Şimdi Ara

Japonya'ya Çıkacak Olan Left 4 Dead: Survivors için Yeni Bir Video Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •       Bildiğiniz üzere Left 4 Dead: Survivors adında Japonya'ya özel bir arcade oyun geliştiriliyor. Fazla bilgimizin olmadığı Left 4 Dead: Survivors için yeni bir video yayınlandı. Oyun içi görüntülere de yer verilmiş olan videoda oyunun eski Left 4 Dead oyunlarına oldukça benzediğini söyleyebiliriz. Videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.
     




  • Yıl olmuş 2015, ısıtıp ısıtıp aynı oyunu koyuyorlar önümüze. İnsan biraz yenilik katar, araç sürüşü ekler ne bileyim, farklı oynanış ekler. Bildiğin Left4Dead 1 - 2, hiçbir farkı yok harita dışında.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Yıl olmuş 2015, ısıtıp ısıtıp aynı oyunu koyuyorlar önümüze. İnsan biraz yenilik katar, araç sürüşü ekler ne bileyim, farklı oynanış ekler. Bildiğin Left4Dead 1 - 2, hiçbir farkı yok harita dışında.


    Bence bu oyunun ne olduğunu önce bir araştır ya da ne bileyim videonun bir tamamını izle. Ondan sonra bir daha bu yorumun üstüne konuş.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • japonların bu bu anime tarzı seslendirmeleri harika ya gerçekten :) death note izliyorum sandım bir an.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zalades

    japonların bu bu anime tarzı seslendirmeleri harika ya gerçekten :) death note izliyorum sandım bir an.


    Aynen ben de bir an kendimi anime izler sandım :)

    Seslendirme çok uyumlu olmuş sanki bu oyun orjinal olarak japoncaymış gibi. İyi iş çıkarmışlar

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş sanırım bu oyunu Left 4 Dead 3 sanmş. Oyun Japonya'ya özel çıkacak bir ARA oyun, Bak yenilik ekler demişsin verebildiğin tek örnek araç sürüşü ki o da L4D gibi bir oyunun yapısını tamamen değiştirir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Arkadaş sanırım bu oyunu Left 4 Dead 3 sanmş. Oyun Japonya'ya özel çıkacak bir ARA oyun, Bak yenilik ekler demişsin verebildiğin tek örnek araç sürüşü ki o da L4D gibi bir oyunun yapısını tamamen değiştirir.


    Ara oyun yada özel bir oyun değil. Left 4 Dead'in arcade port'u bu oyun. L4D'ten tek farkı bazı silahlar değişik (bölgelere göre değişiyor silahlar, mesela L4D'in Almanya versiyonunda MP5, AWP gibi silahlar mevcut).

    Half-Life 2'nin arcade port'unu da aynı şirket yapmıştı.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • PC ve Xbox One için L4D3 çıksa da oynasak.
  • Beyler Left 4 Dead 2 dururken buna ne gerek var? Benziyor değil tıpatıp aynısı adeta. Olayı açıklayabilecek var mı?
  • Day-ja-vu..... Ali-ga-to... doş-te-ko-ko-ni.... Japoncanızı yiyim sizin. :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Demek istediğimi yanlış anlamışsınız ve ya tam bir fan boysunuz. Demek istediğim şey, zaten L4D ve L4D2 yeterliydi, bu oyun ara oyun da olsa, devam oyunu da olsa yenilik olması şart. İki map değiştirip, bir kaç silah eklemenin ne anlamı var ki? Sonuçta modderlar da yapabiliyor bunları.

    Bir nevi BF3 - BF4 durumu, BF3'ten hiç farkı yok BF4'ün neredeyse, hatta BF3'te olan çoğu şey BF4'te yok.

    Şirketlerin bu devam zorunluluğu olayına sinir oluyorum, hayır tamam hak eden oyunları devam ettirsinler tabii, ki zaten L4D güzel bir oyun ve devam etmesini isterim. Ancak bu şekilde eskisinin aynısı, hiçbir yenilik olmayan oyuna gerek yok.

    "Bak yenilik ekler demişsin verebildiğin tek örnek araç sürüşü ki o da L4D gibi bir oyunun yapısını tamamen değiştirir." demiş bir arkadaş, kalkıp sana şimdi baştan sona oyun senaryosu yazacak değilim. Örnek olarak yazdım araç sürüşünü de zaten.

    Kısacası L4D sevdiğim bir oyun, ama oyun firmalarının ısıtıp ısıtıp aynı oyunları sadece bir iki içeriğini değiştirip pazara sunmasını sevmiyorum, bu tamamen başarısız olabilme korkusundan, oyunun adına sığınıp yeni oyunmuş gibi bir fark olmadan tekrar oyunu farklı bir isimle piyasaya sürmeye benziyor.




  • Tek farkı Japonca olması.
    Şu kızın sesi neydi öyle töbe töbe :D
  • Bu Dedikleriniz 2map 2silah değiştirmek doğru ama aynısı COD serisi içinde geçerli 2silah gelir 2silah gider 2map gelir 2map gider grafikleri konuyu oynanış yansıtılmak istenilen şeyler amaçlar gerçekçilik vsvsvsvsvssvsv....... felan filan işte anlayın ya yazmayagerek yok :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.