Şimdi Ara

Monster Hunter Freedom Unite, iOS için Çıkışını Yaptı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •        İlk olarak PSP'ye çıkan daha sonra PlayStaiton Vita çıkışını yapan Monster Hunter Freedom Unite, geçtiğimiz ay iOS için duyurulmuştu. Yapım bugün itibariyle App Store'daki yerini aldı. PSP'deki oyunla aynı içeriği sunan Monster Hunter Freedom Unite'ın mobil sürümü elbette ki bir kaç yeniliği de beraberinde getiriyor.
     
          Görsellerde yapılan geliştirmenin yanında oyuna birde düşmana kilitlenme özelliği eklenmiş. 4 kişilik co-op desteği bulanan oyunu 31,99 TL karşılığında App Store'dan alabilirsiniz.
     








  • Çok ucuzmuş ben hemen almaya gidiyorum tutmayın beni.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yalnız MH Unite 100 saatin üzerinde bir oynanış süresi var, yüzlerce craftlanacak item, avlanacak canavarlar... fiyatını kesinlikle hakediyor, öyle canavarlar var ki dark souls bile daha kolay kalır. Co op yerine multiplayer da ekleyebilselermiş iyi olurmuş asıl zevki 4 kişi avlamak çünkü.

    Psp'de bile oynamak zordu tek analog olduğu için düşmana kilitleme özelliği bir nebze kolaylaştırmıştır kamera kontrolünü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Schwarmer

    Yalnız MH Unite 100 saatin üzerinde bir oynanış süresi var, yüzlerce craftlanacak item, avlanacak canavarlar... fiyatını kesinlikle hakediyor, öyle canavarlar var ki dark souls bile daha kolay kalır. Co op yerine multiplayer da ekleyebilselermiş iyi olurmuş asıl zevki 4 kişi avlamak çünkü.<br> <br> Psp'de bile oynamak zordu tek analog olduğu için düşmana kilitleme özelliği bir nebze kolaylaştırmıştır kamera kontrolünü.

    Aynen katılıyorum birde azda olsa bir hikayesi olsaydı 10/10 luk bi oyundu bence

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Gene de pahalı.
  • Fiyat uygun sonuçta basit bir mobil oyun değil. Sadece psp ve nintendo konsollarına çıkan çok özel bir oyundan bahsediyoruz. İçerik olarak da çok doyurucu olduğu için alınırsa sosyalliği öldüreceğini düşünüyorum bu oyunun

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı uğurlu olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.