Şimdi Ara

Hello Games, No Man's Sky'ın PC Sürümüne Sıcak Bakıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • @import url(http://admin.bolumsonucanavari.com/CuteSoft_Client/CuteEditor/Load.ashx?type=style&file=SyntaxHighlighter.css);



         Daha önce pek denenmemiş, hatta belki de hiç denenmemiş yapısıyla son dönemin dikkat çekici oyunları arasında yer alan No Man's Sky'ın adı, bildiğiniz gibi en çok PlayStation 4 ile anılıyor. Her zaman Sony konferanslarında karşımıza çıkan bağımsız yapımın, Xbox One sürümü olmayacak gibi görünse de, Hello Games, oyunun PC sürümünü er ya da geç çıkartmayı düşünüyor.

     

         Doğru ifadenin, "oyunun 'konsol' çıkışının PS4 üzerinden gerçekleşecek olması" olduğunu söyleyen Sean Murray, PC sürümü için şunları söylüyor:

     

    "Dürüst olmak gerekirse, biz şu anda sessiz kalmak istiyoruz. Oyun kesinlikle PlayStation 4 için geliyor. Ben PC sürümünün çıkmasını da istiyorum. Aynı gün olabilir de, olmayabilir de. Biz küçük bir ekibiz." 








  • Bence fazla zorluyorlar gösterdikleri videolarda gezmek dışında bir şey yok havanların sağ ve sol bacakları aynı anda hareket ediyor gezegenler uzay aracımızla yaklaşınca gerçekten küçük kalıyor küçük bir yapımcıya göre zaten büyük bir iş

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Space Engine singleplayer ve multiplayer için bağış topluyor haberiniz olsun .

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • pc yede gelecegınden emınım
    gta 5 bıle pc ye cıkıyor bunlar kım olakı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.