Şimdi Ara

Ken Levine'in Yeni Oyunu Çizgisel Sunuma Sahip Olmayacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Son olarak Bioshock serisi ile gönülleri fetheden Ken Levine'in stüdyosu Irrational Games bir süre önce kapatılmıştı. Ken Levine şu an daha küçük bir ekiple 2K Games bünyesinde çalışmalarına devam ediyor.
     
        Yaklaşık 19 yıldır çizgisel sunuma sahip oyunlar geliştirdiklerini söyleyen Ken Levine, buna karşın Bioshock: Infinite gibi oyunların giderek daha yüksek bütçe gerektirdiği, 12 saatin ardından oyuncuların macerasının sonlandığını belirtti. Üstelik bu tarz oyunların tekrar oynanabilirliği de oldukça düşükmüş.
     
         Ken Levine artık çizgisel sunuma sahip oyunlar yerine sunumun çizgisel olmadığı, oyuncunun hareketlerine göre şekillendiği (muhtemelen açık dünya bir yapım) oyunlar geliştirmek istiyor. Tabi şu an Levine'in ne tür planlarının olduğunu tam olarak bilemiyoruz.
     








  • Açık dünya oyunlar sıkıcı oluyor ordan oraya git başa dön tarzı şeyler var, grafik konusunda da ilerlemeli oyunlar çok daha iyi. Sevilen yapımcıların tarzını bozmasını istemem.
  • Terk oynanabilirlik düşük mü? Kim bilir kaç defa Bioshock serisini bitirip baştan oynadım.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Açık dünya nedir abi? Harita büyük değilse özellikle, resmen haritayı ezberliyoruz ve aşırı derecede sıkıyor insanı.Bioshock da kendini tekrar tekrak oynatan gayet güzel bir oyundu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Great.Wave -- 22 Mart 2014; 16:10:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: necrospiritus

    Terk oynanabilirlik düşük mü? Kim bilir kaç defa Bioshock serisini bitirip baştan oynadım.


    Doğru diyorsun ama işte bizim kafada olan insanlar oldukça az. Çoğu torrent çeker. Oyunu 1 günde bitirir ne anladın diye sorsan bilmez. Bir yerde adama da hak veriyorum. Ama keşke böyle yapımlara devam etseler. Gitgide bu tarz oyunlar azalmaya başladı...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bioshock gibi bir efsaneyi bizlere kazandırdın ken reyiz...kıymetini bilemediler.
  • Oyuncunun gidişine göre şekillenen sunuma en güzel örnek Skyrimdir. Skyrimde gerçekten yapımcılar bunu çok iyi başarmıştı. Önceden hazırlanan script sahnelerle gerçekleşen bir sunumdansa oyunun kendi mekanikleri içinde yaşadığımız olaylar bence çok daha güzel bir deneyim veriyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar zaten adam tekrar oynanmıyor dememiş ki adamın hayali farklı her oynayışta başka bir oyun oynuyormuş gibi hissettirmek istiyor benim anladığım kadarıyla böyle bir şey yapılırsa tabi ki çok daha yüksek oranda tekrar oynanışa sahip olur o oyun
  • açık dünya dediğin far cry 3 gibi olmalı.yeni bi bioshock oyunu far cry gibi açık dünya ve daha özgür olursa işte o zaman muhteşem bi oyun olur.ben hem bioshocku hemde farcryı bitirdim.evet hikaye sunum açısından bioshock çok iyi fakat farcry 3 açık dünya olduğu ve bi çokda görevi barındırdığı için daha zevkli ve daha uzun süre oyun imkanı veriyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.