Şimdi Ara

Sony, The Last Guardian Hakkında Konuştu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Haftalık çıkan Japon dergisi Famitsu, son sayısında "2014 Söylentileri Hakkındaki Gerçekler" adlı bir makale yayınladı. Bu makalede The Last Guardian hakkında ilginç bir demeç de vardı.
     
         Famitsu'nun editörü, Sony Computer Entertainment'a oyunun hiç çıkıp çıkmayacağını sordu. Cevap olarak oyunu duyurmak için en uygun zamanı kolladıklarını söyleyen Sony, "Eğer her şey planlandığı gibi giderse yeni bilgileri ve çıkış tarihini kısa bir sürede açıklayabiliriz." Dedi.
     
         Tabi ki The Last Guardian göz önüne alınırsa kısa bir süre aslında hiç de kısa olmayabilir.
     








  • Oyunun bunca zaman bir cikis tarihine sahip olmamasinin sebebi oyun iki platformada gelistirildigi icin. PS3 de isler yolunda gitmedi, yapimci koltugunda ki kisi mobil oyun yapicam diye tutturunca ayrildi ve sonrasinda gelisim sureci iyice uzadi taa ki cikisi ancak last of us yada god of war ascension ile cakisir duruma gelinceye dek.
    Sony elbette buna izin vermedi ve bu bekleme suresinde oyun ps4 icinde gelistiriliyor.
    Cikis tarihi aciklandigin da iki cihaz icin de aciklanacak.Ps3 ve PS4

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bu oyun zamanında çok heycanlandırmıştı yıllardır geliştiriliyor patlarsa kötü olucak

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kasatka

    Oyunun bunca zaman bir cikis tarihine sahip olmamasinin sebebi oyun iki platformada gelistirildigi icin. PS3 de isler yolunda gitmedi, yapimci koltugunda ki kisi mobil oyun yapicam diye tutturunca ayrildi ve sonrasinda gelisim sureci iyice uzadi taa ki cikisi ancak last of us yada god of war ascension ile cakisir duruma gelinceye dek.<br>Sony elbette buna izin vermedi ve bu bekleme suresinde oyun ps4 icinde gelistiriliyor.<br>Cikis tarihi aciklandigin da iki cihaz icin de aciklanacak.Ps3 ve PS4


    Oyun ps 2 geliştiriliyordu kaldırmadı 3 geçtiler şimdide 4 e geliştiriliyor

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır bekleten bir oyun. Shadow of the Colossus tarzı sanatsal bir oyun olduğunu için heyecanlıydım. Çıkmayacağına kesin gözle bakarken şimdi de yakında haber alırsınız diyor. Oyun iyice yılan hikayesine döndü. Çıkacak mı çıkmayacak mı kesin karar versinler artık biz de ona göre bekleyelim.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bunu bekleyen mi kaldı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koca 1 nesil geçti daha gelecek.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bu oyun şu saatten sonra istediğini yapsın kimsenin beklentilerini karşılayamaz bu kadar uzun süredir yapımı süren bir oyun için insanların beklentileri yükseldi fakat Duke Nukem in hazin sonu bu oyunu da bekliyor
  • Bu sancili ve uzun suren calismanin artik ps3 icin cikacagini hic sanmam. Oyunun potansiyeli varsa zaten sifirdan ps4 icin gelistirmislerdir ki artik belli bir konsol satis sayisina ulastilar infamous bu kadar sattiysa su an ki piyasa da uzun zamandir beklenen bu oyun daha iyi is yapabilir. Yapimi bu E3'te duyar, göruruz artik diye dusunuyorum. Sonrasinda neden gelisimin bu kadar problemli oldugundan uzun uzadiya bahsedilir.
  • gelir be oluuum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.