Şimdi Ara

Son İki Neslin En Çok Satan Oyunları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •     Ubisoft dün Fark Cry ve Assassin's Creed gibi popüler oyunlarının ne kadar sattığını açıklamıştı. Ayrıca bundan böyle firmanın büyük oyunlarını daha çok göreceğimiz de belirtiliyordu.

        Bunların yanında Ubisoft son iki neslin en çok satan serilerini açıkladı. Listenin ilk sırasında Call of Duty bulunuyor. Xbox 360, PS3, Wii, Wii U, Xbox One, PS4 ve PC'de en çok satan 20 oyunun listesi artık şu şekilde oluşuyor.

    1. Call of Duty
    2. Mario
    3. FIFA Soccer
    4. Assassin's Creed
    5. Grand Theft Auto
    6. Wii Fit
    7. The Sims
    8. Madden NFL
    9. Guitar Hero
    10. Battlefield
    11. Halo
    12. Need for Speed
    13. Just Dance
    14. World of Warcraft
    15. NBA 2K
    16. Lego
    17. Sonic the Hedgehog
    18. Rock Band (includes hardware)
    19. Elder Scrolls
    20. Gears of War
     








  • Listedeki hemen hemen bütün oyunlar her platforma çıkan oyunlar ama mario sadece nintendoya cikti ve 2 noda mario ne ya diyenler görsün ve halo Xbox a özel gears of war da oyle cok ii ps oyunu yok üzücü ki ps nin de cok cok sağlam oyunlari var neyse mario mario mario??
  • FPS'nin kralı!
  • desenize abi Call of Duty nin yerini kimse alamıyor :D
  • bu cod'de ne buluyorsunuz ?
  • Grand Theft Auto ' nun GTA4 ve GTA5 ile 4.sırada olması çok büyük bir başarı..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Başka fps görmesem ben de ergen gibi fps nin kralı derdim... Neyse çocuklar sevinsin bırakın

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Acaba cod kadar rezil bir ikinci fps varmı sektörde. Resmen fps yi bitme noktasına getirdi seri.
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    hız
  • Yalnız burada bütün COD oyunlarını hesaba katmışlar.
  • Ubisoft nasıl başka firmaların oyun satışını açıklayabiliyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Listedeki hemen hemen bütün oyunlar her platforma çıkan oyunlar ama mario sadece nintendoya cikti ve 2 noda mario ne ya diyenler görsün ve halo Xbox a özel gears of war da oyle cok ii ps oyunu yok üzücü ki ps nin de cok cok sağlam oyunlari var neyse mario mario mario??


    Sony'nin seri oyun konusunda abartmadığını düşündüğümüzde biraz normal oluyor sanırım durum. GT serisi belki çıksa çıksa şuraya çıkardı ama o da çok bekletmesi ve ultra düzeyde olmamasıyla birlikte daha kısıtlı kaldı. Kaldı ki karşı tarafın Forza'sı da dahil değil listeye. Yani sim ya da yarı sim tarzı yarış çok destek görememiş durumda, nfs ise her sene çıkan, her kesme hitap etmeye çalışan ürünleriyle listeye girmiş.

    COD ise cidden çok fazla oyun çıkardı zaten, normal bir durum listede başta olması, özellikle önceki nesilde çok iyi yerlere geldikleri, hak eden yapımları var, onlar sayesinde yine olurdu ilk sıralarda ama sonrası da 1.lik sağlayan bir kısım kesinlikle :(

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • O değilde GTA beş senede bir çıkan bir oyun düşünün artık..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veyron720 -- 16 Mayıs 2014; 14:32:14 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • mario 2. ise pacmande olmalı bu listede onuda yapsınlar 3. sıraya yerlestırırız bır sonrakı en cok satanlar lıstesıne :)))
  • Listede 1 tane sony ex'i yok lan Gears Of War ve Halo var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KAKÁ

    Listede 1 tane sony ex'i yok lan <img src="http://resim.donanimhaber.com/upfiles/smiley/zuhaha.gif" align="middle" border="0" alt=""> Gears Of War ve Halo var <img src="http://resim.donanimhaber.com/upfiles/smiley/icon_smile_cool.gif" align="middle" border="0" alt="">


    xboxda pek exclusive olmadığından çıkanı herkes alıyo oysaki ps3 de onlarca oyun var hepsini alamıyosun benimde xbox360 ım vardı şimdi ps3 üm var iki tarafıda biliyorum

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: einhander

    mario 2. ise pacmande olmalı bu listede onuda yapsınlar 3. sıraya yerlestırırız bır sonrakı en cok satanlar lıstesıne :)))


    kardeşim hiç son çıkan marioları oynadınmı biryerden bulup oynarsan bu yazdığına bakımkvüzülürsün çünki mario gerçektende en klas oyunlardan ben ps3 xbox 360 ı olan ps4 alacak biriyim hardcore denilen oyunları oynuyorum ama marioyu 3ds de geçen oynadım sadece dene ve gör gerçekten mükemmel bir oyun.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Cod sevmeyen arkadaşlar. Evet bu oyun ergen oyunu ve bizde ergeniz. Battlefield pro oyuncularin oyunu ve olgun kesime hitap ediyor. Ayrica cod oynayanlar sacma salak insanlar bf oynanlar ise mükemmel insanlar. Mutlu olduysaniz haberi terkedebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: einhander

    mario 2. ise pacmande olmalı bu listede onuda yapsınlar 3. sıraya yerlestırırız bır sonrakı en cok satanlar lıstesıne :)))


    Mario denince 1980'li yıllarda piyasaya çıkan oyun aklına geliyor sanırım, nitekim Pac-man'i de aynı şekilde düşündüğünden aklının hep 30-40 yıl öncesine vurgu yaptığı ortaya çıkıyor. Hiç oynamadığın belli ama hiç değilse Mario hakkında saçmalamadan önce youtube'dan Super Mario Galaxy 1 veya 2'ye ait videoları izleseydin de bir fikir sahibi olabilseydin. Oyun dünyasının tüm oyun platformlarında en yüksek puan ortalamasına sahip oyunları içinde en zirvedeki üç oyunda Nintendo'ya aittir. Bir zahmet listeye tıklarsan zirvedekini görürsün.

    http://www.gamerankings.com/browse.html




  • Ac akmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.