Şimdi Ara

Watch Dogs'un Oynanış Süresi Ne Kadar Uzunlukta?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •     Açık dünya oyunlarında oynanış süresi de önemli meselelerden. Watch Dogs'un yönetmeni Jonathan Morin, oyunculardan gelen bu soruya bir cevap verdi. Morin'in açıklamalarına göre oyunu oynarken görev aralarında biraz 'Free Roam' yapan oyuncular, Watch Dogs'u ortalama 35-40 saat arasında bitirecekler. Fakat oyunun dünyasındaki bütün şeyleri bitirmek isteyen oyuncular için Watch Dogs'un oynanış süresi 100 saati kadar bulacak.
     




  • 20 bile çok fazlayken, 35 ciddi ciddi uçuyor yani :) Oyun, son haberlerden sonra biraz gözden düştü ama hadi bakalım puanları görelim de ona göre konuşalım.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Tahminimce ana senaryo 15 saat biraz araç patlatma yaya sivil öldürme polis kovalaması araç sürme bir kaç yan görev ıvır zıvırlar 35 40 saati buluyor.
  • free roam...
    Türkçenin suyumu çıktı.
  • Onlar 100 diyorsa ben kesin 200 saat oynarım.Çok severim uzun uzun oynayıp %100 bitirmeyi.Bu haber beni sevindirdi :) Herkesin max 20 saatte bitirdiği Dead Island'ı bile 96 saat oynamıştım ben.Ama yapmadığım şey kalmamıştı valla.
  • İşte budur. Watch Dogs'la ilgili son zamanlarda ki en olumlu haber :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • iyi, 40 saat dedikleri gibi olursa yan görevler falan 70-80 saati bulur. birde pc grafiklerini gösterirseniz ve sistem gereksinimlerini :) kafalardaki soru işaretlerini atıp ön sipariş verebiliriz.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Salla babam salla ac serilerinde söylenen en az 80 saat 10 saate yakın bir sürede bitiyor yan görevler zaten aşırı sıkıcı oyunu uzatalım diye gereksiz tekrarcı görevler aynı durum bunda da olur.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sherlock69

    Salla babam salla ac serilerinde söylenen en az 80 saat 10 saate yakın bir sürede bitiyor yan görevler zaten aşırı sıkıcı oyunu uzatalım diye gereksiz tekrarcı görevler aynı durum bunda da olur.


    Black Flagdaki yan görevler gayet güzeldi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

    free roam...<br> Türkçenin suyumu çıktı.



    Bu kafayla bir halt olmaz bizden..
  • iyimş
  • yeterli
  • Ben şahsen inanmıyorum. GTA V için de böyle demişlerdi 100 saat'i falan geçmiyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FlukiestFaun150

    Ben şahsen inanmıyorum. GTA V için de böyle demişlerdi 100 saat'i falan geçmiyor.

    Oynayana göre değişir bence.20 saatlik oyunu 96 saat oynadım ben.GTA 5'i oynayabilirsek PCde kendimden en az 150-200 saat arası bir şey bekliyorum.Planım gezilmedik ve keşfedilmedik 1m² bile bırakmamak, easter eggleri bulmak, gizli yer varsa onları bulmak vs tamamen keşfederek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arkham92

    20 bile çok fazlayken, 35 ciddi ciddi uçuyor yani :) Oyun, son haberlerden sonra biraz gözden düştü ama hadi bakalım puanları görelim de ona göre konuşalım.


    Bu puanlara hala nasıl güvenebiliyorsunuz? En son örnek Castlevania LoS2'ye verilen saçma derecedeki düşük puanlar ve kötü eleştiriler benim için incelemelerin ve puanların önemini aldı götürdü.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

    free roam...<br> Türkçenin suyumu çıktı.


    "mu" ayrı.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Babblebabble Onlar 100 diyorsa ben kesin 200 saat oynarım.Çok severim uzun uzun oynayıp %100 bitirmeyi.Bu haber beni sevindirdi :) Herkesin max 20 saatte bitirdiği Dead Island'ı bile 96 saat oynamıştım ben.Ama yapmadığım şey kalmamıştı valla.


    Çok iyi yapmışsında kardeşim sonra tekrar oynamak istediğinde uzun bir süre oynamak istemezsin bence.Çünkü aradan baya zaman geçecek anca öyle.Ben öyle yapmam mesela bir oyunu kaç defa bitirim belli aralıklarda.Lakin her zaman aynı şekilde değil, silah değiştirerek gezerek vb.Senin kide iyi azim vallahi helal olsun :).Pro oyuncu dedikleri bu
  • Yahu bu adamlar neden ders almıyorlar ?

    E3 2012'den bile iyi gözükecek diyorlar, 100 saat oynanış diyorlar, en yoğun şehir atmosferi diyorlar , çoklu oyuncu katmanı devrimsel olacak diyorlar !

    Ben ne oynanış videolarından , ne şu güne kadar yapılan haberlerden yada sızdırmalardan böyle bir izlenim edinemedim ...

    Oyunu mütevazı bir dil ile anlatıp, oyuncuların oynayarak saygı duymasını ve büyülenmesini sağlamaları, hem firma hemde oyun adı açısından daha sağlıklı olurdu. (bkz. AC 1. Sonradan suyu çıktı gerçi onunda)

    Ne satarsak kârdır mantığı ile oyunu şişirip şişirip piyasaya sürmeleri , hadi bir mukabele oyunun bu gaz ile iyi satması, ancak oyun oynandıktan-incelendikten-edinildikten sonra doğacak olan hayal kırıklıklarının ; firmaya, markaya, oyuna, oyunu yapan şahıslara ve en önemlisi güven olgusuna vereceği zararları kimse düşünmüyor mu ?

    Firmalar için işin bu kısmı hiç mi önemli değil ?




  • Hiç inanmadım aynı şeyi ac icinde demişlerdi sanırım sıkıntıdan bitirmedim bile onu

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Far Cry 3'ün Sehirde gezeni Watch Dog... Bu kadar bekletmenin anlamı yok, Bu oyun Açık dünya oyunları arasında next-gen grafiklisi dersen milleti aylarca bekletirsen Watch Dog iyide olsa "bu kadar yaygara bunun içinmiydi" diyecekler...

    Geçen sene çıkış tarihi verilen oyun 27/Mayıs/2014 oyun çıkışı olarak ölü sezon olan tatil dönemine sarkmış, Ubi'nin bu oyuna güveni yok, Şu zamana kadar yaptığı gündem yaratmak
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.