Şimdi Ara

Call of Duty: Advanced Warfare'in Sahne Arkası Videosu Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Call of Duty serisinin yeni oyunu Call of Duty: Advanced Warfare, gösterilen videolarıyla birlikte pek çoğumuzu etkilemeyi başarmıştır. Yayınlanan yeni sahne arkası videosu oyunun bu noktaya nasıl geldiği hakkında fikir sahibi olmamızı sağlıyor.
     
        Videoda;oyunun silah ve araç tasarımından motion-capture teknolojisine kadar pek çok noktaya ışık tutuluyor. Oyunun animasyon yöneticisi  Christopher Stone, Call of Duty: Advanced Warfare için önceki Call of Duty oyunlarında deneyim ettiğiniz gibi olmayacağını ve Advanced Warfare'in oyucuların aklını başından alacağını söylüyor. Kevin Spacey'nin de göründüğü bu videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz. 
     








  • Doğrusunu söylemek gerekirse grafikler baya etkiledi beni, call of duty grafik olarak böylesine iddialı olmamıştı, ghosts da kıl mıl diyolardı ama bunda modellemelere daha bi özen göstermişler gibi

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Her şey iyi güzelde,keşke bu kadar özenilen grafiklerle 2. Dünya Savaşı temalı bir Call of Duty oyunu yapılsaydı.Bıktık 2100'lerde geçen FPS'lerden.
  • quote:

    Call of Duty: Advanced Warfare için önceki Call of Duty oyunlarında deneyim ettiğiniz gibi olmayacağını ve Advanced Warfare'in oyucuların aklını başından alacağını söylüyor.


    Güldüm.

    Herşey animasyon kalitesi değil, grafik ve fizikler ne olacak oyunda ondan haber versinler, tabi işlerine geliyorsa.
  • bir call of duty geleneği. illa kusurlu bir şey olacak. grafikler iyi bu sefer de oyunun hangi zamanda geçtiği belli değil. arkadaşların yazdığı gibi dünya savaşı veya en azından bu zamanlara geçse yine eyvallah ama gelecek savaşları nedir?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • biri şunlara desin ki oyun tek grafikle olmuyor .

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • genel olarak söylüyorum herhangi bir firma bana resim kalitesinde gerçeklik sunsun ama hiç bir etkileşim olmasın mesela cama ateş ettim camda tık yok ne yapıyım ben böyle grafiği

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Simdide millet yorumlarda diyor sadece grafikle olmuyor. Ulan bundan önce yatıp kalkıp call of dutynin grafiklerine laf edip duruyodunuz. Çok güldüm ya ilginç insanlar var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vipersix

    bir call of duty geleneği. illa kusurlu bir şey olacak. grafikler iyi bu sefer de oyunun hangi zamanda geçtiği belli değil. arkadaşların yazdığı gibi dünya savaşı veya en azından bu zamanlara geçse yine eyvallah ama gelecek savaşları nedir?


    Oyunun geçtiği tarih belli, 2054 yılı. Ayrıca öyle bir yazmışsın ki sanki gelecekte geçmesi bir eksi. Doom'dan tutta Quake , Unreal Tournament, System Shock, Halo, Mass Effect vb onlarca gelecek temalı oyun ekside mi şimdi? Bir kitle var sürekli COD'un eksiğini bulmaya çalışıyorlar. Önce grafikler kötü, her sene aynı oyun şimdi de çok gelecekte olmuş, COD olmaktan çıkmış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.