Oynanışı illa sim olması gerekmiyor, PGR style bir oyun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: strathmorea

    Sayın editörler arkadaki tarihi veya turistik mekanlar hariç gamescom ile alakalı hiç mi bir videonuz yok. Gamescom deneyimini videolarla ortam çekimleriyle neden desteklemiyorsunuz. Bu şekilde inanın çok kuru oluyor yaptığınız videolar.


    Belki izlemişsindir diğer videoda Gamescom'da çekilen videoda, videonun altında Dipnot: "Güvenlik falan sıkıştırıyor" diye bir yazı vardı. Oyunu anlatırken güvenlik başının etini yiyor, oyun görüntüsü çekmene izin verirler mi sence ?

    O fuarda sadece IGN editörlerine izin verirler, diğer inceleme sitelerine değil.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drive_Club -- 21 Ağustos 2014; 20:16:31 >
  • Crew in grafiklerini ben mi vasat buldum sadece ? Yada oynanış next gen değil mi ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Driveclub o kadar kötümü talha neredeyse keşke çıkmasa diyecekti neyse bu arada açık dünya oyunu değil mi Driveclub bilen var mı arkadaşlar bence şahane alınır ve hatta türkçe olması lazım genelde yarış oyunları hiç oynamam ama iyi olduğunu söylüyor herkes..........

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bir oyunun simulasyon olmamasi eksi midir? Hayir. Simulasyon seven ayridir, arcede seven ayridir. Oyun simulasyon olarak mi duyuruldu? Hayir. Bu elestirilecek bir yan mi? GTA'yi neden FPS degil diye elestirelim o zaman? Diger elestiriler hakkinda bir yorum yapamam, dedikleri gibi olabilir oynayip gorecegiz.
  • Şimdi biri bir film izler yada film yorumlarına bakın bu tarz yazılar çok görüsününüz Örnek : "böyle iğrenç film olmaz " vs... "zamanınıza yazık" Ama bir izliyorsunuz aaa çok iyi film iyiki yoruma kanıp izlememezlik yapmadım . İmdb ve sinemalar puanı da etkilidr. Yanlış anlaşılmasın yorumlar bir şey ifade etmiyor demiyorum . Kötü yorum sayısı çok fazla ise evet o oyun olmamıştır. Yani yukarıda arkadaşların yorumları kendilerini bağlar zevk onların "renk zevk tartışılmaz" . Ha yorumlayan sağlam bir oyun gurmesi olur ün yapmış biri olur "durur düşünürüm" ön fikir oluşur yinede son karar benim der ve demosunu da oynar öyle karar veririm.

    Şimdi videoda elman demiş araba çarpınca geri kaçan seyirci isterim "Gerçekçilik " istemiş . İyide kardeşim gerçekçilik dediğin o hızda daldın mı adam kalmaması lazım ne bu geri kaçma olayı kediden mi fareden mi kaçıyosun bir adım ile geri zıplama ile kurtulacakmısın ? Araba o hızla oraya vurunca geri seker mi ? Eee Sekmemesi lazım Yani sırf eleştiri olsun diye de boş yorum yapmamak lazım !!

    Crewe gelince Videolar zaten önceden yayınlanan videolar o zamanda dedik Ubisoft downgrade firmasıdır videoya tekrar bakınca CREW abartmıyorum PS2 grafiği gibi duruyor şu an . Ama oyunların demoları çıkar indirilir herkes ona göre parasını verir alır yada almaz . Bunun dışında herşey kuru gürültü benim için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drive_Club -- 21 Ağustos 2014; 23:36:09 >




  • The Crew ne kadar dandik gözüküyor la ?
    son cikan , Driver San Francisco farki yok gibi.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bizimkiler ne oynadığını bilmiyor ki ... Ne zaman Driveclub "saf simülasyon" , "profesyonel yarışçıların arabaya binmesine bile gerek kalmayacak ahanda alın burada oynayın" gibisinden bir motto ile geldi ki ?

    Sony arcade bir oyun olduğunu söylemişti... E görseller desen her bir resim her bir video ağzı açık bırakma sebebi.

    E sorun ne ? Ne bekleniyor yani.

    Seyircilerden bahsetmişler... İyi güzelde keşke her oyunda bu detaylarla ilgilenseniz.

    Forza Motorsport 5'te karton diye tabir edilen seyircilerden kullanıldı. Yani seyirci bile yoktu.

    Oyunda ki arabaların altları kaputları falan yarış esnasında oyun motoru tarafından çizilmiyordu. Çok nadirde olsa aracınız ekstrem bir kaza yaptığında aracın altı paintten çıkma tek parça kalitesiz bir resimden ibaret.

    Bunu yapımcıya sorduklarında "ya sanki arabanın altını mı görüyorsunuz" diye cevap vermişti.

    Oyunda durağan halde olduğunuzda görselleri ps2 tadında oluyor (oyun bende var) ancak oyunun tüm görselleri hareketli halde iken nasıl görünür ilkesine göre hazırlandığı için gaza bastığınız anda oyunun görselleri şaha kalkıyordu (bir araba-yarış oyunundan ne beklenir ki ?)

    Oyunun yarısını adamlar mikro ödemelerle sundular. Her şey para. 60 doları bayılmana rağmen.

    E bahsini ettiğim yeni nesil diye atfedilen bu oyunun metacritic ortalaması 80 ...

    Driveclub 4-5 gömlek üstün duruyor bu tarz detayları işin içine kattığımızda (sim-arcade olayını katmıyorum neticede gerek oyuncusu gerek yapımcısı tarafından tercihe ve zevke kalmış iki farklı tür)

    1-2 saniye dahi bakamadığın dağı , çiçeği , nehri, balığı, kurbağayı adamlar harbi harbi modellemiş çizmiş ve oraya koymuşlar. Daha detayın nesini yapsın adamlar. Rakibi aracın altını modellemiyor.

    Bir yarış oyununda bir araç fanatiği olarak görselden başka ne bekleyebilirim ki ? (türü hangisi ise o türün hakkını veren oynanışı haricinde)

    Eleştiri çok yanlış bir yönden yapılmış ... Belki de fuarın o kasvetinde sunulanlara nispeten böyle konuşulmuştur.

    Bu arada The Crew'ın yeni nesle geldiğine emin misiniz ? Ps 1'den alınma gibi geliyor görseller. Ubi bir sürpriz yapmasın ps1, ps2 , gamecube'e de geliyor falan diye :))

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Bende senin dediğine katılmıyorum.Seyircinin üstüne sürdüğünde kaçmalılar.İster arcade ister similasyon olsun.Yıl olmuş 2014 b,r zahmet yapıversinler.Sonuçta sen über grafikli oyun yapıyorsan bu ayrıntılarada önem vereceksin.Ee ne anladım ben işten.Grafiklerde gerçekçiliğe aban.Seyircinin üstüne sürdüğünde hala bayrak sallasın.Yapılması zor bir şey değil.Zaten gerçekçilik istiyorum diyenide bu kısımdan eleştirmeye çalışmışsın ama olmamış.Çünkü istenilen şeylerin yapılması gayet basit ve altını çiziyorum gereklide.2009 yılının yarışı çıkmıyor değil mi? Gerçi ne desem boş olacak büyük bir ihtimal.Sonuçta kullanıcı adın bile Drive Club.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Drive_Club

    <font color="#0066FF">Şimdi biri bir film izler yada film yorumlarına bakın bu tarz yazılar çok görüsününüz Örnek : "böyle iğrenç film olmaz " vs... "zamanınıza yazık" Ama bir izliyorsunuz aaa çok iyi film iyiki yoruma kanıp izlememezlik yapmadım . İmdb ve sinemalar puanı da etkilidr. Yanlış anlaşılmasın yorumlar bir şey ifade etmiyor demiyorum . Kötü yorum sayısı çok fazla ise evet o oyun olmamıştır. Yani yukarıda arkadaşların yorumları kendilerini bağlar zevk onların "renk zevk tartışılmaz" . Ha yorumlayan sağlam bir oyun gurmesi olur ün yapmış biri olur "durur düşünürüm" ön fikir oluşur yinede son karar benim der ve demosunu da oynar öyle karar veririm.<br> <br> <font color="#FF6600">Şimdi videoda elman demiş araba çarpınca geri kaçan seyirci isterim "Gerçekçilik " istemiş . İyide kardeşim gerçekçilik dediğin o hızda daldın mı adam kalmaması lazım ne bu geri kaçma olayı kediden mi fareden mi kaçıyosun bir adım ile geri zıplama ile kutulacakmısın ? Araba o hızla oraya vurunca geri seker mi ? Yani sırf eleştiri olsun diye de boş yorum yapmamak lazım !!</font><br> <br> Crewe gelince Videolar zaten önceden yayınlanan videolar o zamanda dedik Ubisoft downgrade firmasıdır videoya tekrar bakınca CREW abartmıyorum PS2 grafiği gibi duruyor şu an . Ama oyunların demoları çıkar indirilir herkes ona göre parasını verir alır yada almaz . Bunun dışında herşey kuru gürültü benim için.</font>

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.