Şimdi Ara

H1Z1 İlk PC'ye, Sonra PS4'e Geliyor: Oyundan Yeni Detaylar ve Oynanış Videosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •     Sony'nin MMO oyunlarıyla uğraşan bölümü Sony Online Entertainment, son dönemin popüler konularından hayatta kalmaya odaklanan bir MMO oyunu duyurmuştu. Gece saatlerinde gelen H1Z1'le ilgili yeni açıklamalar yapıldı.
     
        Yapılan açıklamalara göre H1Z1 ilk olarak PC'ye, sonrasında ise PS4'e çıkacak. SOE patronu John Smedley, oyunun önümüzdeki 4-6 haftalık dönem içerisinde Steam üzerinden Early Access sistemiyle sunulacağını belirtti. Oyunun bu sürümünde fiyatı 20 dolar olacak. Ancak buna rağmen H1Z1, tam çıkışında Free to Play bir oyun olacak ve oyun içi bazı ürünler gerçek parayla satılacak.
     
        Röportaj sırasında John Smeldey, oyunun 'Pay to Win' mantığında işlemeyeceğini söylüyor. Belirtilenlere göre oyunda level ve skill sistemi bulunmayacak. Bunun karşılığında oldukça geniş bir craft sistemiyle karşılaşacağımız belirtiliyor. 
     
        Gelen bilgilere göre H1Z1 Amerika'da geçecek. Oyun, Sony Online Entertainment'in Planetside 2 ve EverQuest Next'i geliştirdiği Forgelight Engine ile yapılıyor. Bu oyun motoru, tek bir alanda 2.000 oyuncuyu bir araya toplama yeteneğine sahip. Ancak H1Z1'in haritasında aynı anda kaç kişiyi göreceğimiz henüz bilinmiyor. Smedley'in açıklamalarına göre H1Z1 farklı kurallara sahip sunucu tabanlı bir oyun olacak.
     
    Oyundan ilk oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz,
     








  • dayz yi alamayacak olanlara güzel alternatif olabilir, araçlar hakkında bilgi yok demi?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ee ne anladık bu işten? herkes bugsuz oyun için heycanlanmıştı buna. 4 hafta içinde alphası sunulcaksa dayznin altında ezilir bu
  • adam "massive massive world" diyor, araçlar, forgelight engine, playstation 4, hemde beleş daha ne olsun
  • videoda araç olacak diyor hatta uçak bile koyabilirlermiş

    quote:

    Orijinalden alıntı: mete19

    dayz yi alamayacak olanlara güzel alternatif olabilir, araçlar hakkında bilgi yok demi?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Vayy be, hem Sony oyunu hemde ilk PC demek...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Daha Early Access'e açılmadan nasıl link versin adamlar. Editörlere çatmak için bahane arıyorsunuz resmen.
  • Grafikler çıkanlardan çok çok daha iyi görünüyor beleş olmasıda deneme açısından iyi olur bide türkçe olsa :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Umarım cross-platform oynanışı olur da biraz konsolcu avlarız
  • İsmi çok iyimiş :D işallah infestation gibi saçsapan bir şey olmaz yani hakketen survival olur
  • farklı zombi modellemeleri ve araç sürüş fiziğinde değişiklik yaparlarsa biraz daha iyi olur (geri kalan herşeyi gayet iyi duruyor craft sistemi güzel olur sanırım değişiklik katar bu tarz oyunlara)
  • bir warz vakası daha yaşanmasın da...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyun açıkçası DayZ'nin, Rust ve State of Decay ile birleşmiş versiyonuna benziyor. Ancak güzel bir şeyler çıkarabilirler, bu türden yeterince yok ve pazarda herkese yer var. Onun dışında State of Decay'in MMO olarak çıkacak bir oyunu vardı, onu engelleyecek bu olay gibime geliyor çünkü neredeyse State of Decay'in aynısı grafikler.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ya aklıma geldi bir de, Free to Play + Pay to Win sistemi yapıyorlar adamlar resmen hüsran. Böyle bir şey olabilir mi yahu, bu tarz Free to Play oyunlarda hileciden ve parayı basıp, silahları araçları vs. alanlardan geçilmez ve oynanamayacak duruma gelir oyun. Şimdiden yazık oldu, bunun yerine bir 50 dolar verip bir daha para ödemesek ve oyun için eşya satımı alımı olmasa daha iyi olurdu. Resmen yazık, Sony'de rengini belli etti..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Hele şükür şu DayZ'in berbat ötesi buglarından , oraya buraya babalık taslayan "ayrılırız bak!" diye sağı solu tehdit eden yapımcılarından, oyun hariç herşeye benzeyen, optimizasyon özürlü (aynı işlemcide gtx760 ile 770'den daha fazla fps veren) kırık-dökük bir yapımdan bizleri kurtaracak bir oyun geliyor.

    Orijinal sunucular, gerçek maddi imkan ve destekler, SOE tecrübesi ... İyi yada kötü , konuşmak için erken olsa da DayZ'den daha iyi olacağına kalıbımı basarım.
  • oyun bıraz rust bıraz dayz havasında. tek + sı piyasaya ps4 le çıkaçak olması ki konsolcular bu tarz bir oyuna hasret gerçekten.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mete19

    dayz yi alamayacak olanlara güzel alternatif olabilir, araçlar hakkında bilgi yok demi?

    altenatif mi? herşeyiyle dayzden daha iyi görünüyo şuan. ne alternatifi. şu kısacık videoda bile dikkat ettiğim kadarıyla zombiler daha iyi grafikler daha iyi. fizikler daha iyi. optimizasyon daha iyi(planetside 2 den yola çıkarak). renk paleti daha iyi. etrafı yakabilmek gibi dayzde hayal olabilecek bişey var. mapi devasa olacakmış ve dayz gibi 40 kişi değil 2000 kişiyi bile rahat kaldırabilecek bi motordan ve kaliteli serverlardan bahsediyoruz. valla oyunun son hali nasıl olur bilemem ama zombilerin duvardan geçmeyeceği, fpsnin 100-20 arası gidip gelmeyeceği, insan boyundan küçük kapılar dolaplar yataklar olmayacağı ve kısacası dayzden daha iyi olacağı kesin. yani gittim dayz aldım 60tl verip ama bu oyun çıkınca dayzden daha iyi olacağı kesin olduğu için dayzye dönüp bakmam. 1 yıl önce bile demiştim bunu. dayz çıkacak ama ondan sonra büyük bi şirket el atar daha güzel oyun yaparsa dayznin suratına dönüp bakmam demiştim ve o dediğim şey oluyo galiba.

    edit: eksileyen arkadaş yorum yapsın madem doğru bulmuyo yorumumu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 10 Nisan 2014; 18:47:15 >




  • Sony dayz'nin buglarını ve oyuncuların şikayetlerini görüş olacakki böyle bir oyun çıkıyor bence iyi bir strateji izliyor en azından alternatif olur F2P olmasıda cabası.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DarkHellBlazer

    Ya aklıma geldi bir de, Free to Play + Pay to Win sistemi yapıyorlar adamlar resmen hüsran. Böyle bir şey olabilir mi yahu, bu tarz Free to Play oyunlarda hileciden ve parayı basıp, silahları araçları vs. alanlardan geçilmez ve oynanamayacak duruma gelir oyun. Şimdiden yazık oldu, bunun yerine bir 50 dolar verip bir daha para ödemesek ve oyun için eşya satımı alımı olmasa daha iyi olurdu. Resmen yazık, Sony'de rengini belli etti..



    hayatında planetside 2 oynadın mı ?
  • tps desteği de olması iyi olmuş o karakter göruncek arkadaş.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.