Şimdi Ara

Playstation 4 Sahiplerinin Yarısı PSN Plus Üyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Playstation 4'te online oyun oynamak için Playstation Plus üyeliğinin zorunlu olması ve hediye oyunlar verilmesi sebebiyle bu sisteme ilginin arttığı bir gerçek. Sony patronu Kaz Hirai'nin açıklamalarına göre PS4'te Ps Plus'a ilgi oldukça yüksek.
     
        Hirai, Playstation 4'teki kullanıcıların yarısının PS Plus üyesi olduğunu söylüyor. MMO ve F2P oyunlarda Sony'nin Ps Plus üyeliğini zorunlu tutmadığını da belirtelim. İşin ilginç yanı online oyunlara yoğun ilgi olmasına rağmen kullanıcıların yarısının online oyunları öncelik olarak görmemesi oldu.
     








  • Oyunlar çoğaldıktan sonra PS Plus üyesi olmayı düşünüyorum.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • İlgi oldukça yüksek mi ne saçma bir cümle...Multiplayeri sen plus zorunlu yaparsa tabi millet alır ilgi yüksekmiş.Verdiği oyun mu var PS4te 5liralık oyun.
  • Ps3 gibi AAA oyunlar verilmeye başlanmadan almayacağım.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    İlgi oldukça yüksek mi ne saçma bir cümle...Multiplayeri sen plus zorunlu yaparsa tabi millet alır ilgi yüksekmiş.Verdiği oyun mu var PS4te 5liralık oyun.


    Online zorunlu olmasa gene alacaklar yani bu nasıl cümle. PS3'te online zorunlu değil diye almıyorlar mıydı sanki hey Allahım. Oyunları grafiğine görenleri gördüm de fiyatına göre değerlendireni görmemiştim. Kafan iyiymiş.
  • PS4'de online oynamak için PSN+ zorunlu ama, beleş oyun verilmese %50 değil, en fazla %20 falan olurdu.

    PS kitlesi, ağırlıklı single oyunculardan oluşan bir kitle. Exc. oyunların içeriğinden de anlayabilirsiniz bunu. En son Order'da multi, co-op gibi modlar olmayacağı açıklandığı zaman, forum bayram yapmıştı neredeyse:))

    Sony de sağolsun hala PS2 kafasında olduğu için, multi seven kullanıcılarını bile single oynamaya zorluyor zaten...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • mecburrr napacan

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br><br>İlgi oldukça yüksek mi ne saçma bir cümle...Multiplayeri sen plus zorunlu yaparsa tabi millet alır ilgi yüksekmiş.Verdiği oyun mu var PS4te 5liralık oyun.</blockquote><br><br>Online zorunlu olmasa gene alacaklar yani bu nasıl cümle. PS3'te online zorunlu değil diye almıyorlar mıydı sanki hey Allahım. Oyunları grafiğine görenleri gördüm de fiyatına göre değerlendireni görmemiştim. Kafan iyiymiş.


    ps3 zamanında online falan zorunlu değildi,ps plus üyesi olmana da gerek yoktu.PS plus sadece her ay beleşe belli oyunları veren ve savelerinizi bulut üzerinde tutmaktan başka bir işe yaramıyordu.şimdi ps4 için free to play oyunlar hariç online oynamak adına ps plus almanız gerekiyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Ps3 ve ps4 ü sadece konsola özel oyunlarda kullandığım için ps plus a kayıtlı değilim zaten doğru düzgün oyun falan da verilmiyor tek üzüldüğüm oyun puppeteer olmuştu pişman mıyım tabiki değilim

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Online çok mühim değil online kalmak önemli ek paket ve oyun düzeltmeleri, yoksa deli gibi odanın içinde birbirine ateş etmek nedir. Oyun dediğin sinema tadında olmalı. Her zaman single oyunlar hep öndedir.
  • Online oyun için para isteyen zihniyetin o zaman online bölümü kırpılmış oyun yapsınlar daha ucuza satsınlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.