Şimdi Ara

Journey ve The Unfinished Swan PS4 İçin Duyuruldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     PlayStation 3 için çıkan ve oyunları sanat kalitesine yaklaştıran iki oyun Journey ve The Unfinished Swan, yeni nesil için de geliyor. Sony cephesinden Gamescom konferansı öncesinde gelen duyuruya göre hem The Unfinished Swan, hem de Journey bu senenin sonuna doğru 1080p doğal çözünürlük desteğiyle beraber PlayStation 4 için yayınlanacak. 
     




  • Sony ps3te başarı yapan oyunları ps4 geçiyorda keşke onun yerine yenilenmiş bir şekilde Shadow of Colossusu getirdi.Abartısız diyorum konsol satışlarında artışa sebeb olurdu.Şahsen ps2de oynadığım en iyi oyunlardan biriydi.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Vay arkadaş millete aynı oyunları dayayıp duruyorlar.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SenJi

    Sony ps3te başarı yapan oyunları ps4 geçiyorda keşke onun yerine yenilenmiş bir şekilde Shadow of Colossusu getirdi.Abartısız diyorum konsol satışlarında artışa sebeb olurdu.Şahsen ps2de oynadığım en iyi oyunlardan biriydi.


    crash gelse tek yeter

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yine GOTY kalitesinde bir oyun PS4'e geliyor. xbone ömrü boyunca uğraşıp bu türde daha iyi bir oyun yapamayınca şok olacaksınız benden söylemesi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: michael01

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: SenJi<br><br>Sony ps3te başarı yapan oyunları ps4 geçiyorda keşke onun yerine yenilenmiş bir şekilde Shadow of Colossusu getirdi.Abartısız diyorum konsol satışlarında artışa sebeb olurdu.Şahsen ps2de oynadığım en iyi oyunlardan biriydi.</blockquote><br><br>crash gelse tek yeter


    Tamam Crash iyide ps2 Scaler gibi duyulmamış ama efsane daha niceleri var.Scaleri herkes bilmez ama sony öyle bir oyunu nasıl unutur anlamıyorum.Oyunun son bölümüne kadar hiç sıkmayan ve sürekli yeni yeni oynanabilirlik ekleyen çok ender bir oyundu.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: R.Rondo9

    Vay arkadaş millete aynı oyunları dayayıp duruyorlar.


    Niye oyle dusunuyorsunki, PS3'u olmayip PS4 alan veya Xbox360'dan PS4'e geçen milyonlarca oyuncu var PS3'teki saglam oyunlari PS4"e çikartmalari gayet normal bence..


    EDIT: Yazim hatasi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CILGIN_TURK_96 -- 12 Ağustos 2014; 18:09:45 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • İŞTE BU BE günün en güzel haberi!!! Özellikle Journey'i oynamak çok istiyordum. Darısı I.C.O ve Shadow of the Colossus'un başına. Çok merak ediyorum bu oyunları.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu kadarda olmaz ya. PS3'un butun oyunlarini biraz gelistirip ayni fiyattan satmaya calisiyorlar. Oyuncular eski oyun istemiyor. Yeni oyun istiyor bunlar hala eski oyunlar pesinde. Yetti ya. PS4 almayi dusunuyordum sogudum artik. PC'ye devam

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • yen nesle oyun getircekseler bunları getirsinler saçma saçma oyunları getiriyorlar resmen

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ahmi524

    <font lang="tr">Bu kadarda olmaz ya. </font><font lang="tr">PS3'un butun oyunlarini biraz gelistirip ayni fiyattan satmaya calisiyorlar. </font><font lang="tr">Oyuncular eski oyun istemiyor. </font><font lang="tr">Yeni oyun istiyor bunlar hala eski oyunlar pesinde. </font><font lang="tr">Yetti ya. </font><font lang="tr">PS4 almayi dusunuyordum sogudum artik. </font><font lang="tr">PC'ye devam</font>

    PS4 sonbaharda çıktığından çıktığından beri her oyun ertelenme olduğu ve yapımcılar kısıtlanmadıkları için çok iyi bir oyun yapmaya özendikleri için böyle olmuştur.Sony'de her stüdyonun birkaç çalışanına oyunu PS4'e uyarlatıyor.Yani bunlar asıl oyunların çıkışına fazla etki etmiyordur ayrıca Sony birçok kitleden oyuncu çektiğini biliyor ve bunların o oyunları oynamak istediğini biliyor.Bu yüzden böyle yapıyor.Zaten sadece hakeden oyunlara yapılıyor genellikle..Metro serisi The Last of us GTA V tomb raider mesela.Tabi hakedmeyen Sleeping Dogs gibi oyunlar da var.Merak etme PS4 sıkıntıdan Remastered aldıracak durumda değil.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Bir de Tom Raider için ms exc oyunu yok 3. parti oyunları exc yapıyo diye kızıyolar. En azından farklı bir oyun oluyo.Sony gibi ps3 oyunlarını remake edip satmıyo.Kimsede sesini çıkartmıyo zaten, Sony'nin de işine geliyo.Asıl onların birçok exc oyun çıkarması lazım adamlar rakibinden daha fazla konsol sattı.Aç gözlü sony
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    Satmaz. O değil de Ab-Zu den hiç haber yok.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps3'teki oyanları, ps4'e getirmeye uğraşıcaklarına aynı tatta başka bir oyun çıkarsalar ya, hem kendi açılarından da daha karlı olur bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.