Şimdi Ara

En Çok Harcama Yapılan Mobil Oyunlar Açıklandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •       Superdata'nın verilerien göre en çok harcama yapılan mobil oyunlar ortaya çıktı. Mart 2014'e kadar olan son 12 aylık dönemdeki verilere göre ios ve Android için piyasaya çıkan Puzzle and Dragons kişi başı 11.89 dolarla açık ara farkla en çok harcama yapılan oyun oldu. Bu oyunun özellikle Japonya'da çok popüler olduğunu belirtelim.
     
        Listede Batı'da da çok popüler olan Clash of Clans'ı da görüyoruz, ama bu oyun için sadece kişi başı 1.31 dolar harcanmış.
     









  • pc oyuncusu olduğum için elimde akıllı telefon olsada oyun oynadığım söylenemez. bu kadar ilgi bu kadar harcama beni aşırtıyor açıkcası. gerçekten bu kadar kalitelimi bu mobil oyunlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: einhander

    pc oyuncusu olduğum için elimde akıllı telefon olsada oyun oynadığım söylenemez. bu kadar ilgi bu kadar harcama beni aşırtıyor açıkcası. gerçekten bu kadar kalitelimi bu mobil oyunlar.


    O listedeki oyunların hiç biri kaliteli değil. Kalite ile uzaktan yakından alakaları yok. Hayatlarında hiç oyun oynamamış insanlara kolay yoldan ulaşıyorlar ve bir şekilde insanları soyuyorlar. Ben de hala anlamış değilim öyle saçma sapan oyunlara insanlar neden servetler ödüyor. Bu insanları soymaya yönelik oyunlar dışında çok çok kaliteli diyebileceğimiz mobil oyunlar da var tabi

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Supercell parayı kırdı listedeki iki oyunun da devasa bir oyuncu kitlesi var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.