Şimdi Ara

MGS: Ground Zeroes'un Dağıtım Sayısı 1 Milyon Olarak Açıklandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     PS3, PS4, Xbox 360 ve Xbox One için çıkan Metal Gear Solid: Ground Zeroes, oldukça kısa sürmesiyle eleştirilmişti. Normal oyunlardan daha ucuz fiyatla satılmasına rağmen 'demo' uzunluğunda bir oynanış sunan Ground Zeroes'un satışlarındaki son durum açıklandı.
     
        Konami'nin yaptığı açıklamalara göre firma, oyunun çıkışından bu yana mağazalara 1 milyon adet Ground Zeroes dağıtımı yaptı. Oyunun tam olarak ne kadar satıldığı bilinmiyor. Her ne kadar dijital satışlarla ilgili bir bilgiye sahip olmasak da, son kullanıcıya satılan oyun sayısı 1 milyondan az gözüküyor.
     








  • "Normal oyunlardan daha ucuz fiyatla satılmasına rağmen 'demo' uzunluğunda bir oynanış sunan Ground Zeroes'un satışlarındaki son durum açıklandı."


    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • en doğrusunu yapmışlar.kojima ya ders olsun.youtube da bir sürü tam çözüm ve let's play tarzı çekenler var ordan izlesinler.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Kojima oyuda buyuk degisiklige gitti sadece oyunun kisaligi degil ben almadim benim gibide almayan bir suru insan vardir.
    Metal gear solid 5 Phantom Pain de ciktigi zaman satis grafigi ayni olucaktir eminim.Mgs 4 ten sonra mgs bitti bence.Tipki resident evil ,silent hill serilerindeki gibi bi japon daha oyununu batirmaya devam ediyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 5 dk da bitebilen oyuna 30 $ fazlaydı bile 2 gün sonra ps plus ile verirler zaten

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 2 saat belki daha az sürede biten bi oyuna o para çok,ne yaptın kojima ://

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyun sektörü çok acayipleşiyor..Bakıyorum o kadar abartılıyor ki..Bir taraftan Adam duyurunun duyurusunun duyurusunu falan yapıyor, öbür taraftan adam dlc gibi bişeyi oyun diye kutulu satıyor, yetmiyor dlc nin dlcisini yapıyor..Diğer taraftan 3 yıl önceden bir gameplay videosu atılıyor oyun 3 yıl sonra çıktığında 3 yıl önce görünenden çok daha iyi görünmesi gerekirken çok daha kötü görünüyor...

    Adamlar DLC nin DLC sinin duyurusunun duyurusunun duyurusunu yapıyorlar..Ve ben buna şaşırmıyorum artık.

    Duyurunun duyurusunun duyurusu nedir arkadaş diyenlere..Adam yeni çıkacak oyunun duyurusunun ne zaman duyurulacağını twitter ile duyuruyor..Adam twitter da arkadaşlar çok yakında acayip bir oyunun duyurusunun ne zaman duyurulacağını duyuracağız diyor..Aradan bir hafta geçiyor duyurunun hangi tarihte yapıalacağını duyuruyor , aradan bir hafta daha geçiyor duyuru geliyor..

    Buradan yetkililere sesleniyorum multiplayerlı POP istiyoruz..Senaryo beceremiyorsanız warrior within i koyun , mp beceremiyorsanız ac den çalın..Ama yapın şunu..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Daha almadım Her ne kadar kojima saçmalamaya başlasada sonuçta bu bir mgs oyunu 1 saat bir şey olsada xbox one a alıp oynayacağım

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blood Money

    "Normal oyunlardan daha ucuz fiyatla satılmasına rağmen 'demo' uzunluğunda bir oynanış sunan Ground Zeroes'un satışlarındaki son durum açıklandı."



    Güzel tespit, güldüm bayağı okuyunca hahahah.
  • MGS: Ground Zeroes haber başlıklarından biriydi. Biraz eleştirecek oldum. Hemen Kojima severler sağolsunlar geldiler. Başladılar "Sen anlayamazsın..., Biz MGS'nin suda giderken çıkardığı dalgayı sevdik." "Öyle cahilsin ki, Kojima .. keşke ö...sen dedi." buna benzer eleştiriler. Şimdi diyorum ki, keşke eleştirenler haklı çıksaydıda ortaya uzun soluklu açık dünya oynanışına sahip güzel bir oyun çıksaydı. Bende haksız olsaydım.

    > Arkadaşlar büyük umutlarla beklediğim Rome 2 Totalwar bile öyle büyük bir fiyaskoyla çıktı ve hala daha patch 12 beta geldi fiyasko devam ediyor. İşte bu oyun sektörüne ne olduysa oldu bu hale geldi.
    > Daha dün gibi Warcraft 3 çıkacak diye heyecanla yıllarca beklemiştim. Eskiden bir oyun çıkacağı haberi aldığımızda heyecanla beklerdik. Kalmadı artık.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blood Money

    "<b>Normal oyunlardan daha ucuz fiyatla satılmasına rağmen 'demo' uzunluğunda bir oynanış sunan</b> Ground Zeroes'un satışlarındaki son durum açıklandı."<br> <br> <img src="http://resim.donanimhaber.com/upfiles/smiley/icon_smile_screwy.gif" alt="" align="middle" border="0">


    ben anlamadım ya ne var bu yorumda
  • Kesinlikle daha fazla satmayi hakediyor bu oyun inanilmaz bir emek var kisa diye satmadigini dusunuyorum.
  • Yahu demosu 1 milyon satmış. Siz Phantom Pain çıksın oda satmaz diyorsunuz.

    Hido var karşımızda ben esas oyunu sabırsızlıkla bekliyorum.
  • arkadaşlar ben ps4 üme aldım oyunu ok kısa sürüyor ama map küçük degişik görewler var youtubeden bakabilirsiniz burda diger bölümleri sunmamışlar nedense bence çıkana kadar tam sürümü bu sizi egitecek oyun dehşet bişi o kadar diyorum 99 dan beridir oynarı mbu oyunu bu son çıkan hepsini aşmış...
  • Oyunun çıkalı sadece 1 ay oldu ve 1 milyon sattı (digital hariç) Eee neyin tartırması bu.. 5-6 ay sonunda 2 milyonun üzerine çıkacak.. 1 yıl sonunda 2,5-3 milyon arasına ulaşır zaten!! MGS serisinin en çok satan oyunu olan MGS2 bile 6-7 milyon arasında satış yaptı.. Siz hala neyin derdindesiz yahu..Sonuç olarak 30 günde 1 milyon satan(digital hariç) bir oyuna az satmış diyenlere sadece gülerim..!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.