Şimdi Ara

ArcheAge'te 120 Sınıf Kombinasyonu Yapılabilecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     MMO oyunlarında genellikle size belli sayıda sınıf verilir ve bu sınıflarla oyuna devam etmeniz istenir. Merakla beklenen MMO-RPG oyunlarından biri olan ArcheAge'te ise durum biraz farklı olacak.
     
        Açıklamalara göre oyuncular kendi sınıflarını Level 1-5 ve 10'da kendilerine sunulan yetenekler sayesinde oluşturma şansına sahip olacaklar.  Böylece farklı yeteneklere sahip 120 savaşçı oluşturulabiliyor.
     
        Oyundaki yetenekler arasında Archery, Auramancy, Battlerage, Defense, Occultism, Shadowplay, Songcraft, Sorcery, Vitalism ve Witchcraft'ın olduğunu belirtelim. Aşağıda geliştiriciler tarafından yayınlanan bir videoyu görebilirsiniz.
     








  • Skyrim gibi yani bir elimde bound sword bir elimde staff of magnus :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Sabırsızlıkla bekliyoruz. Çıktığı gibi başlayacağız grubumuzla. Bomba gibi geliyor inşallah balon çıkmaz.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Daha önce lineage 2 tarzı mmorpg oynamış,wow falan oynamamış kişiler tarafından benimsenecek bir oyun rus serverını yaklaşık 10 gün oynadım.özgürlük hissi oyunda müthiş benim gözüme batan en büyük 2 problem var birincisi quest sistemi hayatımda bu kadar berbat bir quest sistemi görmediğimi söylemeliyim o kadar çok quest yapmışlar ki ve bunların %80 ının resmen içi boş 30 dakikalık süreçte 9253843822342 tane npc gezmek zorunda kalıyorsun bir mektubu 100 metre ileride adama yolluyor alıyorum tekrar o geri bir şey yolluyor falan.ikinci problem ise skilllerin ve vuruş hissinin (benim hoşuma gitmemiş olabilir) kötü olması ama bunları saymazsak bineklerin animasyonları olsun çevre keşif olsun grider ile uçmak olsun muhteşem yapılmış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.