Şimdi Ara

Çinli Mobil Oyunların %92'si Kâr Getirmiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Çin'in oyun pazarı gün geçtikçe büyüyor. Ülkedeki gelir dağılımı konusunda yaşanan sıkıntılar aşıldıkça daha fazla insan rahatça oyun oynama fırsatına sahip oluyor. Üretim konusunda dünyanın en önemli ülkeleri arasında olan Çin'de mobil oyun geliştiriciliği ise riskli bir pazar diyebiliriz.
     
        SAPPRFT adlı Çinli kurumun raporuna göre Çin'de geliştirilen mobil oyunların sadece %8'i geliştiricisine para kazandırıyor. %92'lik kısımsa bu işten para kazanmayı başaramıyor. 2014'ün ilk çeyreğinde Çin mobil oyun sektörünün 2 milyar dolarlık bir hacme ulaştı. Aynı çeyrekte genel olarak Çin oyun sektörü 8.1 milyar dolarlık hacme sahipti.
     
        http://Gamesinasia'nın belirttiğine göre piyasaya çıkan oyunların %92'sinin kâr getirmemesinin sebebi geliştiricilerin çok sayıda "sıradan" oyun çıkarıp "bakalım hangisi tutacak" mantığıyla hareket etmesi. Daha büyük geliştiricilerin, daha ciddi projelerle pazarda olması kâr eden yüzdenin artmasını sağlayabilirmiş.
     








  • Telefonda adam akıllı oyun oynanmaz ben genellikle telefonda küçük oyunlar oynarım çünkü gidipte telefonda fps oyun oynanmaz he ne olur oyunmu oynamak istiyorsan adam akıllı alırsın bir el konsolu keyfine bakarsın birde telefona half life 2 falan çıkartmayı planlıyor valve hiç boşuna uğraşmasın half life 2 bilgisayarla güzel ha alternatif bir platformamı çıkartmak istiyorsun o zaman konsollara taşı .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Telefonda adam akıllı oyun oynanmaz ben genellikle telefonda küçük oyunlar oynarım çünkü gidipte telefonda fps oyun oynanmaz he ne olur oyunmu oynamak istiyorsan adam akıllı alırsın bir el konsolu keyfine bakarsın birde telefona half life 2 falan çıkartmayı planlıyor valve hiç boşuna uğraşmasın half life 2 bilgisayarla güzel ha alternatif bir platformamı çıkartmak istiyorsun o zaman konsollara taşı .


    çıkarmaya mı çalışıyolar zaten çiktı bile

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkmelek

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br><br>Telefonda adam akıllı oyun oynanmaz ben genellikle telefonda küçük oyunlar oynarım çünkü gidipte telefonda fps oyun oynanmaz he ne olur oyunmu oynamak istiyorsan adam akıllı alırsın bir el konsolu keyfine bakarsın birde telefona half life 2 falan çıkartmayı planlıyor valve hiç boşuna uğraşmasın half life 2 bilgisayarla güzel ha alternatif bir platformamı çıkartmak istiyorsun o zaman konsollara taşı .</blockquote><br><br>çıkarmaya mı çalışıyolar zaten çiktı bile


    XBOX360 - PS3 - XBOX'a çıkmadı mı?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WINXPERROR

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: darkmelek<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br><br>Telefonda adam akıllı oyun oynanmaz ben genellikle telefonda küçük oyunlar oynarım çünkü gidipte telefonda fps oyun oynanmaz he ne olur oyunmu oynamak istiyorsan adam akıllı alırsın bir el konsolu keyfine bakarsın birde telefona half life 2 falan çıkartmayı planlıyor valve hiç boşuna uğraşmasın half life 2 bilgisayarla güzel ha alternatif bir platformamı çıkartmak istiyorsun o zaman konsollara taşı .</blockquote><br><br>çıkarmaya mı çalışıyolar zaten çiktı bile</blockquote><br><br>XBOX360 - PS3 - XBOX'a çıkmadı mı?


    Half life 2(episodeler dahil),Portal 1-2,left 4 death 1-2 hepsi ps3 ve xbox 360 da çıkışını yapmış oyunlardır hocam. Arkadaş BSC misafiri olarak yorum yazacağına üyeliği ile girse daha iyi olacak.Piyasada adam gibi el konsolu varda biz mi almıyoruz diye soruyorum kendisine.PS Vita yada Nintendo 3ds felan şimdiki mobil platformun yanında hiç kalıyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Grafikler Konsoldan Daha Canlı

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DubSteq

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: WINXPERROR<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: darkmelek<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br><br>Telefonda adam akıllı oyun oynanmaz ben genellikle telefonda küçük oyunlar oynarım çünkü gidipte telefonda fps oyun oynanmaz he ne olur oyunmu oynamak istiyorsan adam akıllı alırsın bir el konsolu keyfine bakarsın birde telefona half life 2 falan çıkartmayı planlıyor valve hiç boşuna uğraşmasın half life 2 bilgisayarla güzel ha alternatif bir platformamı çıkartmak istiyorsun o zaman konsollara taşı .</blockquote><br><br>çıkarmaya mı çalışıyolar zaten çiktı bile</blockquote><br><br>XBOX360 - PS3 - XBOX'a çıkmadı mı?</blockquote><br><br>Half life 2(episodeler dahil),Portal 1-2,left 4 death 1-2 hepsi ps3 ve xbox 360 da çıkışını yapmış oyunlardır hocam. Arkadaş BSC misafiri olarak yorum yazacağına üyeliği ile girse daha iyi olacak.Piyasada adam gibi el konsolu varda biz mi almıyoruz diye soruyorum kendisine.PS Vita yada Nintendo 3ds felan şimdiki mobil platformun yanında hiç kalıyor.


    vita ps4 ve pc sahibiyim en çok vita da zaman geçiriyorum elimden düşmüyor müthiş jrpg ler var. sen oyundan anlamıyorsan millet ne yapsın kardeşim




  • Üye oldum ama üye girişlerinde bir sıkıntı var galiba 2 yıldır girmeyi bekliyorum yoksa neden böyle uğraşıyım ki
  • türkçe çıkarsınlar bari 2 reklam izleriz kazanırlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.