Şimdi Ara

Dead Island Filmi İçin İkinci Kez Anlaşma Yapıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Dead Island'ın yayıncısı Deep Silver, seriyi beyaz perdeye taşımak adına 2011'de bir partner bulmuş ve konuyla ilgili anlaşma imzalamıştı. Üç sene önce Lionsgate ile yapılan anlaşmanın geçerliliği bitince, Dead Island filmi ikinci kez gündeme geldi.
     
        Deep Silver, Dead Island serisini beyaz perdeye taşımak içiin Occupant Entertainment ile yeni bir anlaşma imzaladı. Daha önce sinematik videolarıyla bile film adına oyuncuları heyecanlandıran serinin filmiyle ilgili şimdilik fazla bir bilgi yok.
     




  • Yüksek satış rakamlarına ulaşan zombi filmleri var piyasada,tabi bazı yapımlar (resident evil) işi batırsa da Dead Island filmi,kaliteli olmak kaydı ile iyi olur.Ubi akıllılık yapıp Assasian Creed filmi çıkaracak mesela,bütçesi yeten her oyun yapımcısı film işini düşünmeli.
  • Dead Island'ın film olacak özel bir tarafı yok klasik zombi hikayesi bir prodüksiyon şirketi Dead Island haklarını satın almak yerine istediği ismi koyup istediği bir zombi filmi yapabilir.
  • "Occupant Entertainment" adlı yapımcı şirketin bir tane dişe dokunur filmi yok. Dead island tan birşeyler yapacaksa direk tv filmi çıkar yada en fazla öde izle kanallarında yayınlanabilecek bir film çıkar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.