Şimdi Ara

'2015, The Division İçin 'İyimser' Bir Tarih'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     The Division'ın 2015 sonbaharına ertelendiği geçtiğimiz gün resmiyet kazansa da, bu sene başında aynı haberi GameReactor'un gizli bir kaynağından öğrenmiştik. Sitenin o kaynağı, ertelenme haberinden sonra yeniden konuştu.
     
        Oyunun yepyeni bir oyun motoruyla geliştirilmesinin gecikmeye büyük katkı yaptığını söyleyen iç kaynak, eksiklik açısından Massive'in ikinci bir Battlefield 4 faciası yaşatmak istemediğini söyledi. Ertelenmenin oyuna olumlu katkı yapacağını belirten ismi verilmeyen yapımcı, "Ertelenmenin resmileşmesinden sonra Ubisoft bize daha fazla kaynak ayırma kararı aldı. Böylelikle ekibe yeni kişiler dahil edilecek ve diğer Ubisoft firmalarından da bazı yardımlar alınacak. Ancak yine de 2015'in The Division için iyimser bir tarih olduğunu söylemem gerek. The Division, gelmiş geçmiş en istekli oyun projelerinden birisi olacak. Fakat şu an bulunduğumuz süreçte hâla büyük problemlerle karşı karşıyayız." sözlerini söyledi.
     








  • Bir türlü çıkmayan oyunlar listesine yazın şimdiden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .watch dogs gördükten sonra hiç bir oyuna güvenim kalmadı...yanlış anlaşılmasın oyun güzel ama E3 deki gibi inanılmaz olmayacak.. :(

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • işin özü biz bu sene The Division'ı çıkarırsak watch dogs'un satışları istediğimiz gibi olmayabilir yani içinizden bir çoğu kıyaslama yapıp The Division'ı seçebilir siz bu sene watch dogs'u alın oynayın biz bu senenin watch dogs kaymağını bi yiyelim seneye de The Division'ın kaymağını yeriz artık bu kapitalist kafayla nereye kadar be..!




  • Daha oynanacak bir dünya oyun varken eğer daha iyi yapacaksan massive entertainment 2016 da gelsin sıkıntı yok.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • aynen ticari kaygılar da var

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Battlefield nelere kadir olmuş görmeyeli. :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • baya bir ötelemişler
  • Ubisoft en iyisini yapmış,eğer bu sene içerisinde çıkarsaydı markayı öldürebilirdi,yada yüksek satış rakamlarını yakalayamayabilirdi.Division şu an Ubi. için gizli silah gibi,GTA PC versiyonu çıktı çıkacak korkusunu taşımasına gerek kalmadı bu erteleme ile.Öncelik Watch dogs,Assasian Creed bahsetmiyorum zati bu seri oturdu artık,çamurdan çıksa satacaktır.Division oyun dinamiklerinde taktiksel savaş ve hayatta kalma öğeleri ile büyük bir koz oynuyor,fakat hikaye olarak bir şey vermeyecek gibi görünüyor.Eğer bu oyuna bu erteleme ile güzel bir hikaye entegre edilirse,Last of Us gibi efsane bir oyun olabilir.
  • 2015 de ps4 900p 30 fps , xbox one 792p 30 fps diye açıklarlar,
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    işin özü biz bu sene The Division'ı çıkarırsak watch dogs'un satışları istediğimiz gibi olmayabilir yani içinizden bir çoğu kıyaslama yapıp The Division'ı seçebilir siz bu sene watch dogs'u alın oynayın biz bu senenin watch dogs kaymağını bi yiyelim seneye de The Division'ın kaymağını yeriz artık bu kapitalist kafayla nereye kadar be..!

    +1
    Doğruluk payı var. Genelde oyun geliştirme süreci kaliteli bir yapımda 4 yıl 5 yıl

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.