Şimdi Ara

GlacialPower 550W Güç Kaynağı 60TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Glacial power 550W:
    Kutusu vs yoktur.garantisi bitmiştir.tamir görmemiştir.sorunsuz çalışmaktadır.ANKARA içi elden teslim edilir.
    Satıldı
     GlacialPower 550W Güç Kaynağı 60TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saynın41 -- 15 Mayıs 2014; 21:13:12 >



  • Güzel power gerçek değerlerdir. berndede 450 w var aynı marka. Güzel fiyat hayırlı satışlar.
  • saynın41 kullanıcısına yanıt
    fiyatına göre uygun psu 12v 400 w veriyor.buda suanlik orta segment sistemlere yeter demektir..hayirli satislar diyelim.:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi düşenceleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar çok memnundum tık demedi çok şükür . bende tam 12v ye kaç veryo diye araştırıyodum şansa bak :D
  • saynın41 kullanıcısına yanıt
    400 w veriyor :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Powerı ben aldım. Transistörleri şiştiği için çalışmadı, yani bozuk çıktı. arkadaşla yüzyüze görüştük, bozuksa para iadesi yaparım demisti, 2 pm attım, hala ses yok. bilginize. :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PeaceKeeper

    Powerı ben aldım. Transistörleri şiştiği için çalışmadı, yani bozuk çıktı. arkadaşla yüzyüze görüştük, bozuksa para iadesi yaparım demisti, 2 pm attım, hala ses yok. bilginize. :)

    Birincisi yalan söylüyorsun bana 2 değil 1 mesaj attın cvpladım.ikincisi bozuksa getir paranı iade edeyim dedm transistörleri yaptırda getr demedim aynen getir dedim paran iade.üçüncüsü sen bana ürünü aldıktan 9 gün sonra bozuk diye mesaj atıyorsun neden 9 gün bekledin?hemen iftira atmaaya hak yemeye gerek yok.bilginize.
  • Lan sana garezimmi var benim neden yalan soyleyeyim.bu konuya cevap yazmasaydim yine atmayacaktin simdi millet gordu diye ofansife gecme. Power zaten suan yapili durumda, senden para isteyen de yok. Bu mesaji da sozunun ne kadar arkasinda durdugunu gostermek icin atiyorum. Yoksa 60 lira icin yaygara koparmam helali hos olsun ancak garanti verip power bozuk cikinca mesaja cevap vermemen bana eski kvk garantisiyle ilgili reklami hatirlatiyor(abicim bu telefonun garantisi benim yaa :) ) iftira attigim birsey varsa kanitla. Yoksa haydi saglicakla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PeaceKeeper

    Lan sana garezimmi var benim neden yalan soyleyeyim.bu konuya cevap yazmasaydim yine atmayacaktin simdi millet gordu diye ofansife gecme. Power zaten suan yapili durumda, senden para isteyen de yok. Bu mesaji da sozunun ne kadar arkasinda durdugunu gostermek icin atiyorum. Yoksa 60 lira icin yaygara koparmam helali hos olsun ancak garanti verip power bozuk cikinca mesaja cevap vermemen bana eski kvk garantisiyle ilgili reklami hatirlatiyor(abicim bu telefonun garantisi benim yaa :) ) iftira attigim birsey varsa kanitla. Yoksa haydi saglicakla

    lan lı lunlu konuşma adamın asabını bozma adam gbi konuş.ben senin mesajına cvp verdim diyorum zaten görüyomusun neyce yazmam gerek anlaman için burdan yazdın burdanda cvp veriyorum.millet gördü diye mesajına cvp vercek olsam senin mesajlarını engelleyebiliorum ilandan mesajlarını kaldırırım bunlar benim elimde ama kaldırmadım çünkü yanlış bişey yapmadım.Anladınmı?İyki yaygara koparmadın 60 tl için neler yaptın gel verim paranı hemen sorun değil ama sadece neden 9 gün sonra bu power bozuk diye mesaj atıyosun neden bozuk halde getirip iade etmedin sana yaptır diyenmi oldu? bunlara cevap ver diyorum 2dir cvp vermiyosun çekindiğin bişeymi var.?




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.