Şimdi Ara

Star Citizen'ın Bağış Miktarı 43 Milyon Doları da Geçti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  •     İlk başta normal bir Kickstarter kampanyası olarak hayatına başlangıcını yapan Star Citizen, daha sonrasında bağış toplamaya resmi sitesi üzerinden devam etti. Oyuncuların istediği doğrultuda şekillenen uzay simülasyonu, bugün itibariyle 43 milyon dolarlık bağış miktarını da geride bıraktı. Oyunun yapımcı ekibi, bir sonraki 'içerik ekleme' hedefi olarak 44 ve 45 milyon dolar hedeflerine yeni içerikler sundu. Star Citizen'ın tam sürümünün 2015 içerisinde PC'ye özel olarak gelmesi bekleniyor.


     




  • Bı oyunun yapım asaması 43 mılyon tutarmı be abıcım, hadı reklamdır pazarlamadır maastır o dur budura gıtse, yınede cogu parayı cep yapacakları hemıde oyuna yazık edıceklerı gelıyor ınsanım aklına.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: imakenya dragons

    Bı oyunun yapım asaması 43 mılyon tutarmı be abıcım, hadı reklamdır pazarlamadır maastır o dur budura gıtse, yınede cogu parayı cep yapacakları hemıde oyuna yazık edıceklerı gelıyor ınsanım aklına.

    GTA V tahmini olarak 200 milyon dolar tuttu. Üstelik bu oyunun reklama pazarlamaya cok para harcayacagini zannetmiyorum. Hele cikasiya kadar (2015 basi) ünü ve topladigi para dahada artar. Üstelik Chris Roberts'in hedefi para olsaydi direk EA'e, Ubisoft'a, Activision'a felan giderdi. Sonucta yaptigi bu tarz oyunlar ile kendini kanitlamis biri. Ama o bagimsiz tam oyuncularin istedigi gibi bir oyun yapmayi hedef aldi ve bunu rekor kirarak basardi.
  • 45 milyonda dururlar artik.. en fazla 46 yada 47yi zorlar..

    Ilk yorumu atan arkadas oyununda satin alindigini bilmiyor heralde.. yani bu verilen paralara oyuncular oyunu oynayabilecek.. hayrina bagis yapilmiyor..
    adamlarin parasi olmadigindan, yuzbinlerce kiside bu adamlara guvendiginden oyun daha cikmadan satin aliyor kisaca.. boylelikle adamlarda oyunun parasiyla cikmamis oyunu uretiyor..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.