Şimdi Ara

The Order: 1886 Resmi Olarak 2015'e Ertelendi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •       Canlı yayında gösterilen oynanış videosu ile gündeme oturan The Order: 1886 için ertelenme söylentileri dolanıyordu. Sony'nin bugün yaptığı resmi açıklamayla birlikte bu söylenti tam olarak gerçeğe dönüştü.
     
         The Order:1886'nın yeni çıkış tarihi olarak 2015'in başları gösteriliyor. Sony erteleme için oyunu söz verdikleri hale getirmek için The Order: 1886'nın üzerinde daha fazla çalışmaları gerektiği ve bu yüzden böyle bir karar aldıklarını belirtti. The Order:1886 2015'in başlarında Playstation 4 için çıkışını yapacak.
     








  • adam gibi oyun gelecekse beklemeye razıyım.umarım kaliteli bir yapım olur.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • http://i.imgur.com/oJ7RHsY.jpg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StrangerLovely -- 27 Mayıs 2014; 16:47:01 >
  • Grafiklerde bir değişiklik var orası kesin. Watch Dogs'a benzeyecek bu işte. Maliyeti azaltmak, daha az kişiyle çalışmak için süreyi uzatıyorlar. İşçi sayısını azalttıklarında süre uzayacak. İster istemez buda grafiklere vs yansıyacak. Verseler adam gibi parayı alsalar kaliteli elemanları, çok rahat bitirirler. Tamam elbette para için yapıyorlar fakat oyunculara da saygı göstersinler. Bu işin sonucu online oyunlara varacak benden söylemesi.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asruh03

    Grafiklerde bir değişiklik var orası kesin. Watch Dogs'a benzeyecek bu işte. Maliyeti azaltmak, daha az kişiyle çalışmak için süreyi uzatıyorlar. İşçi sayısını azalttıklarında süre uzayacak. İster istemez buda grafiklere vs yansıyacak. Verseler adam gibi parayı alsalar kaliteli elemanları, çok rahat bitirirler. Tamam elbette para için yapıyorlar fakat oyunculara da saygı göstersinler. Bu işin sonucu online oyunlara varacak benden söylemesi.


    ubisoftla sony i bir tutma sony herzaman oyuncuları düşünür fanboy gibi konuşuyorum ama bu böyle zaten infamous ve killzone da grafik ziyafeti çektiler ama çokta ortalık inlemedi sebebi beklenende bu olduğu için oysa watch dogsun e3 deki grafikleri infamoudan daha ilerde değil ama sanki muhteşemmiş gibi hala konuşuluyo

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Watch dogs tan sonra yeni nesile gelen hangi oyun ertenirse grafiklerinden kısılacakmış gibi geliyor.division da buna dahil.ayrıca watch dogsu alıp oynamak istiyorum.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Watch dogs yılın en iyi oyunu olacak bu gidişle.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • SANIRIM SONY KONSOLU DUYURMADAN ÖNCE " NASIL OLSA KONSOL DAHA PİYASAYA ÇIKMADI HERHANGİ BİR YAPIMLA DA UĞRAŞMAYA GEREK YOK" DİYORDU Kİ,BİR BİR ERTELEMELER DUYURUYOR.BU GİDİŞLE PS4'DÜN SLIM MODELİ NE ZAMAN ÇIKARSA O ZAMAN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.ANCA O ZAMANA PS4 KENDİNİ TOPARLIYACAK GİBİ DURUYOR.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popkolik25 -- 27 Mayıs 2014; 17:05:36 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Konsol almak için bir sebebim kalmadı E3 fuarında da tanıtılacak oyunlar 2015 gibi çıkacaktır ya da kasım - aralık gibi çıkartırlar 1-2 tane oyun onun haricinde konsolu alıp eski nesil oyunların cilalanmış hallerine para vereceğime almam daha iyi .

    En iyisi yaza doğru bir GTX780ti ya da muadili bir amiral almak olacak .

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Umarım Uncharted 2014 sonuna yetişir diyecem ama o da pek mümkün değil gibi görünüyor. Bu yıl bize PS4 oyunu yok anlaşıldı.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: konuşantahta

    <table style="display: inline-block;" border="0" cellpadding="1" cellspacing="1" bgcolor="black"><tbody><tr><td><div><a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=92413306&url=http://media0.giphy.com/media/4OowbIsmYHbpu/giphy.gif" target="_blank" data-href="http://media0.giphy.com/media/4OowbIsmYHbpu/giphy.gif" target="_blank"><img alt="Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın" src="http://media0.giphy.com/media/4OowbIsmYHbpu/giphy.gif" width="320" onload="if(this.width>this.height){this.width=320}else{this.height=240}" border="0"></a></div></td></tr><tr><td style="color: White; text-align: center;">Orijinal boyut için tıklatın</td></tr></tbody></table>


    PS4 Boys :)))




  • Watchdogs 6 ay ertelendi bu oyun 2-3 ay erteleniyor. Grafiklerde kisilma yok detay arttirmis adamlar siz hala nediyorsunuz.

    Ps4 yok xbox 1 yok evinde adam gibi oyun calistiracak PC'de yok cenesine vurmus gibi konusuyor arkadas adam. PS4 pyun yok diyorlar normal hayati olan isi gucu sorumlulugu olan insana su anki oyunlar bile fazla. Ben daha infamous yeni bitirdim kotu karma ile devam ediyorum. Bf4'de 200 saati gectim. Nfs rivals bitmedi gitti. Ac4 bitirdim hazinelerini aciyorum. Out last duruyor oynayamadim zaman yok. Watch dogs siparisini verdim yolda. 3 ay sonraya dragon age ve drive clup geliyo... Say say bitmiyo oyun yok diyip geciyolar.

    Tabi ben para verip aldigim oyunun cicigina kadar cikartirim bir kere bitirip bir koseye atmam. Ama siz nasil aliyorsaniz oyunlari nasil elde ediyorsaniz anlamiyorum olayi.

    He issiz gucsu gencsen zaten tek bir platform oyun icin yetmez. 3 platformu alirsan bir nebze yeterli. Gunde 6 saat oyun oynayan adama ne xbox be ps4 tek basina yetmez.




  • Henüz tam anlamıyla grafikleri geriletemediler biraz daha zaman gerekiyor.
  • Watch Dogs gibi önce downgrade yedi sonra ertelendi sonu Watch Dogs a benzemese bari.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: konuşantahta

    <table style="display: inline-block;" border="0" cellpadding="1" cellspacing="1" bgcolor="black"><tbody><tr><td><div><a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=92413366&url=http://media0.giphy.com/media/4OowbIsmYHbpu/giphy.gif" target="_blank" data-href="http://media0.giphy.com/media/4OowbIsmYHbpu/giphy.gif" target="_blank"><img alt="Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın" src="http://media0.giphy.com/media/4OowbIsmYHbpu/giphy.gif" width="320" onload="if(this.width>this.height){this.width=320}else{this.height=240}" border="0"></a></div></td></tr><tr><td style="color: White; text-align: center;">Orijinal boyut için tıklatın</td></tr></tbody></table>


    PS4 fanboylarının halini özetleyen bu gif çok iyi olmuş...

    bknz: Cuk oturmuş...




  • tabi baktılarki son videodan sonra yemedi,birde watch dogsu gördüler geri döndüler
  • Yeni nesil konsol için tek olay şu an için Fifa. O da PC'ye yeni motorla gelir artık diye "umuyorum" (he mi EA?). Böylece, yılbaşından önce yeni nesil konsola ihtiyaç olmaz.
  • yeni nesilin anlamı:

    1-duyurusu yapılan oyunları daha iyi hale getirmek için ertelemek
    2-dowgrade'ler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Maximus is BACK -- 27 Mayıs 2014; 17:36:21 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.