Şimdi Ara

Titanfall'un Xbox 360 Sürümünden Oynanış Videosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
       Geçtiğimiz ay Xbox One ve PC çıkışını gerçekleştiren Respawn Entertainment'ın ilk FPS oyunu Titanfall, port sürecinin tamamlanmasının ardından nihayet eski toprak konsolumuz Xbox 360'a da çıkışını gerçekleştirdi. Bilindiği gibi Titanfall'un savaş alanı yoğun bir aksiyon barındırırken, oyundaki hareket dinamikleri son derece akıcı şekilde işliyor. Peki Xbox 360'da oyun nasıl duruyor? Yapımcıların 30 FPS üstü bir deneyim sunacağı sözü verdiği Titanfall'un oynanış görüntüleri size bir nebze dahi olsa fikir verebilir.








  • grafiklerde çok fazla kırılma var onun dışında akıcı olmuş cod dan bir farkı yok
  • çok lagli

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • PC'de o kadar oynadıktan sonra şunu görünce gözlerim bozuldu.
  • 660 ti , phenom 2 x4 965 be 4.0 ghz işlemci, 16 gb ddr3 1600 mhz ram'li bilgisyarımla aynı akıcılıkta oynuyor :))

    Hay lanet para sevdası ya. Şu oyun eski nesil için kasılmasaydı , ne potansiyeli vardı. O titanların duruşu, müzikler , atmosfer , pc de oynarken bu oyundan "ne single çıkar ne sinematik sahneler çıkar bee" diye düşünmeden edemiyorum.

    NeoGaf forumlarına girin bakın, i7 li 780'li sistemleri yoğun çatışma anlarında boğuyor oyun. Üstelik bu rezil görselleri ile. Hem xbox one'a , hem geçmiş nesle ait farklı bir mimariye, hem pc'ye oyun yapmak nedir Allah aşkına.

    Vuracaktı grafiklerin beline, vuracaktı en iyi şekilde optimizasyonun dibine, şöyle çıkacaktı öncelikle olarak PC ve Ps 4'e ... O zaman şu oyundan neler neler çıkardı.

    Hiç böyle kör oldum falan diyenler atıp tutmasın. Öyle korkunçç, aman yarabbi bu Titanfall olamaz denecek bir görsel fark yok. Bildiğin Source motorlu Titanfall işte ...

    İnşallah devam oyunu , EA bütçesinin ve bu oyunu yapan ekibin tüm potansiyelini sonuna kadar kullanır.




  • Grafikler leş, oynanış gayet iyi.
  • Hiç fena değil pc kadar olmaz ama one gibi nerdeyse

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    660 ti , phenom 2 x4 965 be 4.0 ghz işlemci, 16 gb ddr3 1600 mhz ram'li bilgisyarımla aynı akıcılıkta oynuyor :))<br><br>Hay lanet para sevdası ya. Şu oyun eski nesil için kasılmasaydı , ne potansiyeli vardı. O titanların duruşu, müzikler , atmosfer , pc de oynarken bu oyundan "ne single çıkar ne sinematik sahneler çıkar bee" diye düşünmeden edemiyorum. <br><br>NeoGaf forumlarına girin bakın, i7 li 780'li sistemleri yoğun çatışma anlarında boğuyor oyun. Üstelik bu rezil görselleri ile. Hem xbox one'a , hem geçmiş nesle ait farklı bir mimariye, hem pc'ye oyun yapmak nedir Allah aşkına. <br><br>Vuracaktı grafiklerin beline, vuracaktı en iyi şekilde optimizasyonun dibine, şöyle çıkacaktı öncelikle olarak PC ve Ps 4'e ... O zaman şu oyundan neler neler çıkardı. <br><br>Hiç böyle kör oldum falan diyenler atıp tutmasın. Öyle korkunçç, aman yarabbi bu Titanfall olamaz denecek bir görsel fark yok. Bildiğin Source motorlu Titanfall işte ... <br><br>İnşallah devam oyunu , EA bütçesinin ve bu oyunu yapan ekibin tüm potansiyelini sonuna kadar kullanır.


    Söylediklerin iyi bir yere gidiyordu ta ki yazıda PS4 görene kadar. Yavrum ne alaka PS4 ya oyun Microsoft exclusive




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.