Şimdi Ara

Shadow of Mordor'un Çıkış Tarihi Erkene Alındı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Orta Dünya hayranlarının merakla beklediği Middle Earth: Shadow of Mordor için daha önce çıkış tarihi olarak 7 Ekim gösterilmişti. Fakat Warner Bros ile Monolith, oyunun çıkış tarihini erkene çekme kararı aldı.
     
        Yapılan açıklamalara göre oyunun konsol sürümleri, normal tarihden bir hafta önce yani 30 Eylül'de piyasaya çıkacak. Middle Earth: Shadow of Mordor'un PC sürümü ise yine eskisine nazaran daha erken bir tarihte, 2 Ekim'de çıkışını yapacak. 
     








  • Bayrama alsanıza mübarek :(

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Zaten tahmin ediyordum cünkü e3 demolarında zaten bitirmiş gibilerdi bi görevler kalmış sanırım az bişey merakla beklediğim oyunlardan biri ihs patlamaz.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Herkes geciktirir bunlar erkene almış :D
  • Ya nedir şu captcha saçmalığı! Üyeyiz zaten kardeşim üye olurken soruyorsun şu saçma şeyi ama her mesajda da sorulmaz ki!

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • THERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WAS

    quote:

    Orijinalden alıntı: aybakh21

    Ya nedir şu captcha saçmalığı! Üyeyiz zaten kardeşim üye olurken soruyorsun şu saçma şeyi ama her mesajda da sorulmaz ki!


    YORUMUN BAŞINA O ŞEYİ KOPYALA YAPIŞTIR İSTERLERSE BANLASINLAR

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Hiç yoktan iyidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.