Şimdi Ara

Destiny'ye Olan Yoğunluk Xbox Live'ı Zorladı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •       Bungie'nin yeni FPS oyunu Destiny beta sürümüyle beraber konsol oyuncularına eğlenceli dakikalar yaşatıyor. Oyunda kilitli olan Moon görevi dün gece iki saatliğine açıldı ve pek çok oyuncu adeta Destiny serverlarına akın etti. Xbox Live da bu oyuncu yoğunluğu nedeniyle bazı sorunlarla karşılaştı.
     
         Moon görevinin açık olduğu iki saat boyunca çoğu oyuncu arkadaş listelerine ve arkadaşlarının ne oynadı bilgisine erişemedi. Aynı zamanda bu iki saat boyunca kendi oyununuza arkadaş listenizdeki oyuncuları davet etmek de mümkün olmadı. Bunun üzerine Bungie durum hakkında çalıştığını ve sistemin tekrar düzeleceğini belirten bir tweet attı. Durum hakkında çalışan Bungie ve Microsoft, saatler sonra sorunun çözüldüğünü ve sistemin tekrar çalışmaya başladığını belirtti.
     








  • bu oyun zirveye oynuyor belli artık

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • PC'ye de çıksın ya Allah aşkına :(

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Hani 300.000 server ile super live kalitesinde oynanacakti tum online oyunlar? Yeri geldiginde psn e laf atan kisiler bu duruma ne diyecek merak ettim.

    Satilan konsol sayisinin daha fazla olmasi, oyuncularin cogunlugunun bu betayi ps4 uzerinde oynadigini dusunursek. PSN in bu oyundan dolayi hic bir sikinti yasatmamasi PSN in altyapisinin gayette saglam oldugu sonucunu ortaya cikartir. Tabii birazdan bizim 300.000 server ci arkadaslar gelir, durumu izah ederler kendilerince...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "CLOUD" devrede değil, "CLOUD" devreye girince 1 2 pingle oynayacak o arkadaşlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHO3N1X -- 27 Temmuz 2014; 14:48:04 >
  • sadece 20-30 dk pvp de adam eşleştrimesi yapmadı bende onun dışında gayet güzel çalışıyordu çatır çatır oynadım ben :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Rezillik, bunun için microsoft iyi bir özür dilemeli! Kaç tane konsol üretip sattılarsa o kadar konsolu aynı anda kaldıracak sistem kurmak zorundalar.

    Birde daha konsol çıkmadan 7/24 internete bağlı olacak interneti olmayan ölsün amerikadan selamlar diye artistlik yapan microsoft onu yapmış olsa konsolda oyun oynanmadığı halde açık olan konsollar sürekli serverler ile haberleşeceğinden xbox live gene kaldıramayacaktı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waltran -- 27 Temmuz 2014; 15:20:10 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Her zamanki muhabbetler ve olaylar devam ediyor . Konsoldan kaymağı yiyecekler hatta millete denetip sorunları ayıklayacaklar . Daha sonrasında PC için çıkış yapacak aynı GTA V de olacağı gibi . Çıkmayacak etmeyecek derler sonra hayranlarımızdan çok fazla istek geldi onları yüzüstü bırakamzdık derler ve PC için çıkış tarihini duyururlar ki geleceğine ben kesin gözüyle bakıyorum .

    Kaldı ki bungie PC platformuna oyunu asla yapmayacağız demiyoruz , bekleyin diyen bir firma hele hele işin içinde birde ACTİVİSİON var daha fazla söze gerek yok .

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ms xbox a yatirimi durdulali cok oluyor. Ms xbox u satacak, xbox bolumune bir kac yatirim yapmasi da degerini korumasi icin bi musteri bulana kadar.
    Xbox 360 dan sonra live a hic ekleme yapilmadigini burdan anlayabilirsiniz, wu an one ve 360 ayni live alt yapisini kullaniyor ve 360 da sorun cikarmayan live one lerin satisi ile asiri yuklenmis durumda. Yani konsol sayisi artarken live ayni kalmis cok acik ortada bu.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Kasatka kullanıcısına yanıt
    Dün gece BSC'nin haftalık programını izledim, orada da Mesut Çevik, MS'un XBox marka değerini düşürmeden elden çıkartacağı ihtimali üzerinde durdu. Bence de bu adamlar markayı olabildiğince düzeltip elden çıkaracaklar gibi. Bu gidişatları hiçte iyi değil yoksa, yönetim kurulunun baskısı hala devam ediyordur. Bu Amerikalılar desteklerini bıçak gibi kesmekte meşhurdur, bari bu markayı adam gibi devam ettirecek birisi talip olsa...
  • Kim demiş PSN sapasağlam kaldı diye allah aşkına açıp okuyun biraz

    http://www.vg247.com/2014/07/17/destiny-beta-psn-server-issues/

    17 Temmuz günü yani Destiny betası başladığında PSN'ye giremeyenler oldu vs. sorunlar oluştu

    Tek bir yerden haber takibi yapmayın.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Nerde o eski oyunlar, birbirinin ayni oyunlardan bikmadikmi hala :(

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyunların hepsi 1080p değil. "Xbox satılacak demek ki aga"
    Live 9 ayda 2-3 kere tekledi. "Aha işte satılıyor oğlum, dedim ben"
    Kinectsiz model çıktı. "Kesin abi kesin bu sefer satılıyor"

    Xbox satılmayacak diye Microsoft'un patronu açıklama yaptı yetmedi, Xbox'ın patronu açıklama yaptı o da yetmedi. Zamanında "Gears of War 4 PS4'de" diye konu açıp, sükutu hayalin ağababasını yaşayan arkadaşlar, yine hayal aleminde geziyor:) Israrla Xbox satılacak diyorlar hala. Sebep de 1 yılda rakibinden 3 milyon az satması Bu yüzden konsol bölümü satılsa, Sony PS3'ü ilk yıldan elden çıkarmıştı. Az biraz mantık çalıştıralım, çok değil inanın...

    Hepsinden çok daha önemli, çok daha komik olan da, satış muhabbetinin BSC editörünün fikirleriyle desteklenmesi:) "BSC editörü de böyle düşünüyorsa, olay bitmiştir aga" diyenler var mı gerçekten yahu? BSC ingilizce bilmeyen arkadaşlar için, yabancı sitelerden çeviri yapan bir site sadece. Oyun otoritesi falan değil yani, lütfen öğrenin artık...

    Konuya gelirsek; PSN'in "ücretli olmasına rağmen" hala hemen her hafta 1 gün bakıma girip kapalı olması gibi über saçma değil maalesef...




  • konsolda güzel bir beta aşamasının ardından pcyede çıkar artık :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Fark 3 milyondan daha fazla 6-7 aydir anavatani Amerika da bile ps4 kesintisiz daha fazla satiyor ve farka 3 milyon demek yerine oran olarak rakibinin yarisi kadar satti demek daha dramatik olacagi icin boyle ifade etmek yerine 3 milyon az satti diye ifade ediyoruz. Ve mesut cevik veya bu forundan birisi gorusunu bildirmek icin otorite mi olmali?

    O meshur agzinizdan dusmeyen geow haberi de benim dunya capinda yaptigim bir haber degil, sizin otorite kabul ettiginiz sitelerden paylastigim haberdir. Sanki ben uydurmusum gibi hava yaratmaniz ilginc.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf yeni haritayı görmek için de bla bla! Millet ne kadar aç, ağır işsiz, asosyal demiyorsunuzda live çöktü diye Micro ya laf atıyorsunuz vallahi pes...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Gears of War 4 PS4'de" haberini tabii ki sen uydurmadın. Çocukların bile inanmayacağı bir dedikoduyu, insanları kandırmak için kullandın sadece. Tıpkı "yöneticilerin yalanlamasına" rağmen satış "dedikodusunu" kullandığın gibi yani.. Hayır, bu tip dedikodularla ne amaçlıyorsunuz cidden çok merak ediyorum.. İnsanları One'dan soğutunca madalya falan mı takıyorlar size? Daha da vahimi, yorumlarını okuyan birinin One yerine PS4 alacağını mı sanıyorsun gerçekten?:) Bu yorumlarınla küçük kardeşlerimize karne hediyesi seçiminde yardımcı oluyorsun sadece. Onun da zamanı geçti, zorlama artık yani.

    Bu arada, lütfen benimle konuşurken bu kadar kibar olma. Zamanında admine küfür edip sınırsız banlanmış birine bu kibarlık hiç yakışmıyor




  • Xboxcu kime denir ? Vikipedia dan alintiridr mu ha ha
    Xboxcu demek ps4 den daha pahali ama donanim anlaminda daha kotu cihazi, cozunurluk anlaminda eski nesili devam ettiren bir konsolu digerine tercih eden ve bu tercihine kendince mantikli gerekceler bulup xbox one dan daha guzlu ve daha ucuz ps4 u kotulemeye calisan ve ps4 den daha iyi oldugunu sanan saflara denir :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Gears a gelince
    Gears ici bosaltilmis bir seridir, Koftur. People can fly gibi deneyimli bir firmadan son cikan oyunu bile oyunun fanlari oynamadi yarida birakti ki yeni kurulmus bir firma zorlama bir geow cikaracak diye xbox un kirik kici beklenmez.

    Ve ayrica EPIC yahu epik bu adama yumurtlayan tavuk satar mi ? Onlarda gorduler satislarda ki bicak gibi kesilmeyi serinin artik tikandigini ki MS ye iyi bi zoka caktilar satarak isim hakkini :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • haber Xbox Live hakkında . Xbox Live ın ne oldugunu bılmeyenlerde haberı Xone cıhazı sanıp sallayıp duruyorlar . Xbox Live SEN ' den kat kat üstün bir sistemdir . ha birde eleman bu eleştiriyide P4 3.00 ghz 512 ram fx5200 sistemle yazdı .

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.