Şimdi Ara

Sony, Sanal Gerçeklik Çalışmalarını PS Move ile Başlatmıştı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • [html]<center><img src='https://store.donanimhaber.com/c0/fa/67/c0fa673c76e1dad05b479d71b25d9f3b.jpg' /></center><br/><div> </div><div>     Sony, Playstation Move kontrolörü ile de birlikte<strong> sanal gerçeklik pazarında </strong>uzun süre yerini korumuştu. <strong>Oculus Rift</strong> sonrasında canlanan sanal gerçeklik pazarına <strong>Facebook </strong>gibi büyük bir şirketten de yatırım gelince bu yönde çalışmalarını artıran Sony tarafından yeni bir haber geldi.</div><div> </div><div>     Sony çalışanı mühendis <strong>Anton Mikhailov'un  </strong>söylediklerine göre hareket kontrolör sistemlerinin sanal gerçeklik açısından zamanına göre devrim niteliğinde ve son birkaç yıldır geliştirilmeye devam ediliyor.<br /></div><div> </div><div>     Morpheus projesi ile büyük bir başarı yakalayacaklarını belirten mühendis, projede <strong>3. şahıs geliştiricilere</strong> odaklı bir çalışma yürüttüklerini ve bağımsız oyun yapımcılarının da son zamanlarda platform olarak <strong>Playstation'ı seçmelerinin tesadüf olmadığını</strong> vurguladı. <br /></div><br/>[Kunye=2275-15][/html]







  • Bagimsiz yapimcilarin neden Sony kanadina gectikletinin bir nedeni de bu olsa gerek.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Sony bosuna slogan olarak her sunumda 'By game creators, for game creators' cumlesini kullanmadi.

    Oyun yapimcilarina sordu ne istersiniz. Onlarda anlatti. Sony'de cihazi gelistirip onlara tekrar sundu. Bir nevi oyun yapimcilari tarafindan gelistirilip oyun yapimcilarina sunulan tek alet PS4.

    Benim son okudugum yazida PC'den bile kolay diyor birkac yapimci oyunlari PS4 uzerinde calistirmak. Aciklama olarakta tek bir PC donanimi icin calisma yapiyorsunuz, binlerce farkli PC donanimi icin degil demislerdi.

    Gayet mantikli. Yanliz haber basligi devrik mi olmus. Ben anlayamadim kusuruma bakmayin hatam varsa.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Sony bosuna slogan olarak her sunumda 'By game creators, for game creators' cumlesini kullanmadi.<br><br>Oyun yapimcilarina sordu ne istersiniz. Onlarda anlatti. Sony'de cihazi gelistirip onlara tekrar sundu. Bir nevi oyun yapimcilari tarafindan gelistirilip oyun yapimcilarina sunulan tek alet PS4.<br><br>Benim son okudugum yazida PC'den bile kolay diyor birkac yapimci oyunlari PS4 uzerinde calistirmak. Aciklama olarakta tek bir PC donanimi icin calisma yapiyorsunuz, binlerce farkli PC donanimi icin degil demislerdi.<br><br>Gayet mantikli. Yanliz haber basligi devrik mi olmus. Ben anlayamadim kusuruma bakmayin hatam varsa.

    Sana aynen katılıyorum kardeş çok doğru yazmışsın. Bu arada başlık devrik değil, anlatım bozukluğu yapmışlar.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.