Şimdi Ara

King of Fighters'ın Yeni Bir Dövüş Oyunu Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Oyun dünyasının en büyük ve önemli dövüş serilerinden biri olan King of Fighters'ın yeni bir oyunu geliyor. SNK yeni açtığı web sitesinde konsol deneyimi olan programcılar aradığını söylüyor. Bunun anlamı oyun konsollara çıkacağı diyebiliriz.
     
         Yeni King of Fighters oyununun 3D olacağının da belirtildiğini vurgulayalım. SNK daha önce de 3D karakterlerle 2 boyutlu düzlemde dövüştüğümüz King of Fighters oyunu yapmıştı. Bu yeni oyun da benzer mantıkta olacak gibi görünüyor.
     








  • üçü de 2015 e çıkarsa harika olur(mk,tekken,kof)tam bir dövüş oyunu yılı olur.street figtherında artık dlc si duyurulur.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yeni oyunun zamanı gelmişti artık. 3d olmasıda iyi olur ps2 de ki Maximum Impact serisi bence gayet iyiydi.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • daha 2 gün aklıma gelmişti keşke yeni nesile kof yapılsa diye :) İnşallah güzel bir oyun yaparlar !

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Eski dengeleri bir türlü yakalayamadılar, çalışan bir online yapmayı becerebilecekler mi cok merak ediyorum. Hard core fanıydım, beni bile soguttular, umarım bu sefer düzgün birşey ortaya koyabilirler.
  • 3d pek başarılı olacağını sanmıyorum Mİ serisini oynadğım kadarıyla, kof 13 başyapıt bir oyundu keşke kof 13'ü aratmayacak 2d tabanlı 3d bir oyun olsa tıpkı mk9 ve sf4 gibi.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • eğer 12 ve 13 gibi olacaksa hic yapmasınlar daha iyi ...cok yazık ellerinde sistem var ama oyunu yapamıyorlar kof 2002 den sonrası cöp zaten adam akıllı 3 oyun cıkardılar 94.98 2002 hali hazırda en iyisi 98 um dir bence ve her gün oynuyorum ps2 de tek sıkıntısı online olmaması ama benim pek umudum yok iyi bir oyun cıkacagından niye derseniz 12 ve 13 beni iyice soguttu eskilerle oynuyoruz nasıl iyi bir oyun cıkar derseniz son cıkan oyunlarla alakası olmaması lazım rengarenk ve cıvıl cıvıl bu hataları kapamak icin yapılan bir tekniktir.. bence en iyisi yarı animasyon yarı gercege yakın 2d olması gerekiyor cünkü cıkardıgı 3d oyunlarıda işe yaramaz en önemlisi aşk ve sevgiyle oyunu yapmaları lazım ancak o zaman tüm kof seven lerini tam manasıyla oyuna toplaya bilirler

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • kof 2006 süperdi ancak kof ve sf serisindeki en önemli eksiklik ending olayının berbat olması.bu konuda tekken serisini örnek almaları lazım...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tek jeton

    eğer 12 ve 13 gibi olacaksa hic yapmasınlar daha iyi ...cok yazık ellerinde sistem var ama oyunu yapamıyorlar kof 2002 den sonrası cöp zaten adam akıllı 3 oyun cıkardılar 94.98 2002 hali hazırda en iyisi 98 um dir bence ve her gün oynuyorum ps2 de tek sıkıntısı online olmaması ama benim pek umudum yok iyi bir oyun cıkacagından niye derseniz 12 ve 13 beni iyice soguttu eskilerle oynuyoruz nasıl iyi bir oyun cıkar derseniz son cıkan oyunlarla alakası olmaması lazım rengarenk ve cıvıl cıvıl bu hataları kapamak icin yapılan bir tekniktir.. bence en iyisi yarı animasyon yarı gercege yakın 2d olması gerekiyor cünkü cıkardıgı 3d oyunlarıda işe yaramaz en önemlisi aşk ve sevgiyle oyunu yapmaları lazım ancak o zaman tüm kof seven lerini tam manasıyla oyuna toplaya bilirler


    kof 97 yi es geçmeyelim lütfen..serinin en iyi oyunu :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Hâlâ Kof 98 oynarım ve ilk günkü kadar keyif alırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallahi daha dün gece Street Fighter videosu izlerken keşke çıksaydı diyordum.

    İORİ YAGAMİ akar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.