Şimdi Ara

Destiny'nin Betasında 4 Bölümlük Senaryo Modu Bulunacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •       Bungie'nin geliştiriciliğini yaptığı Destiny, bu senenin merakla beklenen oyunları arasında yer alıyor. Alfadan sonra başlayacak olan beta süreci yaklaşadursun GameStop ve EB Games perakendecilerine gönderilen yazıda oyunun betasında yer alacak içerikler açığa çıktı.
     
          Yazılı metne göre Destiny'nin betasında dört bölümlük bir hikaye modu, dört rekabetçi multiplayer haritası ve kendi Guardian'ınızla keşfedebileceğiniz devasa bir dünya yer alacak. Bahsettiğimiz bu beta PlayStation 3 ve PlayStatoin 4 oyuncularına 17 Temmuz'da açılacak. Beta, 21 ve 22 Temmuz'da kapanacak ve 23 Temmuz'da Xbox 360 ve Xbox One da dahil olmak üzere bütün platformlara açılacak. 
     








  • oyunu almadan betaya girebiliyomuyuz acaba?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ps4 sahipleri bu betaya katılabilmesi için ne yapması gerek? Ön sipariş dışında. bir ara her ps4 plus kullanıcıs katılabilcek deniyordu da

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Japonya PSN+ için oyunun betası açılmıştı sanırım. Ancak diğer bölgeler için açık değil diye biliyorum. Ön sipariş etmeniz gerek yani betaya girebilmeniz için. IGN beta kodu dağıtıyordu ben oradan kod buldum.

    17 Temmuz gelse de Destiny'i tadına vara vara oynasak bir hafta boyunca.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CPTLeBron -- 14 Temmuz 2014; 20:53:33 >
  • amerika ve asyada bu oyunu tutacağana eminim. Avrupada ise hiç sanmıyorum bu coğrafya medievaldan vazgeçmiyo teknolojik olaylarla ilgilenen yok nedenini hiç anlamadım ama öyle. ülkede halo, Starwars seven kişi sayısı çok az hatta tüm avrupa aynı, güzelim oyuna değer verilmiyecek diye korkuyorum, Bu arada bende hiç hoşlanmıyorum sci,futuristic oyunlardan :P

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Sanki her şeyden serpmişler. 4 harita...4 senaryo...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.