Şimdi Ara

The Binding of Isaac: Rebirth ile Gelen Yeni Karakter Ortaya Çıktı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Bodruma kapatılan bir çocuğun bin bir çeşit iblisle verdiği mücadeleyi oyunculara aktaran The Binding of Isaac'in "remake'i" The Binding of Isaac: Rebirth için yeni bilgiler geldi. Yapımcı oyunda oynanabilir olarak karşımıza çıkacak pek çok karakterden biri olan Eden'i oyuncularla paylaştı.
     
          Yapımcı Edmund McMillen'ın açıklamasına göre Eden tamamen rastgele oluşturulan bir karakter olacak. Yani Eden, saçının şeklinden, oyuna başlayacağı eşyaya  kadar rastgele olacak. Eden; altın, anahtar, hap, bomba veya hap eşyaları arasından biriyle oyuna başlayacak. Daha sonra bölüm sonu canavarlarını yendikçe yeni eşyalar elde edecek.
     
         McMillen, oyunda rastgele özellikleri olan bir karakterin uzun zamandır hem oyuncular tarafından hem de kendisi tarafından istendiğini belirtiyor ve oyuna ek paketle birlikte Eden'in yanında daha birçok oynanabilir karakterin ekleneceğinin de açıklmasını yapıyor. Binding of Isaac: Rebirth; PlayStation 4, PlayStation Vita, Windows PC, Mac ve Linux için çıkacak.
     








  • Eden isminin yapımcı Edmund Millen ile benzerliği tuhaf geldi doğrusu. yapımcının ilk iki harfi ile son iki harfinin Eden'i ortaya çıkarması tuhaf bir olay olmuş. Ama karakter rastgele olacağı için onun üzerinden gidildiğini söyleyemeyiz maalesef.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.