Şimdi Ara

Resogun'a Co-op Modu mu Geliyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Geçtiğimiz hafta Resogun için yeni bir DLC haberinin çok yakın olduğundan bahsetmiştik. Oyunun yapımcısı Housemarque, Twitter üzerinden bu DLC hakkında bir fikir veren yeni bir görüntü yayınladı.
     
         Görüntüde iki oyuncunun heyecanlı bir şekilde yan yana Resogun oynadığını görüyoruz. Bu akıllara oyuna Co-op modunun mu ekleneceği sorusunu getiriyor.
     
         Resogun bildiğiniz üzere PS4'ün çıkışıyla birlikte oyuncularla buluşmuştu. Sadece çoklu oyuncu modu bulunan oyuna Co-op modunun eklenmesi oyuncular tarafından en çok beklenen özelliklerden biriydi.
     
         Görüntüyle birlikte yapımcı "Gelecek pek çok şeyin ilki!" diyerek oyuna eklenecek yeni içeriklerin de habercisi oldu.
     








  • Local Co-Op olursa split screen olur sanırım o da biraz görselliği baltalıyor. Online co op iş goruyordu bunun dışında farklı ıcerık yenı gemiler bölümler sunsunlar ki plusla oyunu bedava alan kişiler veya sıfırdan alıcak kişiler tercih etsin.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ekran ikiye bolununce zevki cikmaz oyunun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • belkide sadece birbirimizden uzaklaştığımızda ekran dikey olarak iki bölünür. yada şu tv‘lerdeki dual play özelliğini destekleyebilir.Yada yatay olarak ikiye böler ekranı , ölçekli olarak görüntüyü küçülttükleri için ekranın sağ ve sol tarafları kara olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.