Şimdi Ara

oynuYORUM Video İnceleme - LEGO: The Hobbit

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Lego çılgınlığı şimdi de Hobbit'lere sıçradı. The Hobbit serisinin ilk iki oyununu konu edinen Lego: The Hobbit'te mizah öğeleri ile dolu bir macera bizi bekliyor. Oynuyorum video inceleme serisine bu defa LEGO: The Hobbit konuk oluyor.






  • Bu oyuna 6.8 puan veren ve not olarak da Kötünün iyisi diyen editör arkadaşa sorum; reklamını aldığınız Goley ve Kara Taht oyunlarına da OynuYORUM videosu çektiniz de onları neden puanlamadınız? Cevabı kendim verdim sanki.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • lego oyunundan ne bekliyordunuz çok merak ettim vay efenim bilmeceleri çok kolaymış bak sen
    e o zaman siz atomu parçalayın legolar kesmediyse açıkçası ben lego oyunundan beni eğlendirmesini beklerim ve oyun gayet de bunu veriyor bence oyunları değerlendirmeden önce oyunun size ne sunduğunu amacının ne olduğunu iyi kavramaya çalışın

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Cevabını bildiğin sorular soracağına, buraya yaz da cevabı herkes öğrensin. Korkma kimsenin düzgün eleştirilerini sildiklerini görmedim ben. 6.8'in neresini beğenmedin? Neden daha yüksek almalı onu söyle. Bizim millet ancak boş boş insanları karalar, güya eleştiri yaptığını sanır, ama eleştirinin nasıl yapılması gerektiğini bilmez. Kültürsüzlük örneği...
  • Ps 3 sürümü 60 dolarmı pc ile arasında dağlar kadar fark var kaplamalar ve parçacık sayısı çok düşük. Genede bu kadar düşük olmamalıydı puan.
  • Hocam ilk önce konuyu anlasaydınız ak troll nedir? azog bir orktur ve gundabad tepelerinde doğmuştur cücelerin durin'in uyandığı yer olarak inandıkları kutsal bir bölgedir kendisi kitapta dain ironfoot tarafından öldürülür filmde kolu kesilip ağır yaralanır ancak ''ak troll'' değildir. size goley denilen oyunda başarılar.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oynuyorum'u rurunculevye kullanıyordu sanki yada her forumun oyun videolarında yazan bir başlık ismi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Uchiha Madara.

    Bu oyuna 6.8 puan veren ve not olarak da Kötünün iyisi diyen editör arkadaşa sorum; reklamını aldığınız Goley ve Kara Taht oyunlarına da OynuYORUM videosu çektiniz de onları neden puanlamadınız? Cevabı kendim verdim sanki.


    Yazılanların bazı yerlerine katılıyorum ancak yaş kitlesi bakımından pek çoğumuz yetişkiniz ve bu tür şeyleri anlayabiliyoruz(incelemenin reklam olupta umursanmaması gerektiğini). Ben pek çok oyun sitesinde rastladım bu tür reklamlara, ayrıca bizden aylık ödeme talep etmiyorlar ücretsiz hizmet veriyorlar o nedenle verilen reklamlara kötü gözle bakmıyorum ben, sonuçta gelirlerini bizden almıyorlarsa reklamlardan karşılarlar bunda şaşırılacak bir şey yok.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Lego oyunlarının story kısmından birşey beklemeyin.Hikaye bittikten sonra her lego oyununda 40-45 saatlik bir açık dünya (aşırı seviyede eğlenceli) çıkıyor.Ama 'lego movie' iğrenç verdiğim 50 dolar-ın bir kuruşuna bile değmeyen bir oyundu.Ama lego oyunları lego
    batman2'den sonra çok değişti.Eğer oynamadıysanız Lego marvel'i kesin oynayın.
  • çöp

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Alkan bey siz gerekmediği sürece inceleme yapmayın artık. Oyunun kendisine değil, yok öncekiyle aynı yok yeni birşeyler yok gibi düz bahanelerle bu kadar puan kısılmaz. Gidip saçma sapan oyunlara 8.0 üstü vermeyi biliyorsunuz biraz daha adil davranın lütfen. Ya da başkası incelesin böyle oyunları. Sizde goley ve benzeri oyunları inceleyin.
  • Lego oyunlarına ön yargılı yaklaşırdım. Bu yüzden oynamışlığım da yoktu. Geçen haftalar da şu Lego Lord of the Rings'i alayım dedim hazır indirime girmişken.

    En son bu kadar güzel dediğim Orta Dünya oyunları BFME serisi ve ROTK'tu. Bu iki oyunun dışında; Hikayeyi bu kadar güzel ve pratik işleyen bir Orta Dünya oyununu Lego LOTR'da gördüm. Conquest, War in the North gibi "Ciddi" oyunlar bile, yanında fıs kalmış. Diyeceğim şu ki; Ön yargılı yaklaşmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambarad -- 2 Mayıs 2014; 18:04:08 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.