Şimdi Ara

Battlefield 4: Naval Strike PC Versiyonu Ertelendi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Battlefield 4 için gelecek olan yeni DLC Naval Strike bu gün çıkıyor. Fakat DICE tarafından yapılan bir duyuru, Battlefield 4 için okyanus temalı bir savaş sunan Naval Strike'ın PC versiyonunu ertelendiğini haber verdi.
     
         Battlelog üzerinden yapılan duyuruda, oyunun PC versiyonunda bir sorun yaşandığını ve öncelikle bunun çözülmesi gerektiği söyleniyor. Ayrıca PC için daha büyük bir güncelleme üzerinde çalışan firma, hem DLC hem de güncellemeyi beraber yayınlayabileceklerini söylüyor. 
     
         Oyunun Playstation 4, Playstation 3, Xbox One ve Xbox 360 versiyonları bu gün Naval Strike paketine kavuşacaklar. PC kullanıcıları için ise çıkış tarihi henüz belli değil. DICE elindeki sorunları çözdükten sonra bir çıkış tarihi duyuracağını belirtti.








  • Sorun yasamislar aa ne büyük bir süpriz. Aman yaa bana ne iyiki Premium almamisim
  • premiumsuz arkideş çıkacak elbet günün birinde =D o zaman op locker oynamaya devam eden.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ana platform'u PC olan bir oyun nasıl ana platformda hatalı olabiliyor ? neyse hatalı çıkmasında 1-2 hafta ertelensin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crynet -- 25 Mart 2014; 11:01:31 >
  • Normal bir güncelleştirme olsaydı, DLC ile birlikte yayınlamazlardı, anlaşılan DLC'den kaynaklan bir sorun var. Battlelog şu anda kapalı, fazla uzun süreceğini sanmıyorum, en geç yarın indirime hazır olur bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blackenedd

    premiumsuz arkideş çıkacak elbet günün birinde =D o zaman op locker oynamaya devam eden.


    BF3'e de yığınla DLC çıktı yine vatandaşın çoğu Metro, OF, Caspian Border oynuyordu. TDM'de Kharg, SQDM'de Bazaar neredeyse değişmez haritalardı. Bunların bir kısmı 4'e de taşındığı için zaten vatandaşın ağırlıklı oynayacağı haritalar belli. Bu paketi de denerler birkaç gün sonra dönerler alıştıkları haritalara...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyun hala hatalardan oynanmıyor önce onları düzeltsinler BF3 ne kadar rahat akcıı oynuyorduk bf4 adam öldürmesi bile eziyet ölme tek kurşunda ölüyoruz sürekli ne zaman düzelcek bu oyun merak ediyorum ..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KFK

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: blackenedd<br><br>premiumsuz arkideş çıkacak elbet günün birinde =D o zaman op locker oynamaya devam eden.</blockquote><br><br>BF3'e de yığınla DLC çıktı yine vatandaşın çoğu Metro, OF, Caspian Border oynuyordu. TDM'de Kharg, SQDM'de Bazaar neredeyse değişmez haritalardı. Bunların bir kısmı 4'e de taşındığı için zaten vatandaşın ağırlıklı oynayacağı haritalar belli. Bu paketi de denerler birkaç gün sonra dönerler alıştıkları haritalara...


    aynen katılıyorum onlardan biri de bendim dlc'lerin tadı ana haritalar gib olamıyor malasef istisnalar elbet vardır
  • tabi şimdi altın boktan elendiler tekrar herşin içine etmeye başladılar.
    bakın buraya yazıyorum oyun çıktıktan sonra üstüne + olarak hatalar eklenicek.
  • İlk önce 16 marttı şimdi 25 mart oldu daha bakalım sonra hangi tarihe erteliyecekler Ubisoft 1. bu 2.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bir sürü para verdik premiumuna bilmem nesine, o kadar pişmanım ki bf4 için isterse 1 yıl sonra çıksın dlc oynamam..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KINGTR

    İlk önce 16 marttı şimdi 25 mart oldu daha bakalım sonra hangi tarihe erteliyecekler Ubisoft 1. bu 2.


    Martın son haftası denmişti o da 25 Mart oluyor sallama 16 Mart demediler .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: KINGTR<br><br>İlk önce 16 marttı şimdi 25 mart oldu daha bakalım sonra hangi tarihe erteliyecekler Ubisoft 1. bu 2.</blockquote><br><br>Martın son haftası denmişti o da 25 Mart oluyor sallama 16 Mart demediler .


    sen sallama ilk önce battlefield wikia'da 18 mart dediler sonra yetiştiremediler 25 mart dediler hatta live stream yapıldı pc platformunda şimdi ise ertelediler.senden bi cacık olmaz DİCE herşeyin sorun artık gözümden düştün.şu serininde içine ettin ya.bu arada bsc misafiri olarak değilde kendi profilinden gir korkak!

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ben şahsen oyunu PS4 te çok rahat onuyorum Second Assault 'ta ara sıra laglar olsada 64 objeyi aynı anda dev haritada ilerletmek zor bir iş ,

    Ayriyeten Serverlar sorunlu onuda bu güncelleme ile birlikte tamamen düzelttiler ,

    Naval Strike'yi yarın indirip , oyuna dalıcam umarım Second Assault'dan düzgün bir çıkış yapmıştır.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben call of serisinin ve balck ops serisinin tamamını multiplayırını hastalık dercesinde günde 6 saat ortalaması ile oynayan biri olarak mw3 hariç hiç birinden zevk almadım. en çok kızdığım konu ise vuruluyorsun kill cam de tekrar izliyorum adam ban bir şarşör mermi atmış. ama benim gerçekte yaşadığım sniper ile tek mermide olmüşüm gibi oluyordu. bağlantı senkronizasyonlarından sebep 2 tane kol bile kırdım. 6 ay önce ps3 te bf3 ile oyun değiştirmeye karar verdim ve bf3 te çok ta mutluydum. killerim artmış bağlantı senkronizsyonu varsa bile minimum yani kabul edilebilir düzeyde ara sıra vardı. şu an ps4 te bf4 oynuyorum bf3 e göre hataları var tabiki ama ben size bide call of duty ghostu oynamanızı tavsiye ediyorum. ağzınızdan küfür eksik olmaz . ve dersinizki lanet olsun bu oyuna bf4 bunun yanında süpermiş valla. hiç bir oyunun fanlığınıda yapmıyorum. sadece şunu bilin call of duty daha 9 ar kişiden 18 kişiyi küçücük bir haritada oynatmayı beceremiyorken adamlar 32x2 = 64 kişiyi cod'un nerdeyse 4 katı büyüklükte bi haritada oynatmayı beceriyorlar. tabiki bu bf4 ü eleştirmemize engel değil oyuna 170 premiuma 120 deli gibi para basınca insan daha iyisini istemside hakkı . çünkü bu şirketin bf3 teki gibi nerdeyse sıfır hatalı bir oyununu oynamış bulunmaktayız. eski başarısını yakalsın bize kafi




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.