Şimdi Ara

Destiny'nin Raidlerini Rastgele Kişilerle Oynayamayacaksınız

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Bungie'nin geliştirdiği MMO-FPS oyunu Destiny'de Raidler de yerini alacak. Diğer MMO oyunlarından alışkın olduğumuz Raid terimine alışkın olmayan kişiler için kısaca bir özet geçelim. Raidlere normal bölümlerden sayı olarak daha fazla kişi katılır ve bu bölümler daha zorlu mücadeleleri, daha taktiksel oynanışları içerir. Destiny'de de 6 kişilik Raid bölümlerinin bulunacağı daha önceden açıklanmıştı. Fakat Raidlerle ilgili bugün yeni bir açıklama daha geldi.
     
        Yapılan açıklamalara göre oyunun Raid bölümleri için herhangi bir Matchmaking sistemi bulunmayacak. Yani Raidleri rastgele kişilerle değil, sadece arkadaş listenizdeki kişilerle yapabileceksiniz. 25. seviyeden sonra açılacak olan Raid bölümlerinde böyle bir uygulamaya gidilmesinin nedeni olarak, "Oyuncuları iletişim kurmaya ve birlikte hareket etmeye teşvik etme" gösteriliyor.
     








  • Peki arkadaşı olmayan veya hiç aktif arkadaşı olmayan ne yapacak??
  • az sosyal olsun arkadaş bulsun :) forumdaki gt paylaşma konuları falan var.ordan eklesin.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: edd121

    az sosyal olsun arkadaş bulsun :) forumdaki gt paylaşma konuları falan var.ordan eklesin.


    Tuhaf

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bütün mmo oyunlarında en nefret ettiğim olay, illa arkadaş bulacaksın illa klana katılacaksın abi yok işte yok insanlarla olmuyor anlaşamıyorum koy yanıma 5 tane yapay zeka yapayım ben onlarla raid görevimi. biz oynamayalım mı bu bölümleri arkadaşımız yok diye, rastgele olsa yanına saçma sapan adamlar verir hiç birşeyden anlamazlar taktikleri bilmezler raidin yarısında çıkar giderler o bakımdan sadece arkadaşlar iyi ama birde yapay zeka compainler verse arkadaşı olmayanda onlarla yapsın abi

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yok abi güzelim oyunda illa ki birşeylerin içine sıçacaklar... Size ne arkadaş benim iletişim kurmamdan kurmamamdan... İnanılacak gibi değil... Ama sorun değil nasıl olsa hatalarından dönerler... Microsoft gibi...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Eskiden okulumda 'öğrencilerin sosyalleşmesi' için yapılan ve çoğunlukla nefret ettiğim etkinlikleri hatırlattı.

    Sanane abi benim oyunumdan? Belki hiç bu oyunu oynayan arkadaşım yok?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gereksiz bir sınırlama büyük ihtimalle söyledikleri bahane yüzünden değil başka teknik bir sorundan dolayı bu yola gitmişler yoksa oyuna para verdikten sonra istersem yabancılarla taktiksel olmayan bir şekilde iletişim kurmadan oynarım kısaca istediğim gibi oynamak isterim.
  • WoW daki sistemi deneyebilirler.Hard veya heroic moda sadece arkadaşların ile gireblirsin ve itemler daha iyi olur. Matchmaking ile girince itemlere zar atılır
  • raid dediğin 6 kişi mi olur ya
  • Amaktan vaz gectim oyunu zaten..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Aynı konsola, oyuna ve aynı zamanda oynama isteğine sahip arkadaşın olacakta o bölümleri oynayabileyeceksin. Oyun benim için albenisini oldukça yitirdi zaten.
  • oyun çok guzel olmus çok begendim ama beta'da sonlarda nedense sikilmaya basladim her halde arkadaslarimla oynamadigim için, oyunu yari fiyatina dusunce alirim herhalde diyecegim ama 1 yili geçer dagitici activision olunca, zaten bu oyunu alacak arkadaslarim da en fazla 2-3 kisi olur waltran arkadasimada katiliyorum en azindan yapay zeka koysalar iyi olur.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.