Şimdi Ara

Godus, iOS Çıkışını Yaptı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •       PC'de oldukça beğeni toplayan tanrıcılık simülasyon oyunu Godus için sevindirici bir duyuru geldi. Yapımcı 22Cans, oyunun iOS platformuna geldiğini duyurdu. Üstelik bu ilginç oyunu mobil cihazınızda denemeniz için herhangi bir ücret vermeniz gerekmiyor.
     
          Godus'un mobil sürümünde insanlara yardım edecek, ihtiyaçlarını karşılayacaksınız. Oyunda ilerledikçe de yönettiğiniz insanlar medeniyet yolunda adımlarını atacak. Eğer simülasyon tarzı yapımları seviyorsanız Godus'u denemenizi şiddetle tavsiye ederiz. Zaten oyun ücretsiz olduğundan kaybedecek pek bir şeyiniz yok.
     
          Yapımın mobil çıkışı için yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Godus'un Android sürümü için şu an herhangi bir bilgi yok.  Oyunun iTunes sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
     








  • oyun güzele benziyor!
  • Oyun müslüman din kardeşlerimizi çok rahatsız etmiş. Neden? Çünkü oyunda tanrısınız. Çok büyük bir günah bu. İnsanı dinden çıkarır aman dikkat edin oynarken kardeşlerim :(

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun dinimize ters bence. Müslüman insan oynamamali. Ben 5 dk oynadım pişman oldum ardından tövbe ettim. Sizde oynamayın şirk koşmaya benziyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.