Şimdi Ara

Seth Killian'ın da Sony'den Ayrıldığı Ortaya Çıktı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Oyunculuktan yapımcılığa terfi eden isimlerden Seth Killian, dövüş oyunlarıyla tanınıyor. Street Fighter serisinde önemli bir role sahip olan Seth Killian, dövüş oyunları türünün en önemli e-spor turnuvası EVO'nun da kurucusu durumundaydı. Capcom'da oyuncu topluluğuyla ilgili bir roldeyken, Sony'e geçerek PlayStation All-Stars Battle Royale'in baş tasarımcılığını yapan Killian'ın, firmadan ayrıldığı ortaya çıktı.
     
        Twitter üzerinden gelen haberlere göre PlayStation oyunlarının kahramanlarını dövüş oyununda buluşturan oyunun tasarımcısı Seth Killian, geçtiğimiz aralık ayında Sony Santa Monica'dan ayrıldı. Oyun, Santa Monica'nın alt stüdyolarından Super Bot tarafından geliştirilmişti.
     








  • noluyor ya sony başında ki kişi mi değişti bu iyi alemet değil kesinlikle bağımsız ve diyer firmalar artık sony korka korka yaklaşcaklar bu iyi değil

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Sony noluyor sana nazarmı deydi lan

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Tamamiyle Super Smash Bros özentisi olup, gerek otoriteler ve gerekse satışlarla başarısızlığını tescilleyen bir oyunun devamının gelmesi zaten beklenemezdi. Özgün yapımlar kalıcı taklitler ise gelip geçicidir. Sony gibi firmada doğal olarak başarılı olan yapımlara desteğini artırarak devam ettirip zarar ettirenlerle de yollarını ayıracaktır.
    Başarısızlığın sonucunda gerçekleşen olağan haberlere de felaket tellallığına da hiç gerek yok.
  • Capcoma geri dön seth ...............
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.