Şimdi Ara

PS Plus'ın Ücretsiz Oyun Sistemi Yenileniyor & Haziran Ayı İçerikleri Açıklandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •     Sony'nin ücretli oyun sistemi PlayStation Plus'ta her ay bazı oyunlar ücretsiz olarak sunuluyor. Önümüzdeki aydan itibaren Sony, bu sistemde bir değişikliğe gideceğini açıkladı.
     
        Belirtilenlere göre bundan sonra Sony, her üç platform için aylık iki adet oyun sunacak. Bu oyunlar her ayın ilk Çarşamba gününden itibaren indirilebilir olacak. Oyunlar, bir sonraki ayın ilk Çarşamba gününe kadar indirilebilir kalacak. Ayrıca bundan sonra Sony, yıllık oyunlar da sunmayacak.
     
    Bu sistemin başlayacağı Haziran ayının içerikleri şöyle,
     
    PS4: Pixeljunk Shooter Ultimate - Trine 2: The Complete Story
    PS3: NBA 2K14 - Lone Survivor Director's Cut
    PSV: Dragon's Crown - Surge Deluxe








  • ps plus ları iptal etmenin zamanı geldi
  • ps4 te online oynamak için ps plus zorunlu oldugu için böyle bir değişiklik oldu.. yinede bedava oyun vermesi çok iyi.. ps plus çıkmadan önce xbox live hem para alıyordu hemde oyun vermiyordu gerçi şimdi verdiği oyunlarda 1-2 oyun hariç 5 para etmeyen oyunlar
  • Sanıyorum şimdiye kadar indirdiklerimizde bu uygulama olmayacak.
  • Uyelik bittimi tekrarlamayız olur biter
  • Yumurta ters döndü bu sefer .

    Gerçi ps4 üretilmemiş olsaydı bu durum PSN plusların satışlarını düşürürdü. Fakat Ps4 için zaten psn plus almak zorundayız ( free to play oyunlar ve single mode oynayacaklar dışında) .

    Microsoft'un bir zaman söylediği şeyler, tek tek gerçeğe mi dönüşüyor dersiniz ? Neyse artık hayırlısı...
  • aslında çok da kötü değil, yine her ay iki oyun verecek işte, hatta ps4 için ayda bir tane veriyordu.
    halihazırda aboneliğini sürdürenler için giren çıkan yok, ps4 için artısı bile var.
  • Ps4 için ayda 2 oyun gelmesi çok güzel oldu benim açımcan sonuçta diğer plartformlar beni ilgilendirmiyor çok beğendim bu olayı :).

    Aklımı karıştıran sadece 1 ay boyuncamı oynayacağız oyunu yoksa yine plus üyeliğimiz kadar mı?
  • Anladığım kadarıyla eski sistemin yanında her ay 2 tane daha her hangi bir platform için oyun verecekler, yani 2 tane fazladan oyun verilecek! Haber yanlış anlaşılmış ve aktarılmış.
  • bundan bir yıl önce bir oyunun yanında yarım yıllık ps plus hadiye gelmişti. 6 ay geçti ama üyelik bitmedi. bir ay önce kıllanmaya başladım. biraz kurcalayınca otomatik ödeme diye bir şey buldum kapadım ps plus bitti. meğerse bu sony aylardır bana tatlı tatlı 14'şer lira sokuyormuş. hiç de bir bilgilendirme ya da herhangi bir şey yapmıyor namussuzlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

    Ps4 için ayda 2 oyun gelmesi çok güzel oldu benim açımcan sonuçta diğer plartformlar beni ilgilendirmiyor çok beğendim bu olayı :).<br><br>Aklımı karıştıran sadece 1 ay boyuncamı oynayacağız oyunu yoksa yine plus üyeliğimiz kadar mı?


    PS Plus oldugu sürece oynayabilirsin.
  • Plus konusuna yazdığım mesajı aynen kopyalıyorum.

    Arkadaşlar artık yıllık oyun sistemi kalktı. Bundan sonra her ay PS3, PS4 ve PS Vita için ikişer oyun verilecek. Ayrıca o ayki ücretsiz oyunu cihaza indirmeyip hesabınıza ekleseniz bile Plus üyesi olduğunuz süre boyunca oynayabilirsiniz. Plus üyeliğiniz bittikten 1-2 yıl sonra daha önce Plus üyesi olduğunuz hesaptan tekrar üye olunca eski oyunlar tekrar hesapta gözükecektir. BSC çevirisinde hata var, işin doğrusu benim dediğim gibi.

    Protip: you don’t have to download the game to your hard drive (or memory card) to gain the entitlement — you can also go to the web store, add them to your cart and check out. Once the game says “Purchased” below it when you’re logged in, you’ll be set for the future as long as you’re a PS Plus member
  • saçma sapan indie oyunları vereceklerine 1 tane adam akıllı oyun versinler
  • Haber düzeltildi Allahtan yoksa Sony ye çok pis sövecektim; )
  • Özet: Aylık oyun sayısı artıyor (Her platforma 2 oyun) ve bu oyunlar bir ay indirilebilir olacak önceden 2 aydı - Bu oyunları indiren PS Plus olduğu sürece oynayabilir.
  • Benim icin süper haber. Ps4 oyun görmüş olacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Armag3d0N

    <b>Plus konusuna yazdığım mesajı aynen kopyalıyorum.</b><br> <br> Arkadaşlar artık yıllık oyun sistemi kalktı. Bundan sonra her ay PS3, PS4 ve PS Vita için ikişer oyun verilecek. Ayrıca o ayki ücretsiz oyunu cihaza indirmeyip hesabınıza ekleseniz bile Plus üyesi olduğunuz süre boyunca oynayabilirsiniz. Plus üyeliğiniz bittikten 1-2 yıl sonra daha önce Plus üyesi olduğunuz hesaptan tekrar üye olunca eski oyunlar tekrar hesapta gözükecektir. BSC çevirisinde hata var, işin doğrusu benim dediğim gibi. <br> <br> Protip: you don’t have to download the game to your hard drive (or memory card) to gain the entitlement — you can also go to the web store, add them to your cart and check out. Once the game says “Purchased” below it when you’re logged in, you’ll be set for the future as long as you’re a PS Plus member


    bu kesinse süper bsc haberindeki gibiyse leş




  • REsmi haberi şimdi okudum , kısaca şunu diyor, artık oyunlar aylık periyodlar halinde değişecek. Ee zaten öyle değilmiydi derseniz mesela Resogan kaç ay geçmesine rağmen hala ps plus üyelerine bedava. Sony artık böyle bir uygulamanın olmayacağını, hatta bu oyunları henüz almamış kullanıcıların bir an önce bu oyunlara sahip olmaları gerektiğini söylüyor çünkü yakında o oyunlar kaldırılcakmış. Hazirandan itibaren ise Ps4, Ps3 ve ps Vita için her ay 2 şer oyun verilecekmiş.
  • Bundan sonra Ps4 e indie oyun alinmaz, zaten her ay 2 tane verdiklerine göre hepsini bir sekilde verecekler plus kullanicilarina.
  • Editörümüz'e harika(!) haberinden ötürü kucak dolusu sevgiler...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.