Şimdi Ara

DriveClub'ın Eski Yönetmeni, 'İç Kaynak' Söylentilerini Yalanladı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Bildiğiniz gibi Sony cephesinde son dönemde birçok ayrılık haberi duyuyorduk. Bu haberlerle ilgili de geçtiğimiz gece, oyun dünyasının iç kaynaklarından olarak tanınan 'FamousMortimer'dan bazı açıklamalar duymuştuk. Bu açıklamalarda asıl suçlular yapımcılar olarak gösteriliyordu. Ayrılan isimler arasında yer alan DriveClub'ın eski oyun yönetmeni Col Rodgers, çıkan bu açıklamaları yalanladı, en azından kendi açısından.
     
        Yaptığı açıklamalarda Rodgers, tamamen kişisel durumlarından dolayı DriveClub'ın yapımcı ekibinden ayrıldığını belirtti. NeoGaf'ta FamousMortimer'ın yazısına direkt olarak cevap veren Col Rodgers, "Hakkımda yazdığınız her şey iftira niteliğini taşıyor. Evolution Studios'tan tamamen kişisel sebeplerden ötürü ayrıldım. Biraz ayrıntıya dökmem gerekirse, 4 yaşındaki oğlum nefrotik sendromuna sahip ve potansiyel olarak hayati tehlikesi de bulunuyor. Evimle stüdyo arasında 4 saatlik mesafe var. Evolution Studios'ta çalışırken, haftanın 5.5 günü evimden uzakta kalıyordum. Bu şartlar altında orada çalışmaya devam edemezdim." açıklamalarını yaptı.
     
        Söylenenlerin aksine DriveClub'ın Sony'nin yönlendirmesinden asla çıkmadığını belirten Col Rodgers, "Sony ile aramda bir kızgınlık olmadan ayrıldım." eklemesini yaptı. Col Rodgers, iç kaynak olarak tanınan FamousMortimer'a da, "Kesinlikle iç kaynaklardan birisi değil." sözünü söyledi.
     








  • Oyun yapımcılarını hep hayatları dört dörtlük şen şakrak insanlar zannederdim.Adamın başına gelebilecek en kötü şeylerden biri gelecek.Kimse evlat acısı yaşamasın.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SanjaY1907

    Oyun yapımcılarını hep hayatları dört dörtlük şen şakrak insanlar zannederdim.Adamın başına gelebilecek en kötü şeylerden biri gelecek.Kimse evlat acısı yaşamasın.


    Niye öyle bir şey düşündün ki? Onlar da insan sonuçta senin benim gibi sorunları oluyor. Bu arada eğer diğer ayrılmalar da (Santa monica'da atılan 60 kişi hariç) kişisel meselelerden dolayı olduysa o kadar konuştuğumuz şeyler sadece lafta kalmış olacak.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Önemli birşey yok işte yapımcı kendi sorunları yüzünden ayrılıyor. Oyunun geliştirmesi de devam ediyormuş. Sony işini bilir.
  • Arkadaşlar rahat olun ya Sony bu işini biliyor eski nesilde kaybettiği paraları artık göz yummuyo acımıyo yeni nesilde telafi edicek işte

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JasonBrody94

    Arkadaşlar rahat olun ya Sony bu işini biliyor eski nesilde kaybettiği paraları artık göz yummuyo acımıyo yeni nesilde telafi edicek işte

    Bu haberden bunu mu çıkardın ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KAKÁ

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: JasonBrody94<br> <br> Arkadaşlar rahat olun ya Sony bu işini biliyor eski nesilde kaybettiği paraları artık göz yummuyo acımıyo yeni nesilde telafi edicek işte<br> </blockquote><br> Bu haberden bunu mu çıkardın ?


    Herkesin fikri kendine..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Allah sifa versin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tez zamanda ıyılesır ınsallah.dıyecek soz yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.