Şimdi Ara

Çin'in Mobil Oyun Pazarı ABD'nin Tahtını Sallıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Çin son yıllarda teknoloji alanında önemli adımlar atıyor ve Çinliler de tüketim konusunda dünyanın en önde gelen ulusu olma yolunda ilerliyorlar. Superdata'nın yeni verilerine göre Çin mobil oyun pazarı, dünyanın en büyük oyun pazarı olan ABD'yi geride bırakacak.
     
        Superdata'ya göre Çin'in mobil oyun harcamaları bu yıl 3 milyar doları aşacak. ABD'nin mobil oyun harcamaları ise 3.2 milyar dolar civarında olacak. Araştırmada ABD'nin mobil oyun pazarının %7 büyüyeceği belirtilirken, Çin'de ise 2013 yılına göre büyümenin 2 katına çıkacağı düşünülüyor.
     








  • Ne zannediyordunuz ABD sonsuz kadar süper güç olarak kalacağınımı Çin bayrağı abd sen alacak
    Miktar kalitedir.
  • O kadar nüfus var olsun bi zahmet.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Ne zannediyordunuz ABD sonsuz kadar süper güç olarak kalacağınımı Çin bayrağı abd sen alacak
    Miktar kalitedir.

    miktar kalite değildir kardeşim.aksine insan kalitesinin,yaşam kalitesinin düşmesidir.senin mantığına göre Türkiye 3 kat daha fazla nüfusla daha iyi bir yerde olmalı,teoride bile mantıklı değil.doğal kaynakların tüketilebilirliği diye bir şey var, yaşadığın toprak bu nüfusu besleyip idame ettirebilecek mi?

    insan hayatının damla değeri olmadığı foxconn gibi hapishane koşullarınla kafa kafaya giden fabrikalarda hayatlarını tüketiyorlar , şu anda çin topraklarının 1/5 inin ağır metallerle kirlendiği ,insanların yedikleri yiyeceklerin sınırların kat kat üstünde kirlilikte olduğu bir ülkede kaliteden nasıl bahsedebiliriz.kaynak>>guardian

    Çin ekonomik olarak büyümüş olabilir ama bir yandan problemleri de büyüdü.Bir ülkenin topraklarının tarım üretimi açısından yok olması demek felakettir.




  • Çin iyi gidiyor. Mobil pazarda işi ilerletecek gibi.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.