Şimdi Ara

Papers, Please PlayStation Vita'ya Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Bağımsız cephesinin en ilginç yapımlarından olan Papers, Please; bir bağımsız yapıma göre oldukça başarılı satış rakamları elde etti. Oyunu PlayStation konsollarına getirmeyi düşündüğünü belirten yapımcı Lucas Pope, Twitter üzerinden yaptığı açıklamayla oyunun PlayStation Vita'ya geleceğini resmileştirdi.
     
          Pope, oyunun PlayStation 4'e geleceği yönünde gelen söylentileri yalanlayarak sadece PS Vita'a geleceğini yineledi. Oyunun PS Vita'ya ne zaman çıkacağı ise henüz kesin değil. Yapımcı oyunu Vita'ya port etmenin zorlayıcı olduğunu, küçük ekranın bambaşka olduğunu ve yapay zekanın Vita'ya aktarılması konusunda zorluklar çektiğini söylüyor.
     
          Lucas Pope, port'un zorlayıcı olması nedeniyle oyunun Vita sürümünü başka bir geliştiriciye verebilme ihtimalinin de bulunduğunu belirtiyor. Böylece kendisi yeni bir projeye adım atabilir. 









  • Hem burada hem de Donanım Haber'deki son haberlerde bir resim görüntüleme sorunu var ama sorun sunuculardan falan mı kaynaklı yoksa başka bir şey mi var?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • turkiye de oyun fuarinda daha satışa çıkmadan önce ilk deneyenlerdenim sadece 3 dakika tanıtım yaptılar evet dedim sonunda artik ps3 x360 ile beraber çıkan oyunlar vitaya da çıkacak. ama gel gör ki casual oyundan başka birşey yapmadılar 3 sene oldu çıkalı en fazla 3 sene sonra da ömrünü tamamlar tek umudum vita tv'nin tutması ve biraz daha oyun çıkması

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • cemecem21 kullanıcısına yanıt
    dh sunucuları 2 gündür bakımda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.